• Luca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését és már egy ideje kedvencek között volt, így mikor volt időm és kedvem jelentkeztem. Előző nap délután hívtam, nem vette fel, visszacsörgött. Másodszorra már elértem, elmondta a tudnivalókat és azt, hogy aznapra már nincs hely. Mivel én másnap reggel szerettem volna menni, így ez nem volt gond, viszont mivel mindig csak aznapra lehet foglalni, így másnap reggel hasonló metódus volt.
    Elképzelhető, hogy első nap nem vele beszéltem, mert van, hogy egy barátnője kezeli a telefonját, majd elmondom, hogy miből derült ez ki.
  • Megközelítés:

    A helyet már sokan megírták, Kondorosi út sarka. Én nem vettem túl sokszor igénybe még ilyen szolgáltatást, de abból 3 is ebben a tömbben fellelhető.
    Parkolás nem messze, mindig van hely, BKV is sok féle megoldást kínál.
  • Helyszín:

    Reggel érkeztem (ez az én dilihoppom, hogy szeretek ha lehet első lenni azt feltételezve, hogy a lánynak se szúrta még el senki a napját, meg egyéb dolgok miatt is), így frissen volt minden tisztítva, látszott is.
    Nagy nappali-konyhás fogadó rész, itt gyakorlatilag csak áthaladtam és jobbra-balra 1-1 szoba.
    Fürdő normális, kádas, volt több féle tusfürdő, kerestem egyet, nagyon nem válogattam.
    A szoba szűkebb, de a célnak teljesen megfelel, bár nyáron klíma nélkül lehet, hogy meleg lesz.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban ő fogadott, végtelenül kedves, szerény, gyönyörű nő.
    Egy köntös volt rajta meg talán egy csinos bugyi.
    Az öltözködésről kb ennyi, inkább vetkőzés volt.
    A lány nagyon fiatal, kora teljesen megfelel a kiírtaknak, bár ebből még le is tagadhatna.
    Magas, vékony, mindenhol elképesztően feszes, kézbe illő nagyon formás érzékeny mellekkel, hosszabb hajjal. És mindenhol nagyon csupasz, ami nekem elképesztően bejön.
  • Action:

    A bemutatkozás után a szobába mentünk, itt adtam oda az elején a telefonon megbeszélt összeget.
    Mikor meglátta nézett picit, majd megkérdezte, hogy szája élvezés is lesz?
    Hát, mondtam, hogy igen, ez lenne a foglalkozás egyik célja. Rendben.
    Gyors fürdés, majd irány vissza.
    Picit beszélgettünk, mit is szeretnék, pici simi, aztán elég gyorsan rábukott a lényegre. Finoman kezdte, majd azért belelendült. Picit simogattam a kezét, fejét, de főleg átadtam magam az élvezeteknek.
    Idővel próbálta egész mélyre bevenni, ami nagyon finom volt. Nem igazi mélytorok, de messze nem csak a végét szopogatta.
    Mivel 2 kört szerettem volna, így azt kértem, hogy az elsőnek legyen a szájában vége. Nem kellett sokat várni, a beteljesedésre. Szinte végig a szájában volt, majd az utódok egy törlőkendőben végezték.
    Kis pihi, beszélgettünk sok mindenről és jeleztem neki, hogy szívesen viszonoznám. Finoman a melleivel kezdtem, igazi tini mellei vannak, nekem nagyon bejött.
    Majd egyre délebbre kerültem és előbb finoman, majd picit erősebben nyaltam. Ezt elég sokáig csináltam, úgy láttam tetszik neki, de elmenni nem tudott, ezt szóban jelezte is, hogy neki ez ritkább, de nagyon finom volt, amit csináltam.
    Kicsit újra a szájába kerültem, majd gumi bénázás után missziben fojtattuk. Ez vagy tetszett neki vagy ő ilyen, hogy csukva volt a szeme és nem nagyon néz rám. Időnként a mellei felé kalandoztam, ez nekem is tetszett. :D
    Lovaglásba fordultunk, ez nem volt rossz, főleg, ha egy ilyen gyönyörű nő ül rá az ember fiára. A mellei és a lapos hasa előttem, nem semmi látvány, de lehet fokozni. A látvány fenomenális, de az ágy nekem nem volt partner ebben a pózban, kicsit puha, így kutyusba váltottunk.
    Hát, őőőő, na igen... és evvel mindent el is mondtam. Olyan látvány volt, hogy annál csak benne lenni volt finomabb, ráadásul időnként kicsit megfeszíti a fenekét... hú.
    Végül hasra feküdt, ilyen képe van is fent, csak élőben még durvább.
    Így is lett végem.
    Idő még maradt, kicsit beszélgettünk, de azt megtartom magamnak, hogy miről.
    Fürdés, öltözés, búcsú, a végén csokival kínált.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint *, de szerintem azt a jogot fenntartja, hogy ez nem mindenkinek van és ezen nem szabad besértődni.
    Csókra szájra puszit mondott, de végül az sem volt, csak az ikrekkel csókolóztam. :D
  • Összkép:

    Igazi kezdő fiatal lány, aki kedves, kicsit időnként zavarban van, de ez szex közben nem látszik.
    Tessék vele tisztelettel és finoman bánni.
    Összkép ezek után? :D
    Ő lesz azt hiszem az első, akihez vissza fogok menni, ha lesz rá még lehetőségem.
Happy Massage