• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. vele. Kedvesen tájékoztatott a részletekről. Két órán belül már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Duna Plázához közel az egyik kis csendes utcában látogattam meg őt. A környék ismert a Marina-part közelsége miatt tömegközlekedés megfelelő a környéken. A cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Lakás célnak megfelel. Nekem tetszett szépen berendezett lakás egy kis szobában voltunk. Középen egy ágy volt a falon sajnos tükröt nem láttam. A ruháknak pakoló hely az ággyal szemben, ha jól emlékszem egy kisebb fotel volt. Fürdő szépen berendezett fürdőkádban lehet frissülni előtte kilépő. Tisztálkodáshoz szükséges felszerelés rendelkezésre állt törülköző nagy és nedvszívó volt.
  • Lány külseje:

    Noya a képeknek megfelelő vadító érett nő. Akinek képek alapján tetszik annak élőben is befog jönni Noya. Én a legjobb döntést hoztam meg mikor aznap elmentem hozzá. Elképesztően feszes teste volt minden porcikáját imádtam Noyának. Imádom az érett nőket azért is mentem hozzá. Popsija és puncija az egyik legszebb, amit valaha láttam. Kérésemre szexi rózsaszínű szerelésben fogadott amit imádtam rajta.
  • Action:

    Tisztálkodás után siettem vissza a szobába. Noya állt előttem szexi rózsaszín szerelésben, amit lesegítettem róla majd, ahol csak értem sűrűn puszikat szórtam az egész testére értelemszerűen a puncija és a szemérem dombja kapta a legtöbbet kényeztetésből. ezt követően megkért feküdjek, hogy feküdjek el az ágyon én egy kényelmes párnát a fejem alá tettem és akkor kezdetét vette a műsor szemérem hipnózis a csábítás. Lassan az ágyra térdepelt és elindult felém. Testemet végig puszilta majd elért a számhoz, ahol kaptam egy nagy nyelves csókot. Kezével kezelésbe vette majd bekapta a farkamat, amit gyorsan kölcsönösbe való fordulás követett, mert szerettem volna már én is őt megkóstolni és milyen jól tettem. Egyszer csak ott áll előttem a puncija nyelvnyújtásnyira tőlem azonnal belelefetyeltem a gyönyörű kívánatos punciba. Hamar megjött a hangja és dicsérte a kényeztetésemet majd fordultunk, mert a legjobban nyalni szemből szeretek. Fordulás után elé térdepeltem és szét tettem a lábait, majd finoman megnyaltam a csiklóját. Két lábát nyakamba tettem, amit kellemesen vágyakozva nyakam köré zárt nagyon izgató volt az egész. Megfogtam a kezét, amibe ő erősen belekapaszkodott majd kegyelmet nem ismerve élvezésig nyaltam őt. A finom kényeztetés hamar meghozta a hatását hatalmasat élvezett előttem. Erre a farkam kőkemény lett. Gumi felkerült és ha jól emlékszem hátulról kezdtük szépen lassan bevezette a farkamat a puncijába majd vadul elkezdtem lökni. Csak remélni merem, hogy tényleg élvezte a dolgot, ami biztos, hogy sok dicséretben volt részem és a farkam is megkapta a magáét. Löktem rendesen majd fáradni kezdtem helyet cseréltünk elém térdepelt és szépen kezelésbe vette a farkamat izgatóan szopta közben sűrűn nézet a szemembe. Heréim sem maradtak ki a jóból. Helycsere után ágyon elfektettem erre szét tett lábakkal állt előttem. Nekem se kellett több az egyik lábát megfogtam majd vállamra tettem és az egyik kezemmel vertem magamnak közben izgatta magát, ami engem is izgatott ezt követően hatalmasat élveztem, ment mindenfelé a jóból. Az élmény és Noya szexi látványa fantasztikus volt. Egy istennővé léptett elő nálam, ezért kapja az istennő státuszt tőlem. Most is jól esik vissza gondolni Noyára és arra milyen jó volt vele rosszalkodni és benne lenni. Amint lesz alkalmam újra meglátogatom őt. Imádlak drága és nagyon szépen köszönöm ezt a felejthetetlen élményt, amit veled élhetem át. Csókollak drága Noya.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem, amit ilyenkor szokás. Először voltam nála így nem is volt kérdés, hogy a piszkos anyagiakat rendezzük először.
  • Összkép:

    Mindennel elégedett voltam. Hatalmas élmény volt egy ilyen szexi nőben benne lenni imádtam minden percét, amit vele vagy benne töltöttem. Ha sejtésem nem csal neki is sikerült örömet okoznom. Mindenesetre én nagyon élveztem a dolgot. Nálam istennővé lépett elő. Imádlak drága Noya.
Happy Massage