• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Kedves Berci!

    Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat🫶
    Varlak legközelebb is ❤️

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, majd belső üzenetben tisztáztunk minden részletet. Egyszerűen, flottul ment az egyeztetés!
  • Megközelítés:

    Pontos cím, újabb építésű lakótömb, könnyű volt odatalálni. Autóval érkeztem, szerencsémre volt szabad hely az utcában, de belváros lévén természetesen fizetős. BKV-val is könnyedén megközelíthető pár perces sétával.
  • Helyszín:

    Zoé annyira lekötötte a figyelmem és magára vonzotta a szemeim, hogy nem is nagyon néztem körül, de minden rendben volt. Sokadik emeleti eldugott modern, rendezett lakás. Kádban lehet zuhanyozni, tusfürdő, szájvíz és puha törölköző is rendelkezésre állt. A hálószobában pedig nagy, és nem utolsó sorban kényelmes franciaágy. Hibátlan helyszín!
  • Lány külseje:

    Nehéz szavakba önteni a véleményem: a vékony, formás lányok kedvelőjeként 10/10 számomra. Hosszú sötét haj, feszes szolizott bőr, kerek popsi, tenyérbe illő pici cicik csodaszép bimbóval és hát vadító arc, hófehér fogakkal! Egy szexi csaj nagyon jó kisurgázással!

    Az ömlengés után tehát dióhéjban: vékony formás tip-top csajszi, gyönyörű arccal pihe puha selymes bőrrel és bár a külsőről szól ez a rész, annyit megjegyeznék, hogy a torony sem üres. Kedves, értelmes lány Zoé.
  • Action:

    Pontosan érkeztem a megbeszélt időpontra, a kapuból telefonáltam és megkaptam a szükséges infókat a bejutáshoz. Két perc múlva máris a társasház sokadik emeletének eldugott lakásán kopogtattam. Minden ilyen tali előtt van bennem drukk bőven, most még az arckitakarás és első tali miatt félelem is dolgozott bennem, mikor remegő lábakkal beléptem az ajtón. Aggodalmam azonban hamar elillant, amikor megláttam a nagyon vonzó és bájos arcú vendéglátómat. Gyors bemutatkozás után bekísért a hálószobába, melyben egy óriási, fejtámlás franciaágy található. Lehetett rajta hemperegni bőven, de erről később.. Nagyon ritka, de a vetkőzésem közben, néhány perc alatt megtaláltuk a közös hangot, aminek eredményeképp Zoé a fürdőbe is elkísért és zuhanyzásom közben folytattuk a beszélgetést, ismerkedést. Közben a barátnőjével is diskurált, de egyáltalán nem volt zavaró én pedig siettem mert a puszta látványtól félmaflásba volt a velem egykorú. Zoé közben itallal is megkínált, majd bevonultunk a hálószobába. A szexi kétrészes fehérnemű szettjében leült mellém és simogatásokkal folytattuk az ismerkedést. Megkérdeztem melyik extrát szeretném a VTR foglalás miatt, egy ilyen gyönyörű lánynál a csókot választottam és érzéki csókok közepette megbeszéltük még, hogy ki mit hogyan szeret.

    A tutajos csókok után Zoé egyre lejjebb merészkedett, én pedig hátradőltem, kispárnát a fejem alá támasztva moziztam. Egy pillanatra megijedt a meredező szerszámtól és jött a már megszokott “jol meg vagy áldva” mondat, amin azért jót röhögtünk. Zoé franciája fergeteges és pont úgy csinálta, ahogy szeretem: finoman lágyan, hol csak nyalogatta, hol pedig a nagy méret ellenére is eltűntette szépen, foglalkozott a lasztikkal is. A randi ezen pontján aztán volt egy pillanat amikor egyszerre egymásra néztünk incselkedve mosolyogva és onnantól az addig is közvetlen hangulat valahogy még oldottabbá, intimebbé vált. Órákig elviseltem volna ezt a kellemes francialeckét, de mindenképp szerettem volna én is örömet okozni. Zoé egy pillanatra sem ellenkezett, együtt megszabadultunk a melltartójától, majd kihámoztam a tangajából és örömmel konstatáltam, hogy a bugyi nedves a puncikájánál. Éreztem, hogy nem csak részemről működik a kémia és nem csak engem izgatott fel a farkammal való játék. Zoé hanyatt vágta magát én pedig teste felfedezése után megkóstoltam babapunciját, ami tényleg olyan mint érintetlen tinilányé. Nem kellett sok és a teste rezdülései arról árulkodtak, hogy sikerrel jártam, majd eltolta a fejem és mondta, hogy a következőt már úgy akarja, hogy benne vagyok.

    Gumihúzás után hátulról szerettem volna támadni, de Zoé megkért, hogy a méret miatt előbb szemből próbáljuk meg. Milyen jó ötlet volt! Csókoloztunk, szemkontakt, csókoltam aranyos cickóit, közben pedig lassan, finoman engedtem egyre mélyebrre pici szűk puncijába a lüktető farkam. Nem dugás volt, inkább mintha a barátnőddel szeretkeznél. Izzott köztünk a levegő, majd Zoé a fülembe súgta, hogy beértem rendesen, nem kell finomkodni. Azonnal átfordítottam magunk kutyába, hát az a látvány valami észveszejtő: nekitámaszkodott a fejtámlának majd bepucsítva rám tolatott. Hosszu fekete haj, darazs derek, formás popsi a farkam meg ki be jár ebben a szexbombában, teljesen kész voltam. Itt már nem csak finomkodás volt, gyorsítottam a tempón, miközben felváltva kapaszkodtam hol az ágy támlájába, hol Zoé derekába, popsijába. Egy két paskolást is megengedtem magamnak, Zoé pedig többször felegyenesedve hátrafordult lopott csókokra. Magamhoz képest egész sokáig bírtam, de pár perc után Zoé kélyes hangjai közepette eldurrantam én is. Hagyott magában lenyugodni, majd tisztálkodás után mindketten elmentünk tusolni. Folytattuk az akció előtti beszélgetést még a szobában is miközben öltöztem, Zoé pedig olyan brutálszexi bodyt kapott magára, hogy újra megmoccant az a bizonyos a gatyámban. Tudtam volna még maradni, de így is tulhaladtuk az időmet, amit Zoé nemhogy nem említett, az órára sem nézett.

    Mindketten jól szórakoztunk és megbeszéltük, hogy megismételjük. Búcsúzóul a szobában és az ajtó előtt is kaptam egy csókkal ötvözött nagyölelést, melyet távozásomkor Zoé még megspékelt egy kukacmarkolással, melyet dicséretnek vettem. Imádtam, ahogy ezt az egész randit is!

    Bocsi ha túl hosszú lett, régen írtam beszit:)
  • Elszámolás:

    VTR miatti extrát vettem igénybe. Nagyon sajnálom, hogy csak félórára mentem, de első tali arckitakarás miatt nem mertem többre. Totálisan megérné akár több órára is maradni!
  • Összkép:

    Még mindig a talink hatása alatt vagyok, nem bírom kiverni a fejemből. Nem kevés lánnyal voltam így meg amugy is, de ez volt az egyik legjobb szexuális élményem! Ha tehetném, minden héten meglátogatnám:)
Happy Massage