• Szederke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előre szeretném bocsájtani, hogy ez egy rendhagyó beszámoló lesz, sokaknak nem fog tetszeni, hogy a szokásos „ki hova nyúlt és mijével mit csinált” elbeszélése helyett egy más megközelítésben írom le a randinkat. De Szederke hirdetése, képei, bemutatkozása is különleges, nem sablonos, hát most ez a beszámoló is legyen ehhez illő. Ritkán írok beszámolót, igazából csak akkor, ha valóban különleges élményben volt részem – és ez most ilyen volt.

    Mivel időpontot illetően eléggé kötött vagyok, ezért szeretek napokkal előre egyeztetni, hogy biztosan jó legyen. Szederkével is így tettem: a hét elején hívtam és péntekre egyeztettünk időpontot. Ezt aztán üzenetben írásban is rögzítettük, és a randi napján reggel még küldtem megerősítést. Szederke hangja már a telefonban nagyon csábító volt, így egész héten vártam, hogy találkozhassunk.
  • Megközelítés:

    Totális belváros, de ennek ellenére pont a kapu előtt volt szabad hely, nem is egy, persze el tudom képzelni, hogy ez nem mindig van így. BKV-ról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Régebbi házban, szép állapotú hangulatosan díszített lakás. A fürdő egy kissé – khm eléggé - szűkös, Szederkéhez azért ennél jobb minőség illene.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve semmit sem láttam, olyan sötét volt, hogy elsőre nem is találtam a vendéglátómat, így egy kicsit botorkáltam és szerencsétlenkedtem a bemutatkozásnál. De aztán beljebb mentünk és leültünk – én egy székre, Szederke a kanapéra – és akkor tudtam csak megnézni Szederkét igazán.

    Kedves uraim, ez a lány egyszerűen GYÖNYÖRŰ! Csodálatos arcvonások, fekete hajzuhatag, nagy barna őzikeszemek, karcsú ahol kell, gömbölyded ahol az kell, egyszerűen elbűvölő!

    Valami rafinált szabású, az idomait kiemelő, megaszexi egyberészes ruci volt rajta, és általában ilyen esetben szívesen legeltetném a szememet az elém táruló látványon, de Szederke esetében egyszerűen nem tudtam nem a gyönyörű, őzikeszemeibe nézni! Beszélgettünk egy kicsit egymással szemben ülve, és már ekkor elkezdődött az elvarázsolódásom.
  • Erotikus masszázs:

    Volt, jó volt.

    De ahogy az elején is írtam itt nem a cselekményt, hanem az összbenyomást szeretném részletezni. Nos Szederke a randink első pillanatától kezdve minden idegszálával rám koncentrált, minden rezdülésével az én kedvemet kereste, folyamatosan igyekezett, hogy egy hullámhosszra kerüljünk. Ilyen mértékű mentális ráhangolódással még egyetlen más esetben sem találkoztam. Szinte folyamatosan beszélgettünk – már amikor az akció hevében erre lehetőség volt. Ez a folyamatos kommunikáció segített ahhoz, hogy ennyire különleges élvezetben legyen részem – nem hiába mondják azt, hogy az igazi erogén zóna az agyunk.
  • Levezetés:

    Ez is volt, még jobb volt.

    Nagyon jellemző erre a randira, hogy amikor most behunyom a szemem és visszaidézem ezt a kis időt, amit Szederkével tölthettem, akkor a legkedvesebb emlékem az, amikor egy nyugisabb pillanatban az ágyon egymás mellett fekszünk, csodálom gyönyörű, mindig mosolygó szemeit, és észbontó tekintetében elveszve élvezem a flow-t miközben beszélgetünk.
  • Elszámolás:

    Az előzetesen megbeszéltek szerint, a végén helyeztem el az asztalon
  • Összkép:

    Drága Szederke! Köszönöm, hogy társaságodban erre a kis időre újra huszonévesnek érezhettem magamat!

    Remélem, át tudtam adni valamit az élményből, de ha nem, hát akkor ez most megmarad nekem…
Happy Massage