• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Annyit reagálnék hogy a chatben leírtam a véleményem.... szép napot ettől független

  • Egyeztetés:

    Aznap sikerült, elsőre felvette a telefont. Általános kérdések, kérdeztem a csókról, szereti-e nyelves-e, mondta, persze. Ezután időpont egyeztetés, kérdeztem, hogy hogy látja, jó-e aznap neki? Mondta, hogy 1 órában belefér, tudok menni. Lefixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val, könnyű odajutás, több járat is van a közelben, utána 1-2 perc séta a helyszínig.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van. A fürdő állapota jó, tusfürdők, zuhanyzó, szájvíz adottak.
    A szoba tágas, ágy célnak megfelel. Ágyak mellett nagy tükrök két oldalon, fokozzák a látványt.
  • Lány külseje:

    Misty külseje bomba, mint a képeken.
    Sima feszes, barna bőre van, nagy cicijei, szép arca. Kellemes sminkben és utcai, szexi ruhában fogadott.
  • Action:

    Időben hívtam, le is beszéltünk a bejutást. Mikor felértem, Misty nyitotta az ajtót, beléptem, majd üdvözöltük egymást. Mutatta az utat a szobába, kaptam törcsit és irány a fürdő.

    Visszatértemkor az ágyon ülve várt, levette az utcai ruhát, miközben simogattam, puszival, csókkal fordultam felé, de elfordult. Hmm, ok, gondoltam később megpróbálom, lehet kell egy kis idő. Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt.

    Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések. Gumit húzott fel nekem, majd missziben kezdtünk. Ebben a pózban is lett vége az első körnek. Kellemes volt benne, olykor erős szorítást is éreztem és hanghatasokkal jelezte, higy tetszik neki is.

    A második menet - amely szinte ugyanúgy indult, mint az első, francia, kölcsönös francia majd aktus, kb ctrl+c, ctrl+v volt az elsővel, ezert sokat nem írok erről - előtt Misty mellettem feküdt az ágyon, simogattam - ebben nagyon minimális kölcsönösség- és beszélgettünk.

    A második menet kezdetekor megpróbáltam a csókot, hátha csak kis feloldódásra volt szükség, de passzív visszautasítást éreztem, így el is engedtem ezt. Ezután már hagytam a pornós lefolyású együttlétet. Előbb lovaglóban, itt tudtam a cickókat markolni, majd hátulról, ahol pedig a popsit. Látványra kielégítő volt.
    Hátulról mentem el, hagyott lenyugodni. Kaptam törlőt. Utána nem sokkal, időm lejárta előtt öltözni kezdtem és eljöttem.
  • Elszámolás:

    A végén helyeztem le az ágy melletti szekrényre, nem került szóba addig. Extrát nem kértem, amiért mentem, az az alapban benne volt.
  • Összkép:

    Csalódott vagyok a csók hiánya miatt, főleg, hogy külön rákérdeztem és igenlő választ kaptam előzetesen. Az együttlét alatt derült ki, hogy nincs.
    Nagy gondot fordítok a szájhigiéniára, azzal nem lehet gond, ha nem vagyok szimpi, akkor pedig lehet mondani megérkezéskor. Nincs harag, megköszönöm az őszinteséget és eljövök. De nem ez történt.
    Ettől eltekintve az első találkozásokra jellemző kedves, kölcsönös, de távolságtartó udvariasság volt jelen, ami természetes, és rendben is van.
Happy Massage