• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből felvette a telefont, a telefonos hölgy. Emilyt hívtam, de ő aznapra már befejezte a műszakot, így Evelinnél kötöttem ki, amit egyáltalán nem bánok.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed szokásos sétáló utcája, a körúttól pár perc séta, bkv-val könnyú megközelíteni, kocsival pedig ott a pláza parkolásra.
  • Helyszín:

    Tiptop szalon a maga igényességével, ezt nem ragoznám túl.
  • Lány külseje:

    Mikor ajtót nyitott fekete tanga melltartó kombóban fogadott. Szép arca van nem kell a kitakarástól tartani. Ajkai teltek, pont jól körbe öleli az ember farkát és csókolózni is kellemes vele, egész barátnő feeling. Mellei hetykén lógnak, de formásak és tenyérbe illőek, kényeztetésre jól reagál. A popsi, na arról ódákat lehetne zengeni, igazi kerek brazilos, feszes, olyan isteni markolászni.
  • Erotikus masszázs:

    Kicsit masszírozott olyan közepesen, utána kértem egy csúszkát, azt mondta az szemből nem csinálja csak ha hason fekszem. Mondtam egye fene, jó lesz ez így is. Kellemes volt ahogy a mellbimbói simogatták a hátam és a fenekem, amit meg is dícsért milyen jó. Tükörből tudtam szerencsére végig mozizni. Amikor már kellően felizgatott mondtam cseréljünk egy kicsit megmasszírozom a fenekét, amit nem kellett kétszer mondani örömmel fogadta.
  • Levezetés:

    Hasra feküdt én loptam pár csókot a nyakára, arcára, hátára majd kicsit lejebb barangoltam. Nem bírtam ellen állni a kísértésnek, hogy az arcom beletemessem a formás brazil popójába és kicsit nyalakodjak, de ezt kevésbé szereti, így hamar vége lett. Bekentem olajjal a fenekét és markolászt, a látványtól már olyan kemény volt a farkam, hogy a beont is feltölrte volna. Kicsit simiztem a popólukat majd lejebb tévedtem, mondta nyugodtan használjak még olajat így hát toltam még bőven és a punciját is bekentem. Simizés közben finoman betoltam az ujjam a puncijába, amit finoman elkezdtem ujjazni, majd betoltam a másikat is, elég durván nedvesedett. Miközben egyik kezemmel nedves kélybarlangját élveztem másik kezemmel magam kényeztettem néha néha odatolva farkam a combjai és a feneke közé. Pár perc után mondtam cseréljünk hanyatt dobtam magam és rábukott a szerszámra. Kellemes a franciája valahol középtájt a francia és a szopás között. Nem túl lágy, de nem is az a pornós szopás amit szeretek, olyan kellemes. Kértem szopjon úgy, hogy közben tudjam markolászni a popsiját, így fenekét a tükör felé fordítta. A végén kézzel végzett ki, de hatalmasat élveztem.
  • Elszámolás:

    1 órát voltam, ami alapból 26 virágszál a csók extra, így majdnem kerek 30-ra jött ki. Ennyit tettem le, visszajárót nem is kértem.
  • Összkép:

    Intelligens lány, kifejezetten jót beszélgettünk, sikerült ellazítania. Maga a csajszi is csinos, nagyon jó markolászni a kerek kis seggét, jól is csókolol, több nem is kell.
Happy Massage