• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Akkor kerestem, amikor villogott a "most hívhatod", szinte azonnal fel is vette. Gyorsan megbeszéltük a tudnivalókat, lefixáltunk egy időpontot három nappal későbbre. Ennél egyszerrűbben nem is lehetne.
  • Megközelítés:

    Új lakópark közel az Árpád-hídhoz, a térkép nagyon pontosan jelöli. A Marina-part után lassan megtanulhatjuk a Dagály-park nevét is, szinte annak a meghosszabbítása dél felé. A metrótól 5 percre lehet a ház. A cím egyértelmű, nagy házszámmal. Parkolóhely volt bőven, azt nem tudom, hétköznap milyen lehet. A hosszú hétvégére sokan elutazhattak, egy lélek sem volt az utcán. Kivéve egy urat, vagy húsz méterrel arrébb, telefonnal a kezében, akiről könnyű volt kitalálni, hogy ugyanazért settenkedik ott, amiért én. Diszkréten megvárta, míg én bemegyek és beszállok a liftbe. Egy nem túl magas ház legfelső emeletére kell menni. Az ajtót is könnyű megtalálni.
    Lefelé menet útitársaim is lettek a liftben, papa, mama, gyerekek. (Az elsőről lifttel menni a földszintre, ez meg milyen dolog? Aztán csodálkoznak, hogy elpuhulnak a gyerekek.) Nem úgy néztek rám, mint akik sejtik, honnan jövök. Itt még minden lakó új.
  • Helyszín:

    A ház majdnem vadonatúj, minden hibátlan benne. A szoba meg a fürdőszoba se olyan kicsik, mint legtöbb Marina-parti lakásban. Két vagy három szoba lehet benne, rengeteg ajtó van a folyosón. A fürdőszoba patyolattiszta, ment a mosógép. A kád előtt száraz kilépő. Tusfürdő vagy hatféle. A tetthelyen van egy matrac (tatami?), egy kis kanapé, egy szobainas. Meg pár tükör, nagyon jól elhelyezve. A program előtt és után is száraz törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Ha a képeken tetszik, a helyszínen is tetszeni fog. Nagyon jó alakja van. A bőre sima, puha, minden testrésze feszes (de hát milyen legyen egy 22 éves lánynak?), mellei nem nagyok, igen szép formájúak, fogásra is nagyon kellemesek. Popsija világbajnok. A punci sima, borotvált, de azzal nem sokat találkoztam. Arcra a kedves szomszédlány, akit mindig megnézel. Műszempillája van, az ajkai fel vannak töltve, szerintem, ha mégse, akkor bocs. Pár kisebb tetoválása is van, nem vészes. Egy egyberészes fürdőruha-szerű dolog volt rajta, ami a masszázs alatt maradt is. Szép hosszú fekete haját még a masszázs előtt feltekerte egy kis kontyba.
  • Erotikus masszázs:

    Ezúttal kifejezetten vágytam egy jó masszázsra, hosszú volt a tél meg esős a tavasz, berozsdásodott minden tagom. Először a hátamat masszírozta végég, határozott mozdulatokkal, jó hosszasan, aztán a nyakamat, majd lejjebb költözött, bal láb, jobb láb. Amikor combtöveknél járt, már be-besimított a zacsihoz, ami igen kellemesen érintett. Összességében nagyon jólesett.
  • Levezetés:

    Miután jelezte, hogy megfordulhatok, nem tiltakoztam. Akkor már lerepült a fürdőruha-szerű cucc, megláttam teljes valójában, és amit láttam, az tetszett. Kicsit megsimiztam itt-ott, aztán hagytam kibontakozni.. Felálltam, ő elém térdelt, és nagy lendülettel elkezdte a megmunkálásomat. Elég határozottan ráfogott a kisemberre, pár nyalintás balról-jobbról, és már a szájában is voltam. Intenzíven, lelkesen csinálja, általában fogja a tövénél, de olyankor is egészen mélyen beveszi. Néha elveszi a kezét, és jó mélyen leengedi. Nem klasszikus mélytorkos, de közel jár hozzá.

    A zacsira kevésbé figyel, de amikor odateszem a másik kezét, rögtön veszi lapot, a golyszikat is ügyesen simogatja. Elég hosszú ideig töltjük így az időt, jól bírja, meg én is. A szemközti tükörben a gyönyörűen domborodó popsit kukkolom, a jobb felőliben meg őt magát, ahogy előttem bólogat. Oldalnézetből is szép a látvány, meg persze szemből is, ahogy magam elé nézek. Gyakran felnéz, csekkolja, milyen arccal követem a mutatványt,, aztán visszafordul a kisember felé. Nem fárad el, vagy csak nekem nem tűnik fel.

    Aztán érzem, hogy lassan be kéne fejezni, ő is ráérez. Még intenzívebben szopja a barátomat, masszírozza a tövénél, aztán csak véget ér a móka, néhány nagy lökettel beleélvezek a szájába. Nem veszi ki, finoman a szájában tartja, míg én ki nem veszem. Aztán jöhet a szilvia, meg egy kis pihenő. Háromnegyedkor összeszedem magam, elmegyek zuhanyozni. A masszázs jó volt, a francia is, a program teljes sikerrel zárult, nincs miért heverészni tovább.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltük, minden úgy volt, ahogy mondta. Az alap ma már átlagosnak számít, extrákkal azért magasra fel tud ugrani. Én csak a VSZ-t kértem, maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Norina csinos és készséges, amit vállal, azt nagyon ügyesen teljesíti. Alakja, teste pont olyan, amilyet egy alig huszonévestől vár az ember. A kényeztetést intenzíven és élvezetesen csinálja. Különösebben nem kell irányítani, de a jelzéseket gyorsan leveszi. Megérte meglátogatni, ha úgy alakul, szívesen visszamegyek.
Happy Massage