• Kitti és Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    KIttihez tavalyi megismerkedésünk óta szerettem volna visszatérni.
    Hogy végre akadt némi szabadidőm, persze azonnal fellapoztam hirdetését, meg időközben feltűnt csinos és igen ígéretes barátnőjéét is, hogy aztán a legfrissebb bővebb infók áttanulmányozása nyomán azonnal be is induljon a fantáziám, milyen pompás is lenne, ha Kitti egyúttal Lilinek is bemutathatna...
    A telefonszámok és ráérések (az enyém meg az övék) kombinálásának káoszába végül közös hirdetésük feltűnése vágott damoklészi kardot. A telefon-végen Lilit értem el, akivel így alkalmunk nyílt némi ismerkedő csevegésre, na meg jó alaposan átrágtuk, hogy is érnének rá kettesben. Az egyeztetést a sokváltozós egyenlet okán aztán üzenetben folytattuk, aminek a vége az lett, hogy a munkaszüneti ünnepnap délelőttjére sikerült meghívást nyernem hozzájuk az olyannyira áhított triciklis majálisra.
  • Megközelítés:

    Budáról bekávézva békávéval battyogtam a Béka... azaz Béke térig, ahonnan pár sarkot kellet csak sétálnom az írásban megkapott címig. A cím a Göncz Árpád-hídi metrótol a Tevepalota mellett beslattyogva is kb. ugyanilyen közel lett volna, még akkor is, ha környék egymást keresztező, ismerős utcái ne ébresztettek volna oly sok kellemesen nosztalgikus, pajzán emléket. A lakópark-jellegű épület számozása-betűzése szerencsésen egyértelmű, és ahogy a környéken körülnéztem, bőven láttam parkolóhelyet is, ahol a négyütemű kollégák otthagyhatják vasaikat.
  • Helyszín:

    Zsírújépítésű lakótömb, nekem tizenkettő egy tucat: csupán az tűnt föl, hogy Kittivel korábban még tuti nem itt randiztunk, de ez az apróság a szokásos bejutás és diszkrét fölliftezés bruttó másfél perce alatt tökéletesen el is lényegtelenedett.
    A bokrétás ajtót meglelve kopogni se kellett, Szezám nyomban tárult, hisz az ajtó mögött már izgatottan várt rám a fantasztikus FÜRDŐSZOBA, amiben egész hétvégén türelmetlenül vártam, hogy lecsapathassam magam (6 tusfürdő, 7 dezodor, 1 szájvíz, száraz törcsi-kilépő nyilván, a ledlámpák fénye seggre esik az ultratiszta mindenen), na meg a tágas, hangulatfényes, tükrös, óriáságyas hálószoba... De viccet félre, az ajtó mögött nyilván a lányok vártak, izgatottan kuncorászva, a velük való üdvözlő-ismerkedő csevegés során tényleg nem horgadt fel bennem az ingatlanügynök. A lakás felső kategóriás, szép, tiszta, nyugis... ennél több szerintem titeket sem érdekel.
  • Lány külseje:

    Szóval a lányok az ajtó mögé bújva, az 1-es képükön is látható, egymáshoz passzoló, masnis-kisszoknyás szerelésben vártak: Kitti, a pici, buja, tetovált vadmacska, és Lili, a magas, sudár, szende-szép szomszédlány. A jelmez izgalmasan összefűzte őket, egyúttal kiemelve vizuális karaktereik különbségét, mellyel már ránézésre ígéretesen kiegészítik egymást, ami aztán csak tovább fokozza a felfedezés későbbi örömét, mikor pár perc petting nyomán kibontakozik, milyen bájosan bújós, energikus és kacagós Kitti, a "vadóc", és milyen ösztönös, elemi erotika zubog föl Lili, a "szendeszép" csókjából.
    Kitti dúsan, kívánatosan ívelő ajkai, és a sötét kontúr keretéből csak még intenzívebben villanó macskaszemei már első találkozásunk során elbűvöltek, izmosan kerek, markolni való buborék-popsijáról és a bőrét borító számos, ízléses tetkóról nem is beszélve, amik számomra csak még vonzóbbá teszik őt. Lili külsőre egy fokkal visszafogottabb, természetes szépség, akit, ha nem fodros-bodros szexiben látok, simán el tudnék képzelni egyetemi éveim könyvtárában: rafinált szemöldöke, intelligens pillantása és széles, szuggesztív, sokat ígérő mosolya valószínűleg ott is megragadtak és felfedezésre csábítottak volna, hisz gyakran épp az ilyen decens, jótét lányokból bújik ki négyszemközt a legádázabb szexualitás... és talán ott is csak jóval később tűnik föl, milyen bikavadítóan simul karcsú csípőjére a sportosan feszes kis seggének formáját eszményien kiemelő, magas pántos, apró fekete bugyi...
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs? Hát presze, khmm... persze, az is volt. Hogy milyen? Hát... hmmm...  speciális. Spirituális. Ezoterikus. De inkább erotikus.

    Nagyon szakszerűen masszíroztam. A páciensek gyökércsakráinak szimultán energetikai felmérését kézi betapintás akkurátus procedurális metódusával realizáltam jobb- és balfelől, a formás farizom-csoportok manuális stimulációja révén. A vizsgálat nyomán elégedetten állapítottam meg a tenyerem alá simuló tomporális területek ideális formális feszességét, valamint, hogy 'K' páciens nem visel bugyit. A kórisme felállítását és leápolását ezek után a lelkesen asszisztáló páciensekre bíztam, majd a megfelelő orgon-rezgésszint elérését követően labiolingvális yoni-terápiát foganatosítottam mindkettejük részére, mindhármunk megelégedésére.

    (Kifejtés alább, üdvözlettel, Knox pHMDprofMZ/X)
  • Levezetés:

    Mivel a triciklis felállás számomra (és talán még a lányoknak is) viszonylag új terep (volt), az üdvözlő cseverészés során rákérdeztem náluk, mi az, ami mehet, mi az, ami a következő másfél órába részükről belefér... Derűsen kacér, lelkesen bevállalós válaszuk egy csapásra szublimálta bennem a közvetlenül csicsergő-viccelődő társalgás által már eleve lazított feszültség maradékát, úgyhogy az alapos zuhanyzásból visszatérve már minden gátlástól szabadulva telepedhettem közéjük az ágy végébe.
    A lányok épp egymással cicázva, felváltva szopogatva kóstolgatták az egyik meglepiként vitt nyalókámat, amit persze megérkezve nekem is odakínáltak. Természetesen nem utasítottam vissza az ajánlatot, s ha már ilyen szépen összehajoltunk, megragadtam az alkalmat, hogy jobbról Kittit, balról Lilit átkarolva egy-egy kézzel kikapcsoljam melltartóikat, amik így szinkronban hulltak közénk a lepedőre, a csajok elismerő kacagásától kísérve. Persze, cuki az a masnis fölső, szó se róla, de szemem-szám ekkor már sokkal inkább kívánta az alóluk szabaduló puha halmú, hetyke tini-cickókat...

    Megcsókoltam Kittit, és ő puhán, forrón csókolt vissza, ajkán még a nyalóka ízével, extra édesen. Hátát simítva húztam magamhoz, és ahogy nyelveink selymesen szexi szkanderbe ölelkezve fedezték fel egymást, a fodros szoknyácska alá nyúlva popsijába markoltam (ld. Masszázs), fél kézzel fedezve fel a friss-feszes, meztelen gerezdeket. Nyakának ívébe hajolva vontam még szorosabban, még közelébb, végigcsókolva testét, rajongón kóstolva, ismerkedve újra melleinek bájosan hegyesedő, ajkam közé kívánkozó halmaival.
    Elragadtatásom ekkor már egyre határozottabb fizikai formát öltött, talán nem csoda - hisz mindeközben bal mancsom továbbra is Lili karcsú derekát ölelte, aki, míg barátnőjével smároltunk, lágyan simogatta vállam és mellkasom. Róla ugye még csak olvasmányos élményeim voltak, tán negyed órája, ha ismertük egymást, úgyhogy felé fordulva, szelíd mosolyában, parázs pillantásában gyönyörködve lassan, finoman hajoltam hozzá - aztán egyszer csak úgy le lettem kapva, hogy a fülem kettéállt. Szégyentelenül szenvedélyes, szám és nyelvem szinte mohón marcangoló-masszírozó csókja ellenállhatatlanul ragadott magával, tán el is söpört volna, ha nem találok fogást fitten formás, sportos izmú fenekén, melybe határozottan belemarkolva, Lili kacéran kívánós, helyeslő duruzsulásától kísérve meríthettem erőt az érzéki smár-párbaj második asszójához (ld. Masszázs).

    Sosem csókolóztam még egyszerre két lánnyal ilyen fesztelen-meztelenül, úgyhogy szerencsés helyzetemet igyekeztem a legteljesebb mértékben, gátlástalanul kiélvezni: a lányokat jobbról-balról átkarolva szorosan magamhoz húztam, ölelésembe zárva őket, és miközben mancsaim kétfelől markolták-gyúrták-simogatták popójukat (ld.M), én részegült-boldogan fordultam ajkaik közt oda és vissza, mámorosan felszabadult, sikamlósan érzéki, buja csókjaik közt tobzódva, miközben ők folyvást cirógatták, csókolták mellem, karom, vállam, szabad kezeikkel persze egyre duzzadó dákómra is oda-odasimítva. Azt hiszem, eddigre mindhárman kellemesen bemelegedtünk, úgyhogy míg én egy józanítót szusszantam, megkértem őket, egymást se hagyják ki a jóból, és így máris első sorból gyönyörködhettem bennük, ahogy összehajolva előbb finom, kuncogós, majd egyre pajzánabb csókcsatába bonyolódnak egymással, miközben felém eső kezecskéik továbbra sem távolodtak túl messze farkamról...
    Egy hirtelen ötlettől vezérelve megkértem őket, jöjjenek velem az ágy végébe, az attól talán egy lépésre a falra feszített, széles tükör mellé, ahol míg ők összeölelkezve csókolták egymást, én Kitti mögé lépve lesimogattam róla a maradék kis semmi-szoknyát, és féltérdre ereszkedve lelkesen végigkóstoltam elém táruló, kemény húsú, zabálnivalóan domborodó popsiját.
    Mikor ismét felemelkedtem, örömmel konstatáltam, hogy számításom bizony bejött: a két lány közti, kb. fejnyi magasság-különbség ugyanis épp ideális volt rá, hogy egyszerre átölelve őket Lilivel közrefogjuk Kittit, akihez hátulról törleszkedve, válla fölött áthajolva tudtam immár kettejükkel felváltva csókolózni, majd oldalról közéjük lépve ismét egyszerre, hármasban nyelvelni tovább.

    Végül Kitti volt, aki egy idő után tovább lendítve az eseményeket, lassan térdre ereszkedett mellettem, és magához ragadva a kezdeményezést, forró, nedves kis szájával dédelgetni kezdte dobogva dagadó dorongom, épp oly érzéki, édes, ellenállhatatlan elánnal, ahogy imént még számat csókolta... A tükörbe pillantva ekkor kb. a Valhalla sejlett föl előttem, ahogy tetovált tündérem lelkes, odaadó szopásba kezdett, miközben barátnője jobb felől hozzám törleszkedve, mellemet simítva, elszántan kereste tovább ajkam - igazából ekkor tűnt fel először, milyen piszkosul jó alakja van Lilinek, ahogy meztelen hátáról karcsú derekára siklott kezem, majd tovább, a bugyipánt alá csúszva, hogy fenekét lelkesen masszírozva segítsem ki őt is a szexi alsóneműből.
    Az ágy szélére ültem aztán, így élvezve tovább, ahogy Kitti lábaim közé kucorodva, immár teljes odaadással, szemnek-szívnek oly kedves, csatakos, cuppogós, mélyen elnyelős, ajkaival és nyelvével bársonyosan kényeztető szólót játszott rudamon, egész hosszára nyálától csillogó fényt csalva, miközben Lili combomra ülve támadott le ismét, perzselően forró csókjával borítva lángba érzékeimet. Már-már túl jó volt ez így, de sikerült még fokozni, hisz egy idő után természetesen megkértem Lilit, vegye át barátnőjétől a sikamlós stafétát, hogy míg ő elém térdelve ismerkedett a hangszerrel, Kittit magamhoz emelve vele váltsunk szenvedélyes, selymesen édes csókokat.
    Lilinek, meg kell hagyni, nagyon jól ment az ismerkedés. Eleinte ő is egész finoman kezdett, cicásan odanyalintva, puhán ajkai közé cuppantva botom végét, majd ahogy Kittivel egyre jobban egymásba feledkeztünk, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy legnemesebb nyúlványomon valami nagyon-nagyon kellemes, nedves, marasztaló melegség kúszik egyre feljebb... És ahogy odafordultam, még épp szemtanúja lehettem, ahogy Lili az uccsó centiket is egy fia kottyanás és zokszó nélkül leküzdve lassan, komótosan, igazi jól nevelt úrilányhoz méltó könnyed eleganciával tövig eltűntet torkában, elképedt szemeimnek egy olyan teleszájas, angyalian ártatlan pillantással felelve meg, aminek láttán valszeg egy ministránsfiúban is megmoccant volna a látens Rocco Siffredi.

    Kezem szinte magától mozdult Lili válláról, finoman nyaka mögé fogva (neeem, semmi kényszer, olyat első randin nem szoktam, ráadásul a kisasszony magától is remek ütemben nyeldekelt), míg a másikkal Kittit invitáltam ismét tűzközelbe, aki teketóriázás nélkül bukott rá golyóimra, forró nyelvével, édes ajkainak kényeztető játékával támogatva meg barátnője garatgyakorlatát. Ahogy a két kis csodalány szimultán szeretett, tekintetem ismét a tükörbe tévedt, ahonnan  eszményi rálátásom nyílt kezem számára épp elérhetetlen, őrjítően kívánatos formáikra, hátuk és csípőik karcsú ívére, na meg a szívderítően egymás mellé sorakozott alma- és körtepopsik delejes domborulataira.
    Egy idő után aztán ismét cseréltünk, immár tövig nyálas tömlőm végét Kittinek kínálva, hogy ő máris igézően dús ajkai közé szippantson, azokkal puhán körülzárva, miközben odabent nyelvének finom fordulataival, mámorító masszázsával kényeztette a kobrát (ez az idegborzolóan fantasztikus technika már első találkozásunk alkalmával is azonnal lenyűgözött), még pont elegendő helyet engedve Lilinek, aki lőcsöm tövére csókolva, azt szájacskájával oldalról átölelve siklott fel s alá a rudazat hosszán, fel és le, fel és le, mint Pom-Pom a mesében... mígnem az egyik ilyen csusszanás végén ott nem marasztaltam, és gyönyörködve figyeltem, ahogy farkam hegyén Kittivel szépen összecsókolóznak - nyelvesen, nyálasan, perverz pillantásomnak nagyon-nagyon kedvesen. Hosszan, élvetegen figyeltem, ahogy egymás ajkát és meredő makkom felváltva nyalják-falják, majd kétfelől körécuppanva, tökéletes összhangban mozdulnak együtt ismét, oda-vissza szánkázva bájdorongom teljes hosszán, egyszerre keltve bennem korábban sosem tapasztalt, mégis oly ismerős fizikai, és egyben esztétikai gyönyört. Csípőm itt már tényleg magától mozdult páratlan párosuk ritmusának ellenállhatatlan ütemére, ahogy tarkóikat kétfelől tenyerembe támasztva fokozatosan átvettem az irányítást, valahol legmélyen még mindig félig hitetlenül, és egész eksztatikusan, hogy e két káprázatos, csatakos csőrű szexgida száját dughatom kvázi kifulladásig. Az ágyról lassan felemelkedve felszabadultan járattam jagellóm összecsücsörített ajkaik közt, majd kétfelől zacskómra húzva őket élvezkedtem tovább, aztán megint felváltva, oda-vissza járatva adtam nekik magam, szájról-szájra csúszva hol mélyen, hol hosszában, robbanásig feszülő faszom kiöltött, rózsaszín nyelvecskéikre csapkodva, míg el nem ért a végső, kirobbanó katarzis, előbb Lili nyelvét és fél arcát, majd mellé bújó Kitti csodás ajkait borítva be bőven ömlő magommal.

    A totális képszakadás, na meg a frissítő zuhanyszünet után bár már nem sok időnk maradt, az ágyon ismét egymásnak sodort minket a sors: Kitti olyan édesen, bájosan bújt hozzám, mint óriás alvómacihoz, tündéri kis alakja szinte eltűnt ölelésemben, ahogy macska-mód mellém gömbölyödve kiszuszogta az elmúlt bő óra fáradalmait. Közben Lilivel csevegve felvetettem neki a számos szakértő által osztott elméletet a szakállas férfiak arcán eltöltött percek pozitív pszichológiai- és élettani hatásairól, amit ő lelkes érdeklődéssel fogadott - én meg pláne lelkesen dőltem hátra, hogy lovaglóülésben fölém terpesztett, csodaszép punciját hálásan körülrajongva bizonyíthassam számára a labiolingvális yoni-terápia hangulatfokozó természetét.
    A foglalkozás ízes-zajos sikere nyomán persze Kitti is izgatottan mocorogni kezdett, úgyhogy barátnőjével frissiben megpecsételt, szép szövetségünk szellemében közösen vettük kezelésbe, illatos-puha bőrét cirógatva, érzékeit finoman felélesztve, hogy míg Lili mellé bújva simogatta, én combjai közé kúszva, csípőjét megemelve csókolhassam csiklóját, majd egyre intenzívebb, elevenebb sóhajai által vezetve lassú, kitartó nyelveléssel vezethessem őt is a beteljesedésig. 
  • Elszámolás:

    Bár természetesen a bővebb infók alapján alaposan felkészültem, és már érkezésem után rákérdeztem, helyezzem-e vázába a Vajkokat, ez utóbbi, mindhárman tudtuk, hogy pusztán udvariassági gesztus volt - hisz akkor még egyikünk sem sejtette, hogy is alakul majd a program, mit hozunk ki egymásból, illetve főleg ők belőlem...
    A csokrot így végül, azt hiszem, a lehető legjobb hangulatban, közös megegyezéssel állapítottuk meg a randi végén, amit őszinte, és azóta sem szűnő hálával felejtettem ott az asztalon, hisz a számomra minden bizonnyal feledhetetlen és életre szóló, ám (bízom benne) korántsem megismételhetetlen élmény tükrében szó szerint említésre se méltó.
  • Összkép:

    Nem tudom, mit mondhatnék itt azon túl, hogy a páratlan páros szó szerint egy régi álmom váltotta végre valóra: voltam már anno két lánnyal, de az a régi, poros emlék már akkor több hiányt hagyott maga után, mint amennyit (a kipipáláson túl) beteljesített.
    Kitti személyében majd' egy éve olyan elragadó, odaadó, fantasztikus játszótársra leltem, akivel pillanatok alatt megtaláltuk az összhangot, és akiben ennek révén tökéletesen megbíztam, hogy nem vezet tévútra. Lilire nyilván baromi kíváncsi voltam, és ennél jobb első benyomást talán nem is szerezhettem volna róla. Míg külön-külön is elragadó, kiemelkedően jó partnerek minden földi jóban, párosukról objektíve elmondható, hogy valóban minden tekintetben, külsejüktől habitusukon át tényleg mindenben tökéletesen kiegészítik, támogatják és erősítik egymást...
    Nagyon remélem, hogy ha időm végre engedi, szólóban és párosban is mihamarabb újra elvarázsolnak, addig pedig (ahogy két hete folyamatosan) a legmélyebb, és a legőszintébb hálával fogok továbbra is rájuk gondolni.
Happy Massage