• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap kora délután volt egy kis hasznosítható szabadidőm és úgy gondoltam rám férne már egy kis kényeztetés. Némi hezitálás után úgy döntöttem nem személyesen járok el az ügyben, hanem egy masszázs lány segítségét veszem igénybe.

    Ránéztem az oldalra, de a hosszú hétvégére tekintettel nagyon kevesen dolgoztak.
    Szerencsére a kedvenc szalonomban azért minden lánynál villogott a most hívhatod jelzés.
    Mivel már ismerem a szalon működését így tudtam, hogy azoknál a lányoknál is kint van a jelzés, akik aznap nem is elérhetőek.
    Átnéztem az adatlapokat és gyorsan készítettem egy prioritási sorrendet, hogy a szalon általam még nem ismert lányai közül ki is lenne számomra a legszimpatikusabb.

    Listám első helyére Amanda került és bíztam benne, hogy szerencsém lesz és nem kell majd a másodiknak kiválasztott lányt hívnom.

    Felhívtam Amanda számát, fel is vették, de természetesen nem vele, hanem a lányok telefonjait kezelő régi ismerős lánnyal beszéltem. Mázlim volt, mert azt mondta, hogy Amanda ma elérhető és meg is beszéltünk egy kora délutáni időpontot.
    Azt kérte még, hogy a randi előtt egy órával küldjek egy megerősítő sms-t, amit természetesen meg is tettem.
  • Megközelítés:

    A helyszín egy Corvin pláza melletti sokemeletes ház, a tömegközlekedés kiváló és a parkolás is megoldható.
  • Helyszín:

    A helyszín egy erre a célra optimalizált lakás, két szoba van ezúttal a nagyobb, kanapés szobában voltunk.
    A legszükségesebb felszerelési tárgyak adottak, lepedővel és törülközővel letakart nagy matrac, kanapé a ruháknak és az öltözködéshez, és mind a két oldalon jól elhelyezett tükör.
    A fürdőszobában zuhanykabin van, a higiénia rendben, tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt.
  • Lány külseje:

    A fotók retusáltak ugyan, de a valóságot mutatják egy jelentős különbséggel.
    A képeken nem jön át az alakjának a tökéletessége.

    Az előző beszámolómban a „csodás cicik” kategóriában mutattam be egy top kategóriás lányt a cicirajongóknak, ezúttal a „perfekt alak” kategóriában találtam egy újabb kincsre.

    Amanda alakja egészen fantasztikus, az általam eddig ismert masszázs lányok közül messze ő viszi a prímet. Ahogy beléptem és megláttam fehérneműben attól kezdve csak az alakjában gyönyörködtem. Minden porcikája abszolút sportos és feszes, de nem kidolgozott izmokat látni, hanem gyönyörűen ívelt vonalakat.
    Bármilyen fehérneműs modell versenyen dobogós lenne.

    A hozzáértőknek szerintem mindennél többet mond az, hogy tökéletes alakját ritmikus sportgimnasztikával alapozta meg, de jelenleg is sokat is tesz érte, hetente többször is eljár edzni.
    Ezt kiegészíti az ehhez az életformához kapcsolódó egészséges táplálkozással.

    Egyszóval akinek a formás, sportos, bikini modell alak bejön, az imádni fogja.

    De Amandának szerencsére nemcsak fantasztikus alakja van, hanem arca is szép. Hosszú összekötött barna haj, mosolygós barna szemek és ráadásul sokat nevet.

    Finom selymes és illatos bőre van.

    A cicijei közepes méretűek és megállapítottam, hogy tenyérbe illők.
    Ráadásul itt is szerencsém volt, mert pont az én tenyerembe illettek. Ezt galád módon ki is használtam és sokszor visszaéltem a helyzetemmel, akarom mondani a tenyeremmel.
    A cicik szép és jól reagáló bimbókkal vannak ellátva, nagyon jó volt simogatni és puszilgatni őket.

    Amanda egy abszolút kedves és vidám természetű lány. Könnyű vele megtalálni az összhangot.
    A viselkedése teljesen természetes, őszinte és barátságos, és ráadásul még igen okos és művelt is. Még az érettségi tételekről is jól elbeszélgettünk.
  • Erotikus masszázs:

    Lifttel fel a sokadik emeletre, állok a már jól ismert ajtó előtt és még mielőtt kinyílt volna, rögtön beugrott egy közhely „rögtön tudtam, hogy jó helyen járok”.

    Onnan tudtam, hogy a lányok beszélgetése és féktelen jó kedve már a zárt ajtón keresztül is jól kihallatszott. Félreértés ne essék ez engem egyáltalán nem zavart, sőt! Nemrégen voltam egy másik szalonban, ahol abszolút diszkréció és csend honolt. Még a vendéglátóm is kétszer meggondolta, mielőtt kinézett és kilépett volna folyósóra.
    Na itt most nem ez volt a helyzet.

    A kopogásomra nyílt az ajtó és egy háromtagú fogadóbizottság állt az ajtóban.
    Hirtelen deja vu érzésem támadt. Egy régebbi számomra nagyon kedves masszázslány jutott eszembe, - aki azóta legnagyobb bánatomra sajnos eltűnt -, ahol szintén egy háromtagú fogadóbizottság várt.
    Akkor egy gyönyörű lány és a két kutyusa fogadott.

    Most viszont sokkal jobb helyzetben voltam, mert felcserélődtek az arányok és ezúttal nem egy, hanem két gyönyörű lány várt és csak egy kutyus.

    Hirtelen nem tudtam hova tenni a dolgot, hogy miért is fogadnak ketten. Az egyik lány Zoé volt, akit már korábbról ismertem, a másik pedig Amanda. A kutyus nevét is megkérdeztem, de azt sajnos elfelejtettem.

    A biztonság kedvéért mindkettőjüknek adtam egy puszit. Megkérdezték, hogy kihez jöttem, válaszoltam, hogy Amandához. Erre azt mondták, hogy azért vártak ketten, mert mindketten várnak vendéget és nem tudták, hogy én melyikükhöz jöttem.

    A helyzet tisztázása után Amanda elindult a szobába, én pedig hátulról gyönyörködtem fehérneműs alakjában.
    Átadtam a vitt kis ajándékomat, aminek láthatóan nagyon megörült, mert reggelente a müzlijébe pont ilyet szokott keverni, és éppen elfogyott neki.

    Megbeszéltük a programot, elmondtam, hogy egy kis masszázst és hosszú kényeztetést szeretnék, és ha szimpatikusnak tart akkor mindkét extrát szeretném igénybe venni. /csók és nfvsz/ Igent mondott, így letettem az extrákkal kibővített csokrot egy kis polcra.

    Fürdés után a szobában várt rám, én pedig hasra feküdtem a matracon.
    Egy lazább, inkább simogatós masszázst kértem.
    Elmondása szerint szeret és tud is masszírozni, de különösebb masszázsfogásokra részemről nem volt igény. Az egy órás programoknál a bevezető masszázs nálam mindig az ismerkedést, a jó hangulat és a bizalom kialakítását szolgálja.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével elkezdte magát beolajozni én pedig rájöttem, hogy valószínűleg csúszkamasszázs következik.
    A csúszkát én nagyon szeretem, bár az utóbbi időben több csalódás is ért. Ugyanis az egyik vendéglátóm „fantasztikusnak” hirdetett csúszkamasszázsa abból állt, hogy először a hátamat, majd utána a mellkasomat dörzsölgette egy-két percig a cicijeivel. Ráadásul keresztben, így semmilyen erotikus töltete nem volt.

    Már szinte el is felejtettem milyen az igazi csúszkamasszázs, de most Amanda bebizonyította, hogy lehet ezt jól is csinálni.
    Rendesen oda tette magát, így piszok jó érzés volt ahogyan a melleivel először a hátamat masszírozta.

    Egy idő után javasoltam a fordulást és elölről is elkezdett csúszkálni rajtam.
    A csúszka hosszát ügyesen variálta, időnként feljebb jött és finoman csókolóztunk. Nagyon finomak és puhák az ajkai. Néha még feljebb csúszott és ilyenkor a melleit a számba vettem és élvezettel szopogattam és csókolgattam. Na ilyen egy igazi erotikus csúszka. Imádtam!

    Egy idő után elindult lefelé. Simogatott és puszilgatott először kézzel, majd a szájával kerülgette a szerszámot és a környékét.

    Jól felcsigázott, már nagyon vártam, de végül csak bekerültem a szájába.
    Igazi barátnősen elkezdett franciázni. Lágyan és finoman, de közben nagyon változatosan csinálta, ráadásul ügyesen használta a nyelvét is.
    Félig-háromnegyedig vette be, semmi pornós elem nem volt, csak az isteni lágy francia. A kezét először kitámasztásra használta, majd arra sem.

    Én pedig vagy behunyt szemmel élveztem a meleg száját és a finom ajkait, vagy a tükörben néztem, ahogy ez a gyönyörű fitnesz modell lány kényeztet.

    Amanda nagyon jót akart, érezhetően azt szerette volna, hogy sokáig tartson és minél jobb legyen nekem. Amikor elfáradt, akkor egy picit finoman kézzel simogatott, de nagyon vigyázott arra, nehogy a kezétől menjek el.

    Majd újra franciázott és nekem ettől egyre jobb lett. Nagyon hosszú ideig csinálta, de én az ilyen lágy franciát nagyon sokáig bírom. Egy idő után már annyira remegtem és annyira jó volt, hogy nem bírtam tovább és megkértem, hogy most már segítsen átlépni a gyönyör kapuján.

    Kicsit elengedett a szájával és a kezével rágyorsított.
    Amikor ráérzett, hogy most már közel vagyok a célhoz újra a szájába vett, és a kéz nélküli franciája után most már elöntött a gyönyör. Nem engedett el azonnal, még finoman és ügyesen levezetett.

    Utána megtörölgetett, majd mellém bújt még egy kicsit simogattam és beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Sajnos rossz hírem van.
    A dollárbaloldal összefogott az elhibázott brüsszeli szankciókkal, így a háborús infláció ugyan nem, de a masszázsinfláció begyűrűzött a Corvin szalonba is.

    Az egy hónappal korábbi látogatásomhoz képest az alapprogramhoz tartozó csokor megnőtt.
    Hogy mennyire jelentősen az viszonyítás kérdése, mert pl. az élelmiszerárak inflációja több mint a duplája a masszázsinflációnak.

    Ebből viszont nyilvánvalóan az következik, hogy pénzügyi-gazdasági szempontból sokkal jobban megéri masszázslányokhoz járni, mint élelmiszerboltokba.

    Én ehhez tartom magam, és ezt javaslom a kollégáknak is.

    A szokásos két extrát kértem /csók, nfvsz/, gondolom a beszámolómból kiderült, hogy nekem abszolút megérte.
  • Összkép:

    Amanda egy bomba alakkal megáldott lány. Ilyen vonzó testtel és gyönyörű formákkal eddig még nem találkoztam.
    A személyisége nagyon szimpatikus, pozitív gondolkodású, vidám és jó energiákat sugároz.

    A franciája abszolút lágy és barátnős. Ha a korábbi barátnőim közül valaki így tudott volna franciázni, lehet, hogy még most is együtt lennénk.

    De az idő nem visszafordítható és sajnos Amandát sem lehet hazavinni, így én leszek nála visszajárós.
Happy Massage