• Tina

  • Beküldte:
  • Tina reagálása

    Kedves MILF1. Köszönöm szépen a tartalmas beszámolót és én is nagyon jól éreztem magam veled ! 🥰 Remélem még lesz alkalom, hogy újra találkozunk. Sok szeretettel várlak legközelebb is.

  • Egyeztetés:

    Nézegettem az új lányokat és képeket szemet vetettem erre a lányram megnyitottam az adatlapját. Úgy döntöttem felhívom egy kedves hang szólt bele a másik végén a telefonnak. A rózsaszálak is kedvezőek voltak így már csak az időpontban kellett megegyeznünk, ami könnyen ment. Így megkértem a VTR-t is bő fél órával későbbre a megbeszéltek szerint azonnal visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a parkolás fizetős a környéken, de parkolóhelyet lehet találni akár a ház előtt is, ha szerencséje van az embernek, nekem az volt. BKK járművekkel is könnyen meg lehet megközelíteni a kapott címet, de pár perces sétát azért be kell iktatni, mert a ház elé nem megy semmilyen járat. Engem a GPS odavezetett.
  • Helyszín:

    A lakás újszerű, tiszta, rendezett házban található, ahol rend és tisztaság uralkodott mindenhol, amit láttam. A fürdőszobában is minden rendelkezésre áll, van többféle tusfürdő és szájvíz is volt. Szép tiszta nagy törölközőt is kaptam. A szobában pedig tatami van ahol kényeztető masszázs és a levezetés zajlik.
  • Lány külseje:

    Arc nélkül hirdet, de nem ért csalódás csak kellemes meglepetésként hatott a szép arca. Átlagos, de formás alakja van, de ez látszik a fotóin a kemény popsija van. Arc se kell hozzá. Mi is a kedvenc testrészem talán a csókos szája, mert isteni a csókja, de a cicik gravitálnak kicsit, de jól reagáltak, ha hozzájuk értem, hogy a puncijáról ne is beszéljek, mert azt is nagyon finom volt kényeztetni. de erről majd lejjebb.
  • Erotikus masszázs:

    Pontosan érkeztem, mint általában szoktam ez munkaköri ártalom. A lakásba érve puszikat kapva üdvözöltük egymást. Cipő levéve, majd mentem utána, mint egy pincsikutya a szobába. Mondta vetkőzzek le addig ő körül néz és rendbe teszi a fürdőhelyiséget. Így is történt, amíg én vetkőztem az idő alatt végzett is a fürdőszobával.

    Gyors tusolás követően találkoztunk a szobában. Mondta, hogy feküdjek fel a masszázs ágyra. Elkezdődött az amiért mentem egy kiadós masszázst kaptam nyakamtól a bokámig minden porcikámat átgyúrta érti a dolgát. Időközben lekerült a cicifix róla átment masszázs csúszkába. Itt már érzetem az cicik simogatását, ami lentre hatással lehetett, mert pajtim keményedett rendesen.

    Mikor végzett a hátsó részemmel mondta, hogy forduljak meg. Következett elölről ugyanaz a művelet, mint amit kaptam hátamra annyi különbséggel, hogy csókkal egybekötött csúszka masszázs volt. Itt viszont már akadályokba ütközött, mert a kis pajtim igencsak égnek állt ekkorra még egy lingam masszázst is kapott pajtim, mert annyira állt már, hogy szinte követelte, hogy foglalkozzon vele is, de a többit lentebb írom, mert oda tartozik.
  • Levezetés:

    A szájával folytatta, amit kezeivel elkezdett el. Kérdeztem tőle, hogy szeretném én is kényeztetni mielőtt kivégezne. Ennek a kérésemnek örömmel tett eleget így helyet cseréltünk a tatamin. Hosszú csókolózással hangoltunk isteni finom a csókja kár lett volna kihagyni. elindultam a teste felfedezésre kezdve a cicikkel. Végig puszilva a hasán keresztül érkeztem meg a finom nyalni való puncijához, közben hasára megkapta a babapuszit, mert, ami jár az jár.

    Élvezet volt nyalni finom punciját, amit sajnos nem sokáig élvezhettem, mert elélvezett nyelvelésem hatására ezt halk hangokkal is tudtomra hozta. Hagytam neki egy kis szünetet. Addig átadtam neki magamat egy kellemes mélytorkos francia reményében, amiben nem is csalódtam. Brutális vagy ahogy írja az adatlapján fantasztikus mélytorkos franciával lepett meg. Rég volt ilyenben részem.

    Kérdeztem nincs e kedve a 69-es pózhoz, de volt. Felém jött azt a finom puncit ismét látni és élvezett volt nyalni, még a popsija is kapott a kényeztetésből. Ismét körül nézett pajtim a torka mélyén. A francia tudása se utolsó a sorban szeret franciázni ez már tuti.

    Visszatértünk az alapállásba én feküdtem a hátamon Tina pedig a lábaim közé telepedett így legalább láthattam a mélytorkos franciát is és így sikerült egy nagyot élveznem a szájába, amit el is tüntetett ahogy illik minden cseppet úgy hogy semmi se vesszen kárba a pocakjában landoltak. Nem ugrott le rögtön rólam megvárta míg lenyugszik teljesen pajtim.

    Kiment a fürdőszobába szájat öblíteni. Visszajött kaptam egy szájra puszit megköszöntük kölcsönösen a kényeztetést. Egy tusolásra azért maradt még idő. Felöltözve az idő is lejárt egy órát voltam Melaninál. Nagyon ügyes keze van jól esett a masszázs is meg minden is.
  • Elszámolás:

    A neki vitt édességet az ő megérdemelt virágszálait érkezésemkor tettem le az édessége alá csúsztatva. A virágszál pedig nyilvános így ez nem titok annyi amennyit megbeszéltünk. Se több se kevesebb alap plusz egy extrával. Nagyon megérte. Köszönöm
  • Összkép:

    Mit is lehetne mondani, hisz fentebb mindent leírtam abból kiderül, hogy egy remekül sikerült randi volt. Abszolút barátnő feelinges óra nézés se volt. Korrekt partner volt természetesen normál keretek között.
Happy Massage