• Bius a Szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a Szomszéd lány reagálása

    Kedves Jóöregharcos !

    Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad,
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
    Kellemes hétvégét kívánok neked
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Randi előtti napon hivtam megfelelő volt számára az általam kért időpont.Kérte hogy VTR-en is erősítsem meg.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem az Árpád híd pesti hídfője közelében panelházas csendes zöld parkos övezet. Könnyen megtaláltam nem jártam még arrafelé nem tudtam pontosan kiszámítani így negyedórával előbb értem oda.A közelben lévő padon vártam meg a randi pontos idejét.
  • Helyszín:

    Szép tiszta lakás előtérből nyílnak a szobák.Fürdőszoba is rendben kádba belépve lehet tusolni midenből elegendő választék .A szobában masszázspad a másik sarokban egy tágas franciaágy.
  • Lány külseje:

    Bius egy magas vékony lány ahogy a képein is látszik nem egy "Mona Lisa" amivel az elején kicsit nehezen barátkoztam meg.Fehér testhezálló nadrágban és egy feszes pólóban fogadott.Puszi után cipőlevétel mielőtt beinvitál a szobába megmutatja kutyusát aki bevan zárva a másik szobába.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs előtt egy kicsit beszélgetünk úgy érzem mindketten feszélyezve vagyunk ami később a masszázs alatt oldódik. Tisztálkodás után a padra fekszem Biuson kersztpántos piros melltartó fekete tanga. Kérdezi mivel masszírozzon kókuszolajjal kérem amit finoman a hátamra önt.Kapok egy finom nem túl erős masszázst egy kisi dő elteltével kéri hogy forduljak meg. Törölközőt terít rám a finom kezeivel a lábamnál tevékenykedik a zacsit is többször érinti "véletlen volt" nevetve mondja. Ezután a felváltva mindkét karomat a combja közé szorítja jól átgyúrja. Összességében a kezei által kellemesen ellazultam.
  • Levezetés:

    Masszázs után átköltözünk az ágyra fehér lepedőt terít rá.Biust megkérem,hogy feküdjön az ágyra én szeretném kezdeni a kényeztetést. Finoman lehúzom tangáját a melltartó már bonyolultabb attól közös erővel szabadulunk meg.Lábaközé térdelek birtokba veszem finom punciját halk nyögése kíséretében nyelvemmel próbálok a kedvében járni. Rövidesen rajtam a sor Bius a lábamközé térdel előbb kézzel majd ajakkal birtokba veszi a férfiasságom. Bő nyállal folyamatosan szopja szívja a makkomat majd az egész cerkát ilyen technikát más lánynál még nem tapasztaltam. Egy idő után kérem,hogy oldalról folytassa,hogy a puncijához is hozzáférjek.
    Oldalra jön de csak rövid ideig tudom símogatni mert kényelmetlen a magassága miatt ez a pozíció.
    Javasolja,hogy 69-ben fejezzük be.Így is történt feljön rám nyelvem ismét a finom puncijában Bius fokozza a tempót a végén a kezével elsüti a fegyvert. Mellém fekszik törlöt ad letisztogatom magam picit még fekszünk egymás mellett beszélgetünk egy pohár colát kapok jégkockával. Ismét fürdés öltözés búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás minden úgy történt ahogy az adatlapján fel van tüntetve.A végén a padra tettem az egy óráért járó csokrot.
  • Összkép:

    Kicsit nehezen indult de a végén egyész jó kis tali lett belőle.
Happy Massage