• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A József körút mentén volt dolgom és hirtelen támadt egy szabad órám a déli órákban, gyorsan kilistáztam ki rendel a környéken. Amandára esett a választásom, telefonon hívtam fel, a randi előtt egy bő órával. Első csörgésre felvette, gyorsan megbeszéltük a pontos címet, virágszálakat, extrákat, szóval mindent.
  • Megközelítés:

    Én BKV-vel mentem, a Corvin negyed szívében van a lakás a pláza mögött, egy új építésű ház sokadik emeletén. Metró villamos pár perces séta. Autóval talán a pláza mélygarázs a praktikus, de ebben nem vagyok kompetens.
  • Helyszín:

    Egy szalonról van szó, ahol tudtommal több lány dolgozik, persze nincs mindenki egyszerre ott. Amikor ott voltam, minimum négy lány viháncolt. 😝 Látni senkit nem láttam, de a hangjukat nem fogták vissza. Engem akkor éppen nem zavart, sőt még élveztem is egy kicsit. Régen voltam már ilyen kupi feelinges helyen, jobbára az egyedül dolgozó lányokat szoktam választani. De ez most egy rendhagyó nap volt minden tekintetben. Egyébként ottlétem alatt senkivel nem futottam össze, tehát logisztikából 5-ös Amandának és a lányoknak.

    A fürdő tiszta volt, egyetlen negatívum az volt, hogy a két kihelyezett tusfürdő szinte teljesen üres volt, az egyikből egy mandulányit tudtam kifacsarni. A távozás előtti tusolást megelőzően jeleztem Amandának, hogy elfogyott, készségesen hozott egyet.

    A szobában egy kerevet, egy szobainas és egy, matrac volt. Tükrök két szemközti falra vannak felszerelve. Így a mozi élmény 100%-ban garantált. Nem is emlékszek, hogy voltam-e már olyan helyen, ahol két szemközti falon is tükör lenne.

    Összességében a lakás teljesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Szerintem az életben sokkal szexibb. Konkrétan leesett az állam, amikor megláttam bitang jó testét. Egyszméletlenül kerek és kellően feszes popsi, combjai izmosak, cici közepes tenyérbeillő, poci lapos, dereka vékony. Arca kerek, kifejezetten kedves vonásai vannak, szeme bájos, mosolya szédítő.

    Elsőre megvett a lány.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtózárás után kézfogás, talán puszi is volt, nem emlékszek. Érkezés után rögtön a szobába invitált ahogy ment előttem, a nyálam csorgott. Fekete melltartó, bugyi szettben volt és brutál jó popsijáról le sem vettem a szemem. Szobába érve elkérte a bokrétát, átbeszéltük a programot és megkaptam a törcsimet. Zuhi után a szobába értem, hasra heveredtem Amanda már jött befelé az ajtón. Kiválasztottam a krémet, amivel masszírozott, és mielőtt mellém térdelt volna, megszabadult a fehérneműktől. De jó teste van... atyaég!

    Vállamtól a bokámig átmasszírozott, én bevallom nem igazán járok masszázs lányokhoz, ez volt a második eset, inkább a szexpartnereket részesítem előnyben. Ennél fogva nincs összehasonlítási alapom. Illetve gyógymasszőröknél legtöbbször férfiakat szoktam választani, mert az erős masszázst kedvelem, azt amikor oda szarsz annyira keményen átgyúrnak. Nyilván tudtam, hogy Amandától ilyet nem várhatok, úgyhogy a kemény férfi kezekhez képest kedves érintéseket, finom tapintásokat kaptam, amiknek nagyon jól estek. Közben kellemesen elbeszélgettünk, a lehetőségekhez képest kellő képpen megismertük egymás életét.

    Aztán elérkezett a kedvesen csengő mondat:
    - Megfordulhatsz.
  • Levezetés:

    Miután megfordultam, csókolózni kezdtünk. Finom barátnős érzéki a csókja, nagyon élveztem. Aztán lement megnézni öcsit. Franciája a csókhoz hasonlóan lágy, finom és ugyancsak barátnős. Elég hosszan csinálta, ezalatt mozizhattam, egyik oldalon ajkai ténykedésében gyönyörkoödhettem, a másik oldalon a popsija domborulata tárult elém. Teljes volt a panoráma hála a két falon lévő tükörnek. Közben kedvemre simogathattam csípőjét, combját, vádliját, bokáját. A puncit is elértem, azt is kezelésbe vettem. Simiztem a csiklóját, megkérdeztem, hogy szabad-e ujjazni. Legnagyobb meglepetésemre zöld utat kaptam. 😝 Forró volt, szűk és kellően nedves. Nagyon sajnáltam, hogy Amanda nem a sötét oldalon áll, mert biztos nagyon élvezetes lehet benne lenni, és az a brutál popsi...

    Miközben én ujjaztam és próbáltam egyúttal a csiklóját is kényeztetni, addig ő kitartóan szopott, nagyon élveztem. Éreztem, hogy még messze vagyok a happy end-től, ezért kértem feküdjön mellém, pihenjen meg, közben csókolóztunk. Fantasztikus vele csókolózni. Megkérdeztem kinyalhatom-e? Nagy örömömre nem volt ellenvetése, hátára feküdt, én bekucorodtam a lábai közé, ujjamat, nyelvemet, ajkaimat bevetve próbáltam Amandának örömet okozni. Sóhajai tovaszálltak, cici bimbói az égnek meredtek. Ahogy a hátán feküdt, a cickók még szebbek voltak, mint álló helyzetben. Bombasztikus volt így a lány. Azt nem állítom, hogy ölében való ténykedéseimet kitörő siker és orgazmus koronázta, de talán kellemes volt neki. Minden esetre a puncija ritka szép, nálam a top 5-ben benne van, az tuti. Nyalás közben a farkam kő keményen állt, mikor befejezettnek láttam a nyelvmunkámat, felfelé vettem az irányt. Pociját, ciciket, nyakát és végül a száját csókoltam. Itt szokott következni a privát életben a misszi, szexpartnernél gumi húzás után a misszi. Sajnos masszázslánynál ez nem opció. 😔

    Úgyhogy jobb híján újra franciával folytatta, továbbra is barátnős, szűzlányos finomsággal. Nálam az orgazmus felé vezető úton célravezetőbb, ha aktívabban stimulálják öcsit, ezért saját kézbe vettem az irányítást, Amandát pedig megkértem, hogy a golyszikat nyalogassa. Amikor éreztem, hogy az ovisok döngetik a kiskaput, szóltam Amandának, aki készséggel adta a száját, amit teleélveztem. Túl hamar kivetde a kicsi szájából, még jól esett volna, ha kicsit hagy lenyugodni és addig a szájában maradok, de ő a matrac szélénél törlőkendőért nyúlt és abba ürítette kicsi kis utódaimat.

    Mellém feküdt, még kicsit csókolóztunk és beszélgettünk, aztán a fürdőbe mentem. Utána az öltözés közben kedvesen jelezte, hogy szívesen lát legközelebb is. Ez nagyon jól esett. 😘 Aztán folyosó vizit, cipőhúzás, puszi, tipli.
  • Elszámolás:

    Szobába érve elkérte a bokrétát. Két extrát kértem, a csókot és a szájba élvezést, ezekért *-* virágszálat adtam.
  • Összkép:

    Amit a telefonban mond, azt a valóságban is vállalja, szóval maximálisan korrekt. Nem a masszázsa miatt fogom újra felkeresni, az biztos. A személyisége elvarázsolt, jó vele együtt lenni, teljes mértékben vendégközpontú lány, jól éreztem magam vele. Végig velem foglalkozott, nem húzta el az időt csevegéssel, azt a masszázs közben megoldottuk. Úgyhogy jó szívvel ajánlom azoknak, akik a barátnős együttlétet kedvelik.
Happy Massage