• MANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már rutinosan hívtam kora délelőtt, s bár kicsit kergetőztünk a bolt és a tankolás miatt, de hamar meglett az egyezség a délutáni időpontról. Rugalmas volt mint mindig, annak érdekében, hogy összejöjjön a találkánk.
  • Megközelítés:

    Bp. nagy sportlétesítményeihez közel, a katonai rangok övezetében található a szentély. Mindig van szabad parkoló, de tömegközlekedési csomópont is található 2 sarokra, így a tömegközlekedéssel érkezők sem szenvednek hátrányt. A parkoló fizető övezeti, de elviselhető árfekvésű. A cím könnyen megtalálható, GPS sem téved, a kapu jól látható, egyértelmű számozással bír.
    A kaputól induló telefonos navigáció pontos, minden könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    A ház és a lakás is egyszerű, csendes, tiszta. A fürdőben hatalmas sarokkád, tusfürdők széles választéka. A szentély ízlésesen berendezett, masszázspaddal és tatamival egyaránt felszerelt. Most is csak az előbbit használtuk. A zene most is kedvemre való volt, visszafogott hangerővel, illeszkedve a helyzethez. Mannán kívül más is rendel itt, de sosem futottam össze senkivel, s más zavaró hatással sem találkoztam. Kellemes ide bejönni!
  • Lány külseje:

    Aki olvasta korábbi beszámolómat, már ismeri a véleményem Mannáról. Újat csak annyit tudok hozzátenni, hogy most egy új „imaruhában” fogadott. Fekete tüll body. Pont az a fajta, mai szinte mindent megmutat, de mégis sejtelmesen fed is. Vadító!
  • Erotikus masszázs:

    Sokadik találkozónk már „családiasan” indult. Beszélgettünk, közben vetkőztem.. Megtisztulásom után kezdődött a masszázs. Már említettem, hogy sosincs ismétlés Mannánál. Most is alapos volt, mindenre kiterjedő, finom, de mégis más, mint korábban. Lábujjamtól kisújjamig mindenhol járt a hátamon, végtagjaimon, s közben most is el-eltévedt a keze, előrevetítve, hogy más is lesz ma még a programban. Az apró vágykeltő puszik sem maradtak el ezúttal sem. Persze a felcsigázáson kívül az izmok is megkapták magukét. Közepes erősséggel, ahogy szeretem mindenem át lett gyúrva, lazítva.
  • Levezetés:

    Már elmaradtak a szavak és az eltévedések egyre sűrűsödtek. Már nagyon feszítő lett a helyzet, szerettem volna megfordulni, de Ő még játszott velem, csigázott tovább, míg végre fülembe susogta: „megfordulhatsz”. Emelkedett a támla, érkezett a párna. Tantra főpapnője ma élvezte hatalmát felettem, játszott a testemen, míg szinte már esdekeltem a megváltó kielégülésért, amit sokadik nekifutásra végül meg is kaptam. Számtalanszor repített varázslatos ujjaival, kezével, keblével, ajkaival a szakadék széléig, hogy ot megálljt parancsoljon, s kis lazítást adjon, majd új lendülettel ismét elvitt a végső pontig újra meg újra. A robbanás végül hatalmas volt, Lawrence dobjai és cintányérjai jutottak eszembe utólag róla.
    Percekig csak feküdtem a katartikus kitörés után, míg Ő mosolyogva nézte munkája gyümölcsét, a leterített, kielégített férfit.
  • Elszámolás:

    Minden extra alap, nem kellett semmin egyezkedni. Mint mindig, most is csendben helyeztem az oltárra a Mannadíjat.
  • Összkép:

    Tantra Manna vezette temploma ismét elvarázsolta hívét. Sikerült a grádicson feljebb lépni. Remegő lábakkal távoztam, de biztosan jövök még máskor is, hogy a csúcs felé jussak.
Happy Massage