• Luna

  • Beküldte:
  • Luna reagálása

    Kedves Úriember! Köszönöm szépen azért,hogy itt voltál,mégha nem is szereted a természetes vagy fazonírozott Lányokat! Most teljes csupasz,néha én is változtatok! Sajnálom,hogy nem tudtunk egymásra hangolódni,pedig én nagyon simulékony és idomuló Lány vagyok! Persze nem tetszhetek mindenkinek ,de nagyon sok kedves visszatérő vendégem van. Kívánok neked kellemes hosszú hétvégét Szeretettel :)

  • Egyeztetés:

    Hívtam, amikor a környéken jártam, és egyből felvette. Később kiderült, hogy nem vele beszéltem, de időpontot tudtuk egyeztetni. Más helyen ilyenkor szokták jelezni, hogy "Luna telefonja", szerintem így korrekt.
    A házba bejutásnál is barátnő vagy telefonos operátor hangját hallottam.
    Egy órát foglaltam, végül bő fél óra után távoztam.
  • Megközelítés:

    A parkolás a környéken trükkös, de az átellenes bolt parkolójában, illetve a sarkon az uszodánál azért mindig van hely. A cím pontos, a kapualj könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    A Kondorosi komplexum egyik kéttárgyalós irodája volt a helyszín, amit a labirintusra emlékeztető folyosókon, kavarogva kellett megtalálni (nagyon nem volt egyértelmű, csak véletlenszerűen lehet egyből megtalálni a lakást). Bár igazából ebben a társasházban szinte minden második lakásban lányok dolgoznak, így nehéz rossz helyre kopogni :D

    Tudom, hogy nem ingatlant venni mentem, de nem tudok szó nélkül elmenni a lakásban tapasztaltak előtt. Az ingatlan állapota lehangoló. A konyhás nappaliba érkezve nagy rendetlenséget láttam és egy másik tárgyalópartner cipőjét a konyha szélén.

    Luna dolgozószobája egy miniatűr szoba volt, átlagosnál szélesebb, de franciaágy szélességét el nem érő alacsony, nyikorgó fekhellyel, és éppen elég hellyel egy fotelnek, ahova le lehetett cuccolni. Semmi hangulatfény, semmi illat.
    A fürdő rendben volt, azt hiszem, zuhanyfüggönyös káddal, volt egy vagy két tusfürdő is.
  • Lány külseje:

    Valahol olvastam, hogy az arc kitakarástól nem kell félni. Nos, ez ízlés kérdése, nekem nem tetszett, de átlagos, kedves arca van, copfba fogott maximum vállig érő hajjal.
    Ami nagyon tetszett, az Luna alakja, ami a képeknek tökéletesen megfelelő, viszonylag magas, nagyon vékony tini test, kicsi de formás cicikkel, feszes, kis popsival.
    Egy rövidujjú pólóban és sportbugyiban fogadott, kedves mosollyal. Idáig tartott kb. barátnő feeling. Illetve barátnője válogatja...

    Már fürdés után konstatáltam, hogy a "fazonos punci" helyett inkább az elhanyagolt jelző lenne a megfelelő. Értsd ezt úgy, hogy gát és lyuk körül hosszabb, szőrős, a szeméremdomb felé pedig félig-meddig borotvált-borostás, hosszabb szálakkal. Fiatalkorunk letűnő emlékeként a szőrős punci természetesen nem kizáró ok, sőt, üdítő hiánycikk, de nem ez következett a bemutatkozó szövegből.

    Kisvártatva fedeztem azt is, hogy Luna vádliján is hosszabb szőrszálak találhatók. Ez már kevésbé fér bele a komfortzónámba, viszont már csak akkor vettem észre, amikor az action elkezdődött, így OK, nem erre koncentrálunk, lássuk, mit tudunk kihozni egymásból a magát "Fiatal, felfedező, vadóc" lánynak tituláló Lunával, aki bemutatkozása szerint "szeret kényeztetni és próbálgatja nőiességét".
  • Action:

    Sajnos az a helyzet, hogy a leírás félrevezető az action terén.

    Luna kifejezetten félénk, távolságtartó volt. Hogy jót is mondjak, szolgálatkész, mert amit kértem, próbálta teljesíteni.

    Fürdőből visszatértemkor meztelenül, az ágyon ülve várt. Kérdezte, hogy akkor egy órára jöttem-e. Ekkor már motoszkált bennem, hogy lehet, hogy rövidíteni kéne, de mondtam, hogy igen, így beszéltük meg. Ekkor erősített rá, amit én is felismertem a hangjából, hogy nem vele beszéltem. Ez persze előfordul, nem gond.

    Kérdezi, hogy akkor hogy kezdjük. Kicsit kínos volt. Én állok a teste látványától már félmereven, ő ül előttem. OK, akkor oldjuk a hangulatot valahogy, kérdezem, hogy mindjárt kitaláljuk, de meséljen a szabályokról, mit szeret, ilyesmi. Az hamar kiderült, hogy mit nem szeret (popó és csókot "nem szokta"). Ennyi. Leülök mellé, elkezdem simogatni (ekkor veszem észre az enyhén szőrös lábát) fenekét, a kis formás ciciket. Ő is próbál viszonozni, mechanikusan simogat valahol, talán a farkamat is megfogja, de olyan óvatosan, mintha az első répa lett volna, amit megfog életében. Lehet, hogy itt kellett volna megkérdeznem, hogy nyugodtan elküldhet, ha ennyire nem érzi velem ezt a dolgot, de már úgy voltam vele, lesz, ami lesz, akkor is csinálunk valamit.

    Felálltam elé, hogy franciázzon kicsit. Be is vett a szájába, de a technikája itt is olyan volt, mintha most csinálná először. A leírásból a "felfedező, vadóc" sajnos itt dőlt meg végleg. Egy ideig hagytam, majd megkegyelmeztem neki és gumit kértem. Illendőségből megkérdeztem, hogy milyen pózt szeret, azt mondja, szeret alul lenni. OK, akkor legyen úgy, én mindent szeretek.

    Síkosítózta magát és hanyatt dőlt. Nagyon hajlékony, lábait egészen felhúzta, hogy segítse a dolgom. Szemét becsukva, passzívan, mint egy gumibaba feküdt. Az ágy közben eléggé nyikorgott is. Próbáltam élvezni és még kértem egy fordulást, hogy doggyban is megnézzük a formás popsit. Nagyon szép látványt nyújtott pucsítva, normális esetben azt mondanám, kár, hogy popsi nincs. Pár perc után úgy döntöttem, nem tartogat ez a randi egyikünk számára sem többet, így telelőttem a gumit.

    Még mielőtt kihúztam volna, meg is kérdezte, hogy "megvoltál" vagy valami hasonlót...

    Ekkor jártunk az óra kb. felénél. Nagyon készségesen mondta, hogy lehet még második menet. Udvariasan kitértem ez elől mondtván, hogy az nekem nem fog menni, de biztosítottam, hogy kifizetem az egész órát, semmi gond, én voltam gyors.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem beszéltük meg, így nem tudom, mi lett volna extra. Az elszámolás és ár korrekt volt, ennyi rózsaszál még félóra esetén se lenne sok. Nem éreztem magam átverve sem, csak épp a bemutatkozó szövegből nem valósult meg az, amiért mentem.
  • Összkép:

    Sajnos negatív érzésekkel, saját döntésemből, idő előtt jöttem el. Kicsit sajnálom Lunát, mert kedves volt, de nem éreztem, hogy pici erotikát is próbált volna vinni a találkozónkba.
    A bemutatkozásában leírt hozzáállás tehát a mi találkozónkon sajnos nem valósult meg, pedig próbáltam partner lenni. Ahogy olvasom a többi beszámolót, teljesen másmilyen is tud lenni, így nem kizárt, hogy ez csak nekem szólt, így viszont kiszámíthatatlan a hozzáállása.

    Kár érte, mert a képeknek megfelelő, szép testű és szóbeli megnyilvánulását tekintve kedves, szolgálatkész lány.
Happy Massage