• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mostanában nem tudok előre tervezni, hirtelen derül ki hogy mennyire lesz szabad a napom. Ez a Bernihez való bejutást elméletileg megnehezíti és ez okból kifolyólag egy pár előző látogatási szándékomat buktam is, de most szerencsém volt.
    Korán reggel üzentem és egy dél körüli időpontot találtunk.
  • Megközelítés:

    A belvárosban dolgozom így ismerem a nehézségeket, amik egy autós életét megnehezítik, ebből kifolyólag rutinom is van.
    Nem kihívás eljutni ahova szeretnék még a dugók ellenére sem, de ebben az időintervallumban még forgalom sem igazán volt így kényelmesen érkeztem a célhoz. Parkolóhely az utcában, még a kocsiból csörgetem Bernit hogy egy perc és vagyok.
  • Helyszín:

    A lakás tökéletes helyszíne professzionális kezeléseknek vagy akár egy bensőséges, meghitt barátnős találkozáshoz.
    Egy régi bérház földszintjén található ez a szalon, ahol az évek alatt a praktikusság és a gyakorlat hibátlanul kialakította az igényeket. Vannak apróbb kellemetlenségek leginkább a fürdőben, pl csöpög a csap vagy hogy nehéz beállítani a víz hőmérsékletét. Elkélne egy férfi a házhoz:) Alap dolgokkal ellátott, tusfürdők, kétféle szájvíz .A tisztaság kiemelkedő kellemes illatok és fények fogadnak már az előszobában. A fogadóhelység is kifejezetten kényelmes, van hely biztonságban lepakolni a dolgaid. A masszázshelység inkább szakszerűen felszerelt bár itt is van hangulat, de nyílván a legkellemesebb hely az a galéria, ami bár nem nagy, de egy bensőségesebb hely. Kizárólag egy tatami és egy komód van fent, a falon festmény.
  • Lány külseje:

    Bernivel már régebben találkoztunk, mint írtam az ad hoc jellegű jelentkezésim miatt, így kíváncsian vártam milyen változások történhettek a pár hónap alatt. Ahogy nyílt az ajtó elégedetten állapíthattam meg, hogy semmi változás Berni ugyan olyan jó Nő mint volt de az is lehet hogy jobb. Persze tudtam hogy a hobbija az egészséges életmód, de azért mégiscsak volt bennem egy kis félsz ennyi idő után. Egy nagyon egyszerű kis nyers színű selyem ruciban fogadott egy piros magassarkúval. Rövid és lenge ruha ami csak a melleken és a popsin feszül, mély dekoltázs. Ő az a csaj aki annál jobban néz ki minél kevesebb ruha van rajta, hibátlan alakja van és tökéletes bőre. Összeszámolni sem tudom hányszor tévesztett meg, fűző, pushappos melltartó, szűkítő harisnya a sminkről ne is beszéljünk, mikor a sok salang lehullik te meg csak döbbenten nézel. Itt nincs szükség körítésre Berni egyedülálló a korosztályában, nem csak fiatalos a külső, de a stílus is könnyed laza, vidám és boldog hangulat lengi körül.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor kicsit beszélgetünk, érdeklődve hallgatja a mondandómat majd kezemben egy törölközővel elvonulok a fürdőbe.
    Berni kétrészes fehérneműben vár, most még tisztábban láthatom a szép finom alakját és hibátlan fenekét ami mind formára mind érintésre az ideálom. Egy órám van, így nem igazán tudom elengedni magam masszázs közben, de Berni azért finom ráhangolódós masszázst végez a testemen. Csöndben vagyunk rég találkoztunk, érzem ahogy lassan ismét közelebb kerülünk egymáshoz. Egyre finomabb és lágyabb érintéseket érzékelek, majd mikor a fejemnél állva simogat , lehajol és a fülembe súgva kérdi"felmegyünk?" Nem kell kétszer mondani , míg Berni kiszalad egy gyors kézmosásra én a masszpadon várom. Visszatértekor már megszabadult a felsőtől és csak a kis tanga simul vadítóan a gyönyörű testén.
  • Levezetés:

    Az egész nő tetszik ahogy van, de most valamiért mint valami fenék fetisiszta csak a popsira tudok gondolni, így külön élmény ahogy előttem lépdel a galéria lépcsőjén a zsinóros tangában. Az előző látogatásim alatt mindig hanyatt vágtam magam Berni jött és játszadozott velem. Most kivételesen ő fekszik hasra és megkérdi van- e kedvem az új testápolójával bekrémezni a testét. Boldogan teszek eleget ennek a kérésnek és az egész testét finoman bekrémezem egy izgatóan finom illatú krémmel.
    A popsihoz érve kicsit jobban elidőzök és tanakodom hogy lehet ilyen tökéletes egy női fenék, végül a genetika mellett döntök és közelebbről is megillatozom a krémet amivel bekentem a bőrét. Berni finoman doromból, ahogy végig csókolom a testét és a nyakához érek. Akkor kicsit feltolja a popót, hogy érezze vele a férfiasságom, majd hullámzó mozdulatokkal szorítja a farkam a fenekéhez. A kis tanga háromszögén keresztül érzem a forróságót, ami őrjítően izgató. Berni egyik lábát feltolom, feltérdelek a kezembe veszem a farkam, megpaskolom Berni fenekét vele és egy hatalmasat élvezek a fenekére.
  • Elszámolás:

    Végén tettem ki a pultra. Lett egy kis változás a programban, lekértem a bővebb infót mivel már régen találkoztunk, külön belett árazva a galériás program. Korrekt és méltányos árfekvésűnek gondolom a szolgáltatás minőségét is figyelembe véve.
  • Összkép:

    Egy szuper szolgáltató a hölgy az nem kétség. Ügyesen lavíroz az erotikus világban bizonyos határok mentén. Izgalmas nő, kellő finomsággal hogy érzéki is legyen.
Happy Massage