• Lili40

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Pikk-pakk mindent megbeszéltünk, még azt is, hogy pár éve már találkoztunk (bár akkor még más néven hirdetett, most kis kihagyás után tért vissza).
  • Megközelítés:

    A cím világos. Kocsival mentem, de a tömegközlekedés jó a környéken. A helyszín közvetlen közelében tudtam parkolni, nagy meglepetésemre. A házba bejutás az átlagnál egy fokkal bonyibb, mert két ajtó is van, ahol meg kell adni a kapukódot, de azért odataláltam.
  • Helyszín:

    A lakás szerintem nagyon tágas és igényes. A baszoba is teljesen rendben volt, a szokott spártai berendezéshez képest kiemelkedő, még egy tévé is volt, meg persze szobainas, szék, kisasztal és egy heverőágy. A fürdőszoba nem túl nagy, de a célnak teljesen megfelel és higiénikus. Minden nagyon újszerű benyomást kelt, szóval teljesen rendben van a hely.
    A lakásban rajta kívül legalább egy másik hölgy is dolgozik, hallottam is egy másik makktárs hangját, de senki mással nem találkoztam, csak Lilivel.
  • Lány külseje:

    Lili teljesen megfelel a képeknek. Alacsony, vékony, fehér bőr, nagy sziikon cicik, apró popsi, feltöltött ajkak, festett haj és körmök, klasszikus MILF. Nagyon sok színes tetoválása is van mindenhol, főleg a hátán és a fenekén. Ezek a képeken nem láthatóak, gondolom azért, mert elég egyediek és könnyű lenne felismerni. Nagyon kedves, közvetlen, barátkozós típus, vagy csak azért érzem így, mert már sokadjára találkozunk (igaz, hogy az elmúlt néhány évben nem, de előtte rendszeres voltam). Egy hálós-jellegű egybe bodyban fogadott, ami nagyon jól kiemelte a bomba testét.
  • Action:

    A zuhanyzás után a szobában ölelkeztünk és csókolóztunk kicsit, közben megbeszéltük, hogy mi minden történt vele az elmúlt pár évben. Utána leheveredtünk és kicsit még csókkolóztunk meg a testét simogattam meg csókolgattam, aztán némi rávezetés után elkezdtem nyalogatni a punciját. Szerencsére jó sokáig hagyta, majd utána megajándékozott azzal, hogy úgy tett, mint akinek jó volt, értsd: folyamatosan sóhajtozott, belemozgott, a fejemet húzta oda stb.

    A kölcsönös francia után Lili jött a saját franciájával, ami egészen elképesztően jó volt. Rengeteget használja a nyelvét, folyamatosan köröz-simogat vele, miközben a szájában van. Plusz nagyon sokat nyalogatta a golyóimat (közben finoman verte is), ami felfoghatatlanul jó volt. Lili tudja azt a trükköt is, hogy előbb golyónyali, utána bekapja a fütyit és közben az egyik kezével a nyálas golyókat izgatja alulról, a másikkal veri a szájában lévő farkamat, amin körözget a nyelvével, miközben még bólogat is a farkamon. Nem hiszem, hogy ebből többet ki lehetne hozni. Kérésre még a mellei közé is berakta a farkamat és kicsit csúszkázott rajta, aztán visszatért a golyónyali-szopás kombóhoz. Mivel iszonyúan élveztem az egészet, hagytam sokáig ügyködni, majd kértem a gumit, amit ügyesen felpattintott, meg kaptam kis síkosítót rá, aztán beleült.

    Szenzációsan lovagolt, először felülve, miközben a melleiben gyönyörködtem meg simogattam őket, aztán kérésre előredőlt és nekem nyomta a cickókat, miközben csókolóztunk. Közben óriási tempót diktált a farkamon, alig lehetett bírni. Egész sokáig bírta, de aztán cserét kért, missziben támadtam, ráfeküdtem a mellekre és csókoltam a száját, miközben igyekeztem alaposan megdugni. A misszi után jött a kihagyhatatlan doggy, ami az abszolút csúcs. Szenzációsan izgató, tökéletes formájú, apró feneke van, sok tetkó a fenekén és a hátán, szóval iszonyúan bepörgetett és rendesen megdugtam. Kicsit még fekve is dugtam hátulról, de akkor már rákérdeztem a szájbaélvezésre, mert tudtam, hogy nem bírom sokáig. Igenlő válasz után feltérdeltem, gumi le és kicsit dugta ma száját, miközben ő verte a farkamat és izgatta a golyóimat. Hatalmasat élveztem a szájába. Lili azt is jól csinálja, hogy amikor az élvezés végén-után nagyon érzékeny a farkam, akkor nem szopja-veri még erőből, hanem csak finoman szopizik, amitől persze csak még nagyobb az élvezet. Mindent egybevéve totál kikészített, de hát ez volt a cél.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam az előre megbeszéltet, semmi extra nem volt és semmi meglepetésben sem volt részem. Minden korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy megint rátaláltam Lilire, biztos, hogy megint visszajáró leszek. Szerintem nagyon kedves, nagyon ügyes, jól néz ki és ismerem is régebbről, szóval biztos megyek még.
Happy Massage