• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A látogatásom előzményét is megosztanám veletek. Úgy indult, hogy egy olyan lányhoz megyek, akinél egyik kollégánk sajnos megégette magát a közelmúltban. Röviden, az elfogadott VTR foglalásomat fél órával a randi előtt lemondta. Állok a Nyugatinál, és feltettem magamnak a kérdést: "Na most hogyan tovább?". Nézegettem a kedvenceket az oldalról, megláttam Kittit, szerencsére aznapra volt még szabad időpontja délután 2-re, és 11-től lehet hívni. Rögtön hívtam is, elsőre nem vette fel, viszont 5 percen belül megcsörgetett, és már ment is a visszahívás. Lili vette fel a telefont, vele fixáltuk le az időpontot, szerencsére 2-kor már tudtam is menni. Volt röpke 3 szabad órám amit eltéblábolhattam.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, nehéz eltéveszteni. Forgách utcai metróállomástól mentem gyalog, onnan körülbelül 10 percre volt gyalog. Parkolni lehet a ház előtt is, ottjártamkor volt talán 4-5 szabad hely, de fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás újépítésű, és minden igényt kielégít. A tetthely az első emeleten található, de aki akar liftezhet is. A lakások számozása kicsit bezavart amikor kiléptem a liftből, persze rögtön a rossz irányba indultam el, de hamar jó irányba álltam. Kitti nem egyedül tevékenykedik, ebből annyit tapasztaltam, hogy belépéskor volt egy plusz pár cipő az ajtónál, illetve amikor mentem fürdeni, kikukucskált az ajtón, hogy szabad-e a terep. Belépésemkor két ajtó volt szembe, mindkettőn hatalmas piros masni, vendéglátómmal a jobb oldalit foglaltuk el. A tetthely pont jó méretű volt, földön egy nagy matraccal, rajta friss lepedővel, vele szembe egy fotel a ruháknak, illetve a sarokba volt a hangrendszer amiből halk zene szólt. A megvilágításról pár hosszabb LED-csík gondoskodott. A fürdő is rendben volt, kilépő száraz, sokféle tusfürdő és dezodor közül lehet válogatni. Szájvíz is volt kikészítve, illetve egy tálka, ami tele volt mini cukrokkal, alatta ott volt egy felirat:"Vegyél belőlem!:)".
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejött Kitti, tényleg nagyon pindurka teremtés, hangja cuki, testét viszont sok-sok tetoválás borítja, engem nem zavartak. Arca bájos, bőre bársonyos, minden porcikája nagyon rendben van. Hosszú barna haja ostorszerű copfba volt fogva, a képei között látható fekete egyrészesbe fogadott. Higénia kimagasló, frissen fürödve várt, sehol semmi kellemetlen illat/íz. Ami viszont teljesen elvarázsolt, az a gyönyörű és fáradhatatlan mosolya. Már ajtónyitáskor is végig mosolygott, pedig először voltam nála.
  • Erotikus masszázs:

    Látogatásom fő célja nem a masszázs volt, de kaptam egy teljes masszázst nyaktól egészen a bokáig, nem egy átgyúrós dolog volt, de akkor és ott ez esett a legjobban, tevékenysége végét egy puszival a fejemre jelezte. Felajánlottam neki egy masszázst, amitől kicsit meg is lepődött, mert állítása szerint nem nagyon szokták Őt masszírozni, pedig egy ilyen kis testet kár lett volna kihagyni, én meg imádok masszírozni.
  • Levezetés:

    Szabadidőm eltöltése után kicsit elpilledtem, de ahogy közeledtem az épülethez, úgy tért vissza belém az élet. A kapuhoz érve pontban 14:00-kor hívtam, második csörgésre fel is vette, és ekkor hallottam meg először Kitti irtó cuki hangját. Megkaptam a bejutáshoz szükséges számokat. Siettem is, először lépcsőn akartam menni, mert az gyorsabb, de rögtön megakadt a szemem egy tutira rám várakozó liften, így azzal mentem. Amint megtaláltam a lakást, kicsit hezitáltam, majd csöngettem. Kattannak a zárak, szívem egyre hevesebben ver az izgalomtól, majd lassan nyílik az ajtó és... nincs ott senki!

    Belépek, még mindig sehol senki, beljebb lépek, aztán becsukódik mögöttem az ajtó és meglátom Kittit a gyönyörű mosolyával, és ahogy tud nézni az emberre... Teljesen levett a lábamról már az első 5 másodpercben. Bemutatkoztunk egymásnak, majd kicsit ügyetlenül, de sikerült átadni neki az ajándékcsomagot, a Hellnek különösen örült, mert kifogyott belőle. Követtem a jobb oldali masnis szobába, közben ahogy ment előttem, és láttam a fenekét ringatózni, máris felébredtem lent is. Bent kérdezte mit szeretnék, ezeket gyorsan letisztáztuk, majd jött a kérdés, hogy szeretnék-e fürdeni. Éltem a lehetőséggel, kaptam egy tiszta törölközőt és még mielőtt elindultam volna fürdeni, Kitti kérdezte, kérek-e valami üdítőt, vagy frissítőt. Egy pohár vizet kértem, ami már ott várt a szobában mire végeztem a fürdéssel, de a randi közepéig érintetlen maradt.

    Fürdést követően Kitti már a matracon fekve várt, habozás nélkül beugrottam mellé, majd egy kis ismerkedős beszélgetéssel indítottunk. Nagyon közel, egymás felé fordulva feküdtünk beszélgetés közben, kis érintésekkel fűszerezve. Partnerem kicsit fészkelődni kezdett, amikor feltűnt, hogy a cicije már szabadulna a ruhából. Szegénykém megkeményedett mellbimbója beleakadt a ruha hálós részébe, amit azonnal gyökeresen orvosoltam, és az egész ruhájától megszabadítottam. Köszönete jeléül kaptam egy szájra puszit, majd még egyet... ekkor kapott el minket a gépszíj, és olyan csókcsatába kezdtünk, amire nem voltam felkészülve. Igazi nyelves barátnős csókok csattantak, amit mindketten hihetetlenül élveztünk. Visszagondolva szerintem a másfél órás randiból 45 percet "csak" csókolóztunk, annyira jó volt vele. Az első ütközet után Kitti irányt váltott, és tovább bombázott puszikkal csókokkal, csak Ő dél felé folytatta az offenzívát, elidőzve s nyakamnál, utána a mellbimbóimnál és szép lassan elért az akkor már teljesen felállt farkamhoz.

    Először csak kis puszikkal, illetve a nyelvével térképezte fel az árbócot, utána rábukott és egy fergeteges franciát kaptam. Kitti egy úri hölgy, kézzel talán nem is nyúlt a farkamhoz, végig csak szájjal dolgozik. Egyszer túl magasra jött, és a farkam a hasamra vágódott, szegénykém még bocsánatot kért miatta, én meg csak nevettem a helyzeten. Erre Ő is felnevetett, majd a fejét a hasamra tette és úgy vett a szájába, és folytatta a nagyon finom franciát. Kezdtem érezni, hogyha így folytatja, hamar végem lesz, finoman jeleztem neki, hogy nem maradhat ez viszonzatlanul. Hanyatt fektettem, és megint egy kiadósat smároltunk, aztán elindultam lefelé, ugyanolyan útvonalon, ahogyan Ő tette nálam. Cicijeinek különös figyelmet szenteltem utamon, bimbói nagyon jól reagáltak az izgatásra. Végül elértem a kelyhéhez, ami már teljesen nedves volt mire odaértem. Kitartóan nyaltam-faltam, és a visszajelzésekből ítélve böcsületes munkát végeztem.

    Folytatódott az adok-kapok, Kitti meg ezt nem akarta viszonzatlanul hagyni, hátamra feküdtem, Ő pedig rám, és megint kegyetlen csókolózásba kezdtünk. Aztán éreztem, hogy itt valami más is elkezdődött a csókok alatt... Kitti ugyanis pszeudo-lovaglásba kezdett, amit úgy kell elképzelni, hogy lovagló pózban a puncijával simogatja a farkam, kérdeztem is magamba: "Erről eddig miért nem tudtam?!". Ez a kombó nekem ott felért egy rendes lovaglással, ha nem többel. Amikor éreztem, hogy lassan itt a vég, jeleztem partneremnek, hogy szájjal szeretném a kivégzést. Erre csak egy hatalmas mosolyt kaptam, és már neki is látott, de nem siette el. Kicsit úgy éreztem magam, mint amikor a macska még játszik a zsákmányával mielőtt végez vele, csak itt Kitti volt a doromboló cica, én pedig a zsákmányállat. Nem siette el a dolgot, lassan de biztosan haladt a cél felé, munkásságának hamarosan meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Elöntött a "post nut clarity", közben még Kitti szájában voltam, hagyott lenyugodni, majd rámnézett, és csak vigyorgott az ábrázatomon. Kikéredzkedett a fürdőbe egy pár percre, amíg kint volt eszembe jutott a víz amit kértem, gyorsan rá is raboltam. Ezt követően jött a kölcsönös masszázs amit fentebb részleteztem.

    Ezután megint belekezdtünk egy ölelkezős csókcsatába, mert annyira bejött az első körnél is, hogy muszáj volt repetázni, de ahogy éreztem, Ő is nagyon élvezte. Sajnos ránéztem az órára, és láttam, hogy már csak 15 percem van hátra, ezt jeleztem és elmentem fürödni. Kitti felajánlott egy új törölközőt, de nem akartam pazarolni, így vittem azt amit először kaptam. Tusolás után mentem öltözni, közben Kitti Lilivel csevegett a konyhában. Mikor bejött a szobába, pont végeztem, és a kezébe adtam az összehajtott törölközőt, amitől nagyon áradozott, hogy ilyennel még nem találkozott, ez egy kicsit meglepett. Kikísért az ajtóhoz, pár csókot még váltottunk, majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Belépés után rögtön átadtam az ajándékcsomagot, kis édesség, kedvenc itókáját, amiért még a randi elugrottam a közeli dohányboltba (abba a 3 óra szabadidőben szorítottam neki helyet), illetve a rózsacsokrot. Minden a megbeszéltek szerint történt, két extrát kértem, a csókot, illetve a szájba áldozást.
  • Összkép:

    Amilyen rosszul indult a nap, olyan csodásan zárult. Tűzoltásnak indult, és egy ilyen randit sikerült összehoznunk. Kitti kicsattanó jókedve, lelkesedése, és pozitív kisugárzása már a találkozónk első percében megpecsételte a randi sorsát. Biztosan fogunk még találkozni, a kérdés csak az, hogy ketten, vagy hárman leszünk legközelebb.
Happy Massage