• Melina

  • Beküldte:
  • Melina reagálása

    Drága Yossarian1!
    Köszönöm Neked a rendhagyó találkozót és azt, hogy időt és energiát nem kímélve, megörökítetted az élményeidet! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek és teljesíteni tudtam a nem mindennapi kérésedet!
    Azt kell mondanom, hogy érdekes tapasztalat volt és rejtőzik még fantázia ebben a játékban. Remélem idővel kiaknázunk minden ilyen lehetőséget és a hangulat is oldottabb, spontánabb lesz, ahogy én kedvelem.
    Hiába a rutin és az évek, mindig van új a nap alatt...
    A legjobbakat kívánom Neked, a viszontlátás reményében!
    Csókollak!
    Melina

  • Egyeztetés:

    Melinát a legutolsó visszatérése óta figyelemmel kisérem, főleg a csevegőjét, de elolvasom a róla írt besziket is. Ezek alapján ,,szakmai" tudása vitathatatlan, vállalásai sokrétűek, ennyi MT. nem beszélhet össze. De hát én nem nagyon járok partnerekhez, akkor meg minek ez az érdeklődés? Ha netán valaki olvasta utolsó beszimet, akkor képben van. Az előző randi partneremmel nem jött össze a straponos mulatság, ezért kézenfekvő volt, hogy Melinát kerestem meg kissé szokatlan kérdésemmel. Posta fordultával válaszolt, hogy részéről mehet a dolog. Szuper gondoltam, s mivel Melinának van VTR-e, ezt használtam randikérésre. A dátum neki is megfelelt, másnap telón is beszéltem vele, ezt soha nem hagyom ki, ha valakit még nem ismerek.
  • Megközelítés:

    Melina jelenleg a 13. kerületben fogadja vendégeit, ami most egy átmeneti helyszín. A Lehel tértől gyalog sincs messze, de én zsinóros busszal mentem, ami szinte az épület előtt áll meg. A Lehel térig eljutni nem nagy kihívás eljutni tömegközlekedéssel sem. Autóval a környező utcákban biztosan találni helyet.
  • Helyszín:

    A találkahely egy nagyobb épület egyik szintjén található, ahol apartman lakások vannak. Porta szolgálat van, de senkit nem érdekel hova mész. A kapuban megkapod Melina instrukcióit, liftbe szállsz, majd felfelé veszed az irányt. A megfelelő szinten Melina vár, aki elvezet bérleményébe. Aki már volt nyaralni külföldön és nem a Ritz szállóban lakott, az el tud képzelni egy stúdió apartmant nagyságra. Fürdőszoba, szoba konyharésszel, kis asztal székekkel, nagyméretű ágy. Nem valószínű, hogy a múlt héten volt teljes felújítás, de nekem teljesen megfelelt arra az egy órára, Melanie sem ajánlott fel ott alvást. Fürdőszobában tusoló, tisztálkodószerek, mosdónál szájöblítő. A kecót úgy jellemezném, hogy autentikusan retró, bármit is jelentsen ez. Ablak függönnyel sötétítve, zene telefonról szólt.
  • Lány külseje:

    Mint képei is tükrözik és adatain is látszik Melina egy magas vékony testalkatú lány. Képei, főleg a kicsit újabbak, hűen adják vissza alakját. A folyosón egy szabadidő ruhában fogadott s.barna haja hátra fogva. Enyhén ovális arca van, szép barna szemekkel melyek kiváncsian pásztázzák az idegent(engem). Cicik picik, hegyes bimbókkal, én csípem az ilyet. Két helyen van szép ízléses tetkója, nyaka és mellei alatt. Szép hosszú combok, formás kerek popsi, punci kis szőrpamaccsal a tetején.
    Bizonyos testhelyzetben látható volt karcsú dereka, szép ívű fenekével. Szerettem, hogy Melina natúr volt, semmi festék se lábon, se kézen. Hangja enyhén búgó, kedves, intelligenciája kiemelkedő és még humora is van. Egy ideje már jó közelről ismeri a férfiak világát, pontosan tudja mi jó nekünk. Beszélgetésünk során azért az kiderült, hogy ő egy karakán csajszi nem egy ,,nyuszimókus" típus.
  • Action:

    Miután beléptem az apartmanba, ölelés, puszi, dzseki cipő le. Melina itallal, majd hellyel kinál, az asztalhoz ülünk. Leszkeneljük egymást, udvarias beszélgetés zajlik le köztünk, ki merre, meddig, stb. Kicsomagolom dublőröm csak, hogy az elején kezdjük. Melina arcán látok némi mimikai elváltozást, ezért rákérdezek menni fog-e a dolog?
    Kezébe veszi, forgatja, ismerkedik szokatlan udvarlójával. Elég vastag, állapítja meg és forgatja tovább. Megnyugtatom, akkor is maradok, ha ezt a részt kihagyná a programból. Nem erről van szó, rá kell hangolódni, mondja. Rendben én is így gondolom válaszolok, majd a kapott törölközővel a fürdőbe távozom. Mire végzek Melina már az ágyon vár, kis fekete alsó-felsőben. Most látom meg tetkóit, jól néznek ki, nekem bejön. Leveszi a maradék ruházatát, már csak munkaruhája egy fekete combfix fedi testét. Valóban vékony a lány, de az a kívánatosan vékony. Hanyatt fekszik, kicsit magához húz, a száját csókolom, egy kis nyelves is bejátszik, finom puha a szája. Elérek a cicikhez, bimbók kő kemények, körbe nyalogatom őket. Melina most már hangot ad tetszésének, amikor már kezeim is formázzák melleit és annak környékét. Dublőröm az asztalon, de a rendszergazda már ágaskodik, tetszik neki amit megtapasztal. Melina már kezébe fogja makkom szájával ízlelgeti. Feltérdelnék, ha nem gond, úgy szeretném, mondom neki. Seperc alatt elém térdel, félig fekvő pózban veszi be hímtagon meleg, puha szájába. Egyik kezével még tartja, de miután kellően merev leszek, kezével hátranyúl és a fenekembe kapaszkodik. Ettől kezdve már csak a szájával ,,dolgozik" farkamon. Melina hírdetésében ,, Budapest legjobb franciája" szlogennel hívja fel magára a figyelmet. Ezt nem tudom megcáfolni, olyan ügyesen bánik kicsiénnel. Neki most pótkarácsony van, de csak az angyalok részvételével. Melina közben érzékien búg, feje csak úgy siklik le-föl a szerszámon. Sokszor veszi teljesen mélyre, már érezni vélem torkát is. Ilyenkor kicsit bent tart, farkam csak úgy pulzál, sokszor megtévesztem, de el nem megyek. Én eközben simogatom hátát, oldalát, néha gyengéden még tolok egyet a fején. Mindketten jól bírjuk, ő kitartó én meg baromira élvezem. De még a strap-on hátra van, ezért finoman el kezdem dugni Melina ajkát. Cuppog, nyögdicsél, szeretne már elröpíteni. Megkérem végezzen ki, egy kicsit kivesz a szájából, kézzel rásegít, majd újra bevesz tövig és már nem kimél. Egy hatalmasat élvezek, talán egy napkitöréshez lehetne hasonlítani. Farkam még vergődik kicsit, de az biztos, hogy az utasok mind elhagyják a szerelvényt. Melina még nem enged ki, érzem ahogy finoman szopizza maradék bránerem. Fantasztikus a csaj, az utolsó cseppeket is megvárja mielőtt a fürdőbe távozik. Hamarosan visszajön, na, akkor felveszed kérdi? Gyors mozdulatokkal felteszem, ernyedt pöcs bekerül a helyére. Melina csak nézi, nem csak vastag, jó eres is mondja, Oda tesszük, ahová mondod, nyugtatom meg.
    Akkor misszi, dönti el és már fekszik is hanyatt. A műbránerre óvszert húz, szép lassan, óvatosan tolom be neki. Azért az egyik keze neki is ott van, talán nem bízik bennem. Egyszer csak már szinte végig benne vagyok. Próbálom finom egyenletes mozdulatokkal izgatni hüvelyét, miközben az arcát figyelem. Szeme lehunyva, gyorsítok, szépen siklok benne, kéri kicsit lassabban. Kicsit figurázok a csípőmmel, nem dugom végig a kelléket. Néhány perc elteltével Melina egyik újával csiklóját kezdi dörzsölni, lélegzete felgyorsul, lábait széttárja. Le-föl jár a dublör is, Melina újjai is felgyorsulnak.....,teste megrándul, befeszül, én is lassítok sok kisebb rángás után már abbahagyom, de még benne maradok. Ha minden igaz, Melina is egy igazi orgazmussal élte meg straponos kalandomat, ami így mindkettőnk számára boldog véget ért.
  • Elszámolás:

    Melina az oldalán megadja mi mennyi. Nyilván nem használtam ki minden lehetőséget, de konkrét extrákról nincs tudomásom. Ráértem a végén rendezni a látogatás ellenértékét.
  • Összkép:

    Melina egy belevaló csajszi, biztos vagyok benne, hogy a valódi szexben is kiváló teljesítményt nyújt. Nagyon érzi és érti is a férfiak nyelvét, az biztos. Remélem még összefúj minket a szél valamikor. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage