• ZOÉ❤️

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először sms-t írtam neki amire gyorsan válaszolt, majd hívtam amikor alkalmas volt mindkettőnknek, egész egyeztetetés és randi alatt érződik a vendégközpontúság ami csak a régi nagynevű hírdetőkre jellemző, bár Zoé még a fiatalabb korosztály, de létszik, hogy jó helyekenen tanulta a ,, szakmát,,.
  • Megközelítés:

    Körút- Dózsa György között kb félúton, itt már a parkolás egyszerű, a tömegközlekedésről lövésem sincs, de mivel Budapest közepe tehát minden is van.
  • Helyszín:

    Az egyik legjobb lakás amiben jártam, a szolgáltatásra optimalizálva. Ráadásul udvarról nyílik diszkrét a hely. Az egyetlen szomszédjában hasonló tevékenység folyik egy régi nagyhírű hölgy dolgozik ott, mint kiderült nem véletlenül.
  • Lány külseje:

    Tökéletes, huszas évei végén járó csajszi, izgató fogadószettben, diszkrét sminkben. Hibátlan!
  • Erotikus masszázs:

    Két levezetés közé besűrítve, gyakorlott mozdulatok közben gyakran izgató símitások, nehogy elfelejtsük hol is vagyunk. Ha valaki ezért menne biztos nem fog csalódni. Én bevallom ha csak beszélgettünk volna a köztes időben akkor is elégedett lettem volna.
  • Levezetés:

    Már a telefonban megbeszéltük, hogy a két levezetésre helyezzük a hangsúlyt, így is alakitottuk a programot. A fürdés után gyorsan kihámoztam a fogadó ruhájából majd laza csókok után hagytam, hogy finoman lelökjön az ágyra és lábaim közé kuporodva tökéletes és változatos franciával kápráztasson el. Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben. Mivel ez az első menet volt nem is kellett sokáig várni az eredményre hosszan lüktetve élveztem tele a száját amit ő mosolygva türelmesen végig várt és csak lenyugvásom után intézte diszkréten az ürítést. A második levezetés már sokkal komolyabb munka volt számára, de becsületettel zokszó nélkül franciázott nekem. Én most valahogy nem éreztem ingerenciát a nyalakodásra, jó volt finoman kihasználni a helyzetet, hogy egy fiatal és feltünően szép lány a kedvemre tesz.
  • Elszámolás:

    Az árai magasabb kategóriában mozognak, de az ár-érték arány teljesen rendben van. kitűnő lakás, szép fiatal lány ez mind felfelé viszi az árakat, a mi óriási szerencsénk az, hogy a szolgáltatás mínősége is hibátlan.
  • Összkép:

    Teljesen elégedetten jöttem el, úgy, hogy biztos vagyok benne ameddig a pályán lesz én néha látogatni is fogom. Zoé legnagyobb erénye a jó franciája mellett az, hogy simán elhiteti veled abban a másfél órában amíg ott vagy, hogy élvezi, hogy veled lehet és minden vágya az, hogy egy nála 20-25 évvel idősebb pasit kényeztessen. A sok nagyképű életunt fiatal szépség között ajándék egy ilyen csajszi...menjetk és próbáljátok ki.
  • Webi megjegyzése:

    Két levezetés közé besűrítve, gyakorlott mozdulatok közben gyakran izgató símitások, nehogy elfelejtsük hol is vagyunk. Ha valaki ezért menne biztos nem fog csalódni.
Happy Massage