• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat mindig jól esik bár tudom nem igazán reagálok itt ettől független mindig nagyon örülök....csók

  • Egyeztetés:

    Misty-vel tavaly nyáron töltöttem el egy felejthetetlen órát, úgy éreztem itt az ideje az ismétlésnek. Elsőre nem sikerült összehozni ezt a mostani alkalmat, de Misty esetében megéri kitartónak lenni. Beszéltünk telefonon, chat-eltünk viber-en, végül sms-ben fixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Boráros tér környéke, ennek megfelelően tömegközlekedés kiváló, parkolni a címhez közeli csendes kis utcában szinte mindig lehet, természetesen fizetős. A házat könnyű megtalálni, a GPS ismeri a címet.
  • Helyszín:

    Látszik, hogy itt él, és Misty nem kimondottan rendmániás, de azért azt sem mondanám, hogy nagy kupi volt a kecóban. A lépcsőház erősen közepes állapotú, a lakás rendben van. Most csak ketten voltunk, de lehet hogy van lakótársa (nem tudom). A fürdő teljesen jól felszerelt, friss, nedvszívó törcsit kaptam, tusfürdők garmadával vannak, szájvizet is találni a mosdókagylón. A baszoba szép tágas, az ablak nyitva volt a melegre való tekintettel. Nagy franciaágy, mindkét oldalán hatalmas tükrök (egy a falon, és egy keskenyebb állótükör).
  • Lány külseje:

    Még mindig szuperszexi, vékony kis csajszi eszményi szilikonmellekkel. Tetoválás van bőven, de nagyon jól állnak neki. Jó izomtónus, formás kis popsi, számomra különleges szépségű arc. Maximálisan ápolt nő, árad belőle a szexualitás. Egy nagyon rafinált miniruha volt rajta melltartó és bugyi nélkül. Azt kapod amit a képeken látsz.
  • Action:

    Belépést követően puszi-puszi, kis small talk, majd vetkőzés után irány a fürdő. Innen visszatérve Misty még mindig a fogadószettjében várt, majd némi csókolózás után közölte velem, hogy be akarja kapni a farkam. Mondtam neki, hogy azért előbb szabaduljunk már meg a ruházatától, aminek készségesen eleget is tett. Kicsit megmarkolásztam a finom puha szilikondudákat, majd az ágy elé álltam, Misty pedig elémguggolt és elkezdte leápolni a rudat. Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra, Misty szinte rámugrott és úgy helyezkedve folytatta a szopást, hogy lássa magát a tükörben. Ez nagyon felizgatja, ennek megfelelően vehemensen szopta-nyalta-köpködte a faszom, és nyaldosta a golyóim. Féloldalt rám fekve a mellei közé kapta a dákóm, közben a mellbimbóm izgatta a nyelvével. Mondtam neki, hogy ezt nagyon szeretem, innentől kezdve gyakran vissza-visszatért a bimbimhez hegyes kis nyelvével. A hátára fordítottam, és alaposan kinyaltam a kívánatos, érett, zamatos pináját. Fürdettem benne az arcom, és addig ingereltem nyelvemmel a határozottan előbújt csiklót, míg Misty hangoskodva el nem élvezett.

    Egy percet szusszant, majd némi szopi után gumit húzott rám és missziben kezdtünk szexelni. Az első percekben nagyon szűk volt a puncija, tényleg el lehet szokva a vastagabb dákóktól, ki tudja. Óriási élvezetet adott, ahogy a szoros pinában járattam a farkam, miközben Misty olyan tempóban maszturbált, hogy azt hittem meggyullad a csiklója. Itt másodszor is elélvezett. A tükör mellett állva folytattuk, Misty egy kisebb fotelnek támaszkodott, és hátulról döfködtem gyönyörű partnerem, miközben a tükörben csodáltuk, ahogy éhes pinája felzabálja a répámat. Markoltam, paskoltam a popsiját, és olyan erővel és intenzitással basztam, hogy lökésről-lökésre a fotellel együtt centinként csúszott arrébb a lány. Annyira belefeledkeztünk az üzekedésbe, hogy már legalább 1 métert haladtunk, mire ez egyáltalán feltűnt. Az ágyon lovaglóban folytattuk, itt jól kicsöcsörésztem magam, és megkértem Misty-t, hogy csorgassa, köpje a nyálát a számba. Természetesen benne volt, és ahogy a nyála a nyelvemre csorgott, azonnal le is nyalta az én nyelvemről. Jónéhányszor megcsinálta, elég fasza volt na. Nagyjából félidőnél jártunk, mikor elérkezettnek láttam az időt a popsizásra. Misty még kikönyörögte, hogy szophassa kicsit a farkam, és miért ne engedtem volna meg neki? Gumi le, jó mélyen dolgozott a bráneren, volt hogy csak verte, és közben köpködte, illetve a nyelvéhez csapkodta, vagy a mellemhez hajolva a bimbóm nyalta-harapdálta, közben a nyála meg csak habzott a száján-arcán-kezén és természetesen a makkomon. Itt majdnem megremegtem szándékaimat illetően, elképzeltem milyen lenne most a szájába küldeni a jó sűrű spermát... Megkérdeztem mit szólna ha a szájába élveznék? "Lenyelném az utolsó csepp gecidet is" volt a válasza. Ennek ellenére tartottam magam, de megígértem hogy legközelebb összegyűjtök neki legalább egyheti termést, hogy legyen is mit lenyelnie. Négykézláb helyezkedett és becsülettel kinyaltam csábító kis ánuszát, volt hogy a nyelvemmel dugtam a nyilást, ami kimondottan tetszett neki.

    Szóval koton fel, síkosítás bőséggel, Misty megujjazta a popsiját, majd hátulról behatoltam. Eleinte nagyon finoman puhatolóztam (egy kőkemény fasszal, durva nem?), nem akartam neki fájdalmat okozni, de jelezte, hogy adhatom neki ami kifér a csövön ("gyerünk, kúrd meg a seggem!") Én pedig nagy irammal, erősen csattogva megtettem amit kért. Az első pár percben a popója olyan szűk volt, azt hittem bele fog törni a faszom, de szerencsére ez nem történt meg. Oldalára fordítottam és úgy kúrtam tovább, Misty eközben kifordulva a mellbimbóm nyaldosta. Itt ismét jól kézreesett az egyik melle, amit meg is gyömöszöltem rendesen, és morzsolgattam a bimbóját. Ez a póz nagyon kedvére való volt, harmadszor is elélvezett. Fordított lovaglás következett, majd felguggolva folytatta, sikerült jó mélyen felnyársalnom a popsiját. Időnk végéhez közeledtünk, jött a nagy finálé. Párnákat tettem a popsija alá, gyakorlatilag egy anál oltárt emeltem. És elkezdtem tiszta erőből szemből megkúrni a kis seggét. Közben a gyönyörű pináját bámultam, már persze amikor szorgosan masztizó kis keze nem takarta el előlem a rálátást. Hörögve, nyüszítve, káromkodva élveztem el, tisztességes adag spermát pumpálva a popsijába, illetve hát a gumiba. Ahogy elkezdődött az orgazmusom, mint az őrült csavargatta a mellbimbóm, hogy még nagyobb kéjt élhessek át.

    Egymás mellé rogyva ziháltunk, simogattuk egymást és megállapítottuk, hogy ez egy csillagos ötösre sikerült szeánsz lett. Közösen lezuhanyoztunk, ez kicsit romantikus volt, míg törölköztem ő fésülködött. Rendeztem amit kellett, az ajtóban még egy búcsúcsók, és elbúcsúztunk a legközelebbi viszontlátásig.
  • Elszámolás:

    Átlagnál magasabb, de a Misty-től kapott élmény sem átlagos maradjunk annyiban. A popsi extra, de nem emeli meg számottevően a matekot.
  • Összkép:

    Egy csoda. Perverz, mocskos szájú, tapasztalt, élveteg, pornós küllemű bombanő, akit akármikor újra és újra elkapnék egy kiadós kupakolásra.
Happy Massage