• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem előző nap. Kicsit későn telefonáltam, de szerencsére ebből nem volt gond. Könnyen elértem és tudtunk is időpontot egyeztetni nagyon könnyen. Bizonytalan vagyok ha először találkozom egy lánnyal az oldalról, működik-e a másfél óra randi azonnal vagy sem. Itt szó sem volt arról, hogy bármi akadálya lett volna. Aznap megerősítettem üzenetben, hogy érkezem a biztonság kedvéért, beszélgettünk, hogy esetleg hamarabb is oda tudok érni, de aztán maradt az eredeti időpont.
  • Megközelítés:

    Kocsi volt tervben, de aztán aznapra alakult más program is, úgyhogy átváltottam BKV-ra. BKV + séta tökéletes kombinációja szerintem. Kocsival azért elég necc tud lenni a parkolás ott azon a környéken, de nem lehetetlen, csak szerencsésnek kell lenni. Cím egyébként egyértelmű, könnyű megtalálni és a bejutás is egyszerű.
  • Helyszín:

    Régi stílusú tömb, de szépen felújítva. Van lift és ajánlott használni, ha valaki gyorsan akar egy szép nő társaságában lenni. Az első besziben is lehet olvasni, milyen jó lakás. Hát igen, én sem voltam ilyen frankó lakásban, pedig nyitottam már be pár lakásba :-) másfél szobás lakásról van szó, de ez nagyon ott van a szeren! Egyébként a komfortérzetet nagyon tudja növelni, ha valaki ilyen lakásban tölthet el egy randit. Másrészt meg randira jöttem... :-)
  • Lány külseje:

    Szép lakásban szép lány :-)
    A hangja is nagyon csábító már a telefonban, de élőben látni magam előtt az brutál. Gyönyörű, csinos és hihetetlen erős szexuális kisugárzása van. A legszebb lányok között van akikkel voltam együtt. Arcra bájos, kacér mosolygós teste pedig szemet csalogató. Nehéz fenntartani a szemkontaktust. Mellei természetesek, pont jó méretűek, mellbimbói izgatásra merevednek. Feneke formás, hosszú lábai vonzzák a tekintetet.
  • Action:

    Bekéretőztem, liftbe be majd fel egy jobbos és már be is léptem az ajtón. Elvettem az ajtótámaszt ajtót becsuktam és megjelent Ő! Fekete átlátszó köntösben várt, alatta melltartó és tanga kombináció. Szerencsére gyorsan odalibbent egy puszi jobbról egy balról és egy ölelés így tudtam pislantani is:-)
    Másfél óra azért hosszú idő, lehet beszélgetni kicsit hosszabban.Megbeszéltük, hogy végülis miért nem autóval jöttem, és ha már a randi után úgyis iszogatni megyek, van-e kedvem inni vele egy kis bort. Elfogadtam a meghívást és kaptam egy pohárkával, koccintottunk az egészségünkre és arra hogy találkoztunk, de távozásom indokolt a fürdőbe most már. Bár a parfümöm nagyon bejött neki és jó lenne nem lemosni magamról, de a folytatás megkívánja a zuhanyt.
    Elmentem zuhanyozni, aztán jött a félreértés a törölközőkkel :D de ez vicces volt... abban maradtunk, hogy már mindegy ő úgy van már vele hogy ő a törölközős lány :D
    Koccintottunk ismét a konyhában, majd nagy ölelés, csók és elindultunk a szobába az ágyra. Lefeküdtem a hasamra és kaptam egy kellemes masszázst izgatással együtt, majd jött a híres mondat pár perc után, hogy megfordulhatsz:-) kezébe vett ha jól emlékszem epres sikosítót és engedett a meredező farkamra majd szépen elkezdte lenyalni és szopással folytatta. Lassan indult, játszadozott vele dícsérte, imádta a farkam. Én meg imádtam, ahogy játszadozik velem. Egyszer kétszer rágyorsított, de látszott rajt, hogy ki akarja élvezni és húzni akar. Egyszer csak jól bekapta nem mélyen, de érezni lehetett, hogy most ki fog végezni és hatalmasat élveztem a szájába. Baromi jó volt és az utódokkal nem is találkoztam. Utána kértem 1-2 percet míg szusszanok és kimentünk egy koccintásra a konyhába. Beszélgettünk kicsit, megdícsértem, hogy nagyon jó alakja van és mindemellett nagyon jó technikája is :-) de most szeretném én folytatni, hiszen franciát ígértem neki korábban. Megittuk a nedüt és vissza a szobába.
    Kértem, hogy most ő feküdjön le és lehetőleg a hátára, szeretném feltérképezni a testét. Csókot váltottunk, fülét, nyakát csókoltam, mellét izgattam nyelvemmel. Bimbóin látszódott, hogy nem vagyok ügyetlen és meredeztek szopásra. Szépen haladtam puncija felé a tangától megszabadítottam gyorsan és már a lábai közé is heveredtem. Hiába állt már a farkam újra, meg is jegyezte, de most én jöttem a franciatudásommal. Ki akartam nyalni vadul akartam hogy élvezzen egy nagyot és ezért mindent megtettem. Mire leértem már nedves volt odalenn, így igazán könnyű dolgom volt, csak a megfelelő ritmust kellett a nyelvemmel megtalálni és indulhat az élvezet. Sóhajokkal jelezte, hogy nem vagyok ügyetlen és lelkesen folytattam a nyalást :-) Egyszercsak összezárult a combja, megremegett, próbálta eltolni a fejem, de én maradtam a helyemen mozdulatlan. Hagytam megnyugodni, és jeleztem, hogy szívesen folytatnám, csak annyit kért, hogy nagyon finoman kezdjem és jó lesz. Szerencsére olyan jó zene szólt, hogy annak ütemére kezdtem körözni a nyelvemmel és ez nagyon tetszett neki. Hosszan nyaltam, intenzíven és lelkesen, hamaraosan ismét elélvezett. Most sikerült eltolnia a fejét és kért kis pihenőt.
    Nekem folyamatosan félkemény volt a farkam olyan izgalmas volt odalenn, de ahogy ott feküdtünk egymás mellett azon a hatalmas ágyon teljesen kemény lettem és már Liza nyúlt is a gumiért. A korábbi rossz tapasztalatoktól tartva megijedtem, nehogy előjöjjön a gumifóbia, de szerencsére nem, maradtam kőkemény és szemből akartam megdugni őt. Látni akartam, ahogy élvezi a kemény farkam, ahogy mozognak azok a cicik, hallani akartam ahogy sóhajtozik és megy a bíztatás, érezni akartam minden rezdülését ezért is jó ez a póz. Igyekeztem kihasznáni a póz adta lehetőségeket és kiélvezni ezt a gyönyört, majd a végén egy nagyobb lendületet véve csattogósan fejeztem be és élveztem a gumiba.
    Mind a ketten pihegtünk egymás mellett az ágyban, kimentünk iszogatni, beszélgetni incselkedni. Viszont az időm lejártához közeledett nekem meg már egy másik helyen kellett volna iszogatni, úgyhogy egy gyors zuhanyt vettem és indultam volna, de a poharam tele volt ismét úgyhogy abból még kortyoltam de meginni már nem tudtam. Majd legközelebb, mert lesz:-)
    Puszikkal és öleléssel távoztam, mihamarabbi viszont látásra :)
  • Elszámolás:

    Előre adtam át a magasabb rózsacsokrot, nem volt extra, összeg nem változott, amit megbeszéltünk, az úgy is volt.
  • Összkép:

    Nagyon pozitív, kellemes beszélgetőtárs, szexi külső, értékes belső, ágyban egy kis vad és én pedig másfél óra erejéig élvezhettem mindezt. Köszönöm!
Happy Massage