• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon szépen köszönöm, hogy nem felejtetted el és írtál rólam. Remélem jó utad volt. Igazad volt, mikor a nevemben is írtad, jól éreztem magam én is. Várlak vissza!

  • Egyeztetés:

    Már régen nézegettem a képeit és beszámolóit, itt volt az ideje az első randinknak. Gyors beszélgetés után telefonon amelyben nagyon kedves és segítőkész volt, vtr-on egyeztettünk. Két órán belül nála is voltam reggel 10 órakor.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű megközelíteni én tömegközlekedéssel jutottam el hozzá. Frekventált helyen dolgozik.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon tágas, úgy tűnt hogy csak ő és én vagyunk a bűn barlangban. Szoba nagyon világos, tök jó zene szólt, minden nagyon tiszta volt ebbe beleértve a fürdőt is.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel nagyon szép hölgy, szemüveget visel ami nagyon jól áll neki! Melltartóban és tanga bugyiban várt rám az ajtóban. Kaptam vagy adtam egy szájra puszit üdvözlés gyanánt. Nagyon jól elbeszélgettünk már a legelején. Szép szolizott bőre van, nagyon jó illata is, imádtam csókolni mindenhol is.
  • Action:

    Zuhany után egyből állva csókolóztunk, amit rendkívül jól csinál. Néhány percig csak így állva és simogatva egymást csókoltuk. Majd az ágyon a hátára fektettem és elkezdtem a melleit csókolni hosszasan amit imádtam! Talán ez beindította őt, mert amire a lábai köze került az alsó nyelvcsapásom, addigra nagyon nagyon nedves volt. Gyönyörű illatos puncija van, amit nem győztem nyalni majd egy ujjal később kettővel picit hevesebben ujjaztam. Sajnos nem sikerült eljutni a célállomásra, az ő kielégüléséhez. Legközelebb több időt szentelek ennek a tevékenységnek. Gumi húzás után elkezdett lovagolni rajtam, eközben csókoltam és markoltam a melleit. Majd pedig én kezdtem diktálni tempót egyre hevesebben amíg nagyon kellemesen elélveztem a gumiban. Ezek után segített a tisztálkodásban, majd kaptam egy kellemes masszázst ami alatt
    jót beszélgettünk. Újabb tisztálkodás után öltözködés közben továbbra is beszélgetve illetve az ajtónál egymást csókolva elköszöntünk. Nagyon kellemes egy óra volt egy nagyon szép és kívánatos hölggyel, aki nagyon szeret örömet okozni valamint nekünk is nagy élmény őt kényeztetni!
  • Elszámolás:

    Extra nem jött szóba nem is tudom mi lehetett volna . A randi végén az öltözésnél kerültek a virág szálak átadásra. Az ajándék mérete ugyan annyi mint más beszámolókban.
  • Összkép:

    Már az első benyomás is nagyon jó volt, nagyon szép hölgy nagyon kívánatos, mosolygós és kommunikatív. Nagyon jól éreztük magunkat talán az ő nevében is írhatom. Nagyon örülök hogy meglátogattam és egy nagyon picit megismerhettem!
Happy Massage