• Misty VIP

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Misty hirdetésén nemrég akadt meg a szemem, fotói jótékony hatására telefont ragadtam, és szerencsémre fel is vette. Rövid egyeztetés után találtunk is mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Szeretek biztosra menni, így a randink napjának reggelén küldtem megerősítő üzenetet is, bár ő ezt nem kérte.
  • Megközelítés:

    A pesti oldal egyik elosztó központjától nem messze egy csendesebb mellékutcában lelhetünk rá erre a kecses ragadozóra, így bármilyen járművel könnyedén becserkészhetjük. Parkolni is lehet a közelben, de a BKV megállóiból is jó néhány megtalálható pár perc gyaloglásnyi távolságra.
  • Helyszín:

    Az ezredforduló táján épült bérházban bújik meg Misty otthona. A tetthely egy hatalmas franciaágy, termetünk révén bújócskázhattunk is volna benne, de most más szerep jutott neki. Az ágy körúl kellő számú tükör biztosítja a körpanorámát. A fürdőben számos tusfürdőből választhatunk és pihe-puha törölközőről is gondoskodik e fenséges vadmacska.
  • Lány külseje:

    Bevallom nekem leesett az állam, amikor megpillantottam Őt, gyönyörű huncutúl játékos szemeivel fürkészte áldozatát. Kecsesen izmos, tökéletes testalkatú tünemény, hihetetlen derékkal és csodás popsival. Fenséges hajkoronája lágyan hullámzott, el-elrejtve kacérkodó vöröses szeplőit. A fogadó szettje is tökéletes volt, de kérésemre a tusolásom alatt átvedlett egy még vadítóbb, necces bodyba. Ha csak beszélgetni ugrottam volna fel is elégedetten távozhatnék., egyszóval legendás Mistyke még mindig gyömyörű. Nekem az arca különösen tetszett, és az a nézés, mennyei. Tökéletes szexi milf párduc.
  • Action:

    Felsétálva alkalmi kedvesemhez, a megfelelő szintre érve, már nyílt is a hívogató kéjbarlang. Szinte letaglózott Misty szépsége, bekísért a tetthelyre, átbeszéltük mit szeretnék, majd megszabadulva ruháimtól kikisért a fürdőbe. Visszatértemkor már kedves fegyőröm várt, felszerelkezve szerszámaival. Majdnem kaptam egy csókot, de még nem engedte, hogy megízlelhessem ajkait. A necc mögűl csábítóan próbáltak kiszökni a bimbók, de még várniuk kellett. Számba adta egyiket, majd megfosztott játékomtól és a másikkal ingerelte ajkaim. Leültetett az ágyra, közölte hogy rossz voltam, megfosztott törölközőmtől, majd megköpködte farkamat és incselkedett a nyelvével és ajkaival, míg szemeivel fürkészte áldozatát. A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem. Ezekután legszívesebben rávetettem volna magam, de még nem eresztett fogságomból, a jól elhelyezett tükrökben gyönyörködve szopta, falta, nyelte egyre éledő farkamat. Gumit húzott és beleült, elöbb lassan, majd egyre vadabbul dugott Misty, míg végre megszabadított bilincsemtől és magamhoz ölelhettem. Átfordultunk misszibe és így ért a vég. Egymás mellé heveredve pihegtünk picit, beszélgettünk, majd egyre többször el-elkalandozott a kezünk. Végül ismét ajkai közé kerültem, Mistysen kényeztetett, majd cseréltünk. Most rajtam volt a sor, hogy örömhöz juttassam kedvesem, ami talán sikerült is. Ismét egymás mellé bújva társalogtunk erről-arról, majd Misty finom ajkai ölelték ismét farkamat. Az ágy mellett állva dugtam a torkát, miközben próbáltam ujjaimmal kényeztetni kelyhét. érezve, hogy közeleg a vég a popsijába kéredzkedtem. A gumitól mindig összerezzen a kicsi én, így ismét kaptam egy finom szopást, majd Misty popsiját ujjazva lassan bevezetett. Elöbb lassan, majd egyre vadabbul dugtam hihetetlenül szűk popsiját, a végén kifacsart narancs pózban ért a vég. Megizzadva rogytunk egymás mellé, most hosszabban pihengettünk. Szegénykémnek picit begörcsölt a combja, kicsit átmaszíroztam és közben a farkam ismét a kezei közé került. A kis fickó felbátorodva ismét erőre kapott, ezt Misty ajkai csak tovább erősítették. Kedvesem meglovagolt, előszür csak szép lassan, majd rámhajolva egyre szenvedélyesebben, közben arcomra omlott selymes haja is. Átfordultunk misszibe, majd éreztem, hogy ismét elélvezett, és hamarosan követtem én is. Sajnos közben elrepült az idő már csak egy gyors zuhanyzásra jutott és távoznom kellett.
  • Elszámolás:

    Misty étlapja minden igényt kielégítően bőséges, extra a popó, amit az iránta rajongóknak vétek kihagyni. Búcsúzáskor adtam át a csokromat, mely minden szirmát megérte.
  • Összkép:

    Egészen más tervekkel érkeztem Mistyhez, de elcsábított, és magával ragadt a hév. Ugyanakkor csodás másfél órát tölthettem ezzel a gyönyörű Nővel, aki kitűnő beszélgetőtárs és egy igazi nagyragadozó a szex terén. Elbűvölő látvány, ahogy ez a csodás teremtés gyönyörködik játékában, és az általa okozott örömben a játékszerén, most éppen rajtam. Remélem még viszontláthatom és kipróbálhatunk további játékokat is.
Happy Massage