• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Köszönöm hogy írtál , igazán jólesik !
    Legközelebb sem hagyom hogy kapkodj ;) Élvezd.

  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam, sajnos nem vette fel, de 2-3 perc múlva visszahívott és 45 perc múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a troli megálló a közelben, metró is kb. 10 perc. Lakótelep illetve lakópark, ennek megfelelően hétköznap sok parkolóval.
    Bejutás a telefonon kapott instrukciók alapján egyszerű.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, rend, tisztaság. A baszobában franciaágy. Kád, szerencsére zuhanyfüggönnyel, így nehezebb eláztatni a fürdőt. 3-4 féle tusfürdő, puha nedvszívó törölköző. Szájvizet nem találtam, bár eléggé siettem Lilikéhez, úgyhogy lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor egy fekete neglizsében várt. Az ajtó csukódását követően alapos szemügyre vettem, és igencsak tetszett, amit láttam. A teste a képeknek megfelelő, hosszú, vékony combok, formás fenék, tenyérbe illő cicik. Az arckitakarás csak a diszkréciót szolgálja.
  • Action:

    Érkezésemet követően a nappaliban levetkőztem, majd kaptam egy törölközőt és gyorsan elmentem fürdeni. Fürdést követően Lilike az ágyon várt, a fekete fogadóruhájában, ami mindvégig fennmaradt, csak a melleit szabadította ki, illetve mint kiderült bugyit nem viselt.
    Kezdésnek kis simi, majd nyelves csókok, közben a kezei egyre lejjebb kalandoztak, végül megállapodtak a velem egykorún. Néhány perc után közölte, hogy most egy kicsit szopni fog, amire nem lehetett nemet mondani. Finom kezdte a környék feltérképezésével, majd lassan bevette a makkomat és lágyan franciázni kezdett, ami szép lassan egy bőnyálas szopásba ment át és egyre mélyebbre vette a farkamat. Annyira jól csinálta, hogy az előzetes terveimmel ellentétben meg kértem, hogy így fejezzük be, amelyet készséggel teljesített és hagyott a szájában lenyugodni, majd kiment a fürdőbe.
    Visszatérését követően ismét simi, kis beszélgetés, amely közben ismét elkezdte cirógatni a farkam. Lilike testének közelsége, kisugárzása és kezének ügyessége folytán gyorsan ismét hadrendbe álltam. Először én kényeztettem szájjal, a puncija kissé borostás, de nagyon kívánatos. Rövid idő alatt a csiklója érezhetően megduzzadt, és barlangja szépen nedvesedett is, de elröppenteni úgy érzem nem tudtam.
    Ezt követően gumihúzás és missziben támadtam szűk punciját, síkosítóra nem volt szükség. Miközben dolgoztam egyre hangosabb sóhajtozott, illetve bíztatott, hogy dugjam erősebben. Mielőtt elmentem volna átkéredzkedtem a popsijába. Oldalára fordulva csúsztatott magába, majd elkezdtem lassan mozogni, nehogy fájdalmat okozzak. Lilike biztatására egyre fokoztam a tempót, majd végül Lilike hangos sóhajaival a fülemben kitáraztam a gumiba.
    Tisztogatást követően kis levezető simi, majd fürdés után távoztam.
  • Elszámolás:

    A végén a telefonban megbeszélt összeget a konyhaasztalon hagytam, nem esett szó róla. Alapban vállal mindent, amit szerettem volna, ezért extrákat nem kérdeztem.
  • Összkép:

    Lilike egy fiatal, szexkedvelő hölgy, akivel élmény volt az együttlét. TP egyáltalán nem volt, inkább ő mondta, hogy lassítsak és élvezzem minél tovább a ténykedését.
    Összeségében nagyon ajánlott kategória, eddigi legjobb popó élményem és a francia is TOP 3-ban volt.
Happy Massage