• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már évekkel ezelőtt is egyeztettünk, de akkor valahogy nem jött össze a találkozó. Most VRT-en javasoltam időpontot, amit rögtön el is fogadott, előre 3-4 napra.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, nem mondom, hogy tömérdek hely áll rendelkezésre, de nem messze nekem sikerült egy helyet találnom. A környék természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Egy régi retró lakás, ami csak ideiglenes tartózkodási helye Melinának. A fürdő is a hely feelingjének megfelelő. Igazi időotazás. :) Később visszakerül a 11. kerületbe, de még nem tudni mikor. Nincs kapucsengő, simán be lehet menni a portán, így a diszkréció maximális.
  • Lány külseje:

    Külsőre kicsit más, mint a képeken, mert néhány kilót fogyott, azóta és ez a ciciken is meglátszik sajnos. A képek alapján arcra is teljesen másra számítottam. Nem kell félni az arckitakarástól, csak az ember mindig elképzel egy arcot a testhez és teljesen mást kaptam. Kicsit szomszédlányosnak mondanám, mely alapján nem feltétlenül gondolná az ember, hogy mire képes a tokával. :) Nagyon vékony testalkata van és viszonylag magas. Én szeretem a vékony csajokat, de nekem már kicsit talán túlságosan is vékony volt.
  • Action:

    Érkezésem után még beszéltünk pár mondatot, ekkor még utcai ruhában volt. Majd elmentem letusolni visszaérkezve már fehérneműben volt, és ő is elszaladt egy gyors tusra. Én az ágyon vártam és mikor visszaérkezett már teljesen meztelen volt. Van két nagyobb tetkója, mely a jelenlegi képeken nem látszik, de nem volt számomra zavaró. Kérdezte, hogy van-e konkért tervem, de gondoltam majd alakul. Amiben biztos voltam, hogy két körös francia órát szeretnék igénybe venni, melyben lehet őnző leszek. :) Én a hátamon, Ő lágy csókokkal indított és szépen lassan el is indult a cél felé. Odaérve belekezdett az isteni tudományába és minden irányból bő nyállal kényeztetett, mely közben teljesen torokra vette a játékszert és párszor apró öklendezésig lenn tartotta. Leginkább magának diktálta a tempót, én csak a haját és a tarkóját forgtam, de leginkább csak lekövettem a feje mozgását. Maradtunk is végig ebben a pozícióban, míg nem egy óriásit élveztem a szájába/torkára, melyet a legnagyobb természetességgel fogadott. A végterméket az utolsó cseppig lenyelte és szépen a szájával letisztogatott. Regenrálódási időben kicsit beszélgettünk, nagyon érdekes beszélgető partner is egyben. Mikor éreztem, hogy készen állok a következő körre, akkor újra kezdödött az előző forduló, csókkal puszikkal, franciával. Kis idő múlva ajánlotta, hogy álljak fel, és pont ebben a pillanatban én is ezt akartam javasolni, így az ágy szélére álltam, ő pedig az ágyon előttem folytatta a kemény szopást (mert ezt nem lehet másnak nevezni). Én a tarkóját fogva óvatosan adtam az ütemet és többször koppanásig bevéve lenn is tartotta a torkán. Valami elképesztő volt. Gyakorlatilag olyan volt, mintha a punciját dugtam volna, de a látvány az magáért beszélt. Igy is akartam bevégezni, így kicsit gyorsítva a tempón újra beleélveztem a szájába, melyet újra lenyelt teljes egészében. Akkorát élveztem, hogy a két alkarom teljesen lezsibbadt és csak percek múlva múlt el belőle. Én ilyet még nem éreztem eddig. A végén még kicsit beszélgettünk és elmentem újra zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    A végén öltözésnél raktam le az asztalra, egy szó sem esett róla. Extra nincs, maga a szolgáltatás az extra.
  • Összkép:

    Melina egy igazi bevállalós csaj. Amit a szájával tud az egyedi. Aki szereti a mélytorkos kemény szopást, annak abszolút kihagyhatatlan. Felejthetetlen élményekkel távoztam, és mivel nem sok ilyen lány van, így elképzelhető, hogy még összefutunk.
Happy Massage