• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-n jelentkeztem be ismét, mert hiányérzetem támadt , meg javitani szerettem volna a multkori 3 perces rekordomat kicsit többre :)Totál egyszerű volt mint mindig. Visszaigazolta rövid időn belül.
  • Megközelítés:

    IX.kerület Nagyvárad térhez közeli kis utcák egyikében található a lak. Parkolás egyszerű , utcán , ill majdnem a ház előtt is akad mindig. BKV rajongók számára is tökély , villamos, metró(ami most pont nem áll meg ha igaz ) meg minden . GPS simán odavisz
  • Helyszín:

    Alacsony emeleti kis garzon korábban épült házban. Ház előtt kis kert jellegű zöldrész. Fürdőszoba káddal zuhannyfüggönyel, tusfürdő szájvíz pipa. A babaszobában nagy ágy meg kanapé , meg tükrös szekrény most fedeztem fel, illetve onnan nyílik a kis konyha kuckó .Törülköző friss ropogós, jó nedvszívó meg ilyesmi.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő gigamegacici az ami kiveri az ember szemét először, ha akarod ha nem , nézed, és utána is . Kemény tapintású hatalmas cicik , Ashley meg egy kis tömör gyönyör. Kemény húsú menyecske , nem nádszálvékony de nála nem is ez a lényeg. Akkora mellekkel egy 45-50 kilos csajszi simán orra esne na :)) Ashleynek a mellein kivül számomra a fő előnye a kisugárzása , humora meg ugy az egész . Imádom, tudom ha hozzámegyek akkor hatalmas röhögés lesz és hatalmas kefeparty:))
  • Action:

    Telefonon jeleztem ház elől hogy itt vagyok megérkeztem , mondta a bejutást amire még emlékeztem, de már a hangján hallottam hogy nagyon örül nekem . Ahogy beléptem mondta hogy végre , azonnal csók olyan igazi barátnős , gyorsan megfogdostam mert uriember vagyok vagy mi. Ellenőriztem hogy minden megvan e és igen. Egyből elkezdődött egy kis évődés , imádja a hangom , ugyhogy beszéltetett, megkaptam a kedvenc innivalómat amit kértem . Utána az ágy mellett állva simogatásk, csókok illetve punci ellenőrzés kézzel (előtte kezet mostan mert elmentem pisilni ) eszméletlen nedves volt. Érződőtt hogy már nagyon kívánja a hangomat hogy a fülébe búgjak :))Gyors zuhi, majd utána visszamentünk az ágy mellé és folytattuk az állva csókolózást, illetve az ujjazását, amitől lett kis orgazmusa. Majd az ágyon hanyatt fektettem és elkezdtem a ciciket puszilgatni, majd nyalni a punciját ismét elment , kezdett a hangja is megjönni. Ezután csók ismét és 2 ujjal először ovatosan majd egyre gyorsabban sikerült egy orbitális orgazmust összehozni neki , amit szerintem az utcán is hallottak , illetve diszkréten közölte hogy ez kurva jó volt :)))Ezután csere ő kezdett el szájjal kényeztetni már majdnem szétrobbant a farkam annyira kívántam. Nagyon egyedi technikával csinálja úgyhogy muszáj volt rövidesen gumit kérni mert nem akartam anélkül távozni hogy nem merüljek bele a puncijába is. Szemből kezdtem az akciót nagyon nagyon nedves volt és kellemesen forró és szűk. Majd kipróbáltuk kutyusban imádom a hátát is nézni szép formás , azt a segget is imádom és oldalról nézni a cickókat nyami. Ezután volt még oldalról behatolós , közben a csiklóját izgattam az egyik kezemmel a másikkal a cickóit nyömöszöltem , egy idő után ismét orgazmusa lett a sokadik. Na ez a kémia ( ezt megis beszéltük ) Majd missziós pózban utolért a vég, mert túl sok lett a vizuális inger és a hangját is imádom amikor élvez, cukin az arca elé teszi a párnát és igyekszik tompítani a hangot ( pont mint én szoktam néha )Tökéletes ( ha illuzió ha nem ) A szájába akartam elmenni de majd legközelebb ha eljutok addig, és eszembe jut, akkor remélem sikerül .
  • Elszámolás:

    Az elején leraktam a rezsi hozzájárulásomat a kis asztalkára. Ott is maradt végig.
  • Összkép:

    Teljesen pozitív benyomásokkal tavoztam ismét, örültem hogy sikerült mély benyomást tenni egymásra, túlteljesítettük a tervet :) Nagyon jol sikerült vele összehangolódni, ahogy beszéltük jó páros vagyunk, élmény vele a beszélgetés, kurva jó a humora ,fergetes a szex. Ez egy hatalmas kefélés volt , és ezt folytatni kell :))) meglátjuk mit lehet még kihozni . Megyek még ez nem is lehet kérdés :) Imádom na
Happy Massage