• Luca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam kora délután és két órával későbbre kaptam is időpontot. Olyankor hívtam amikor az oldalon jelezte hogy elérhető, és valóban hamar fel is vette a mobilt. Kedvesen tájékoztatott a címről, a lehetőségekről és az ajándék mértékéről is a telefonban.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, ebből a szempontból kiváló a helyszín megközelíthetősége, villamos és busz is opció. A parkolás nehezebb dió lehet amennyire láttam. Az új építésű ház elég ismert itt az oldalon, Fehérvári út és Kondorosi út sarkán található. Mikor odaértem felhívtam, egy öt percet várnom kellett a megbeszélt időponthoz képest, ezért utóbb elnézést kért. A korábbi beszámolók és a telefonos tájékoztatás segítségével könnyen megtaláltam az egyik magasabb emelet folyosólabirintusában a keresett lakást.
  • Helyszín:

    A lakásban ketten vannak, de nem találkoztam senki mással, a diszkréció szuperül megoldott. Tisztaság teljesen megfelelő. Fürdőszobában kád, tusfürdő és szájvíz kikészítve, szobában kényelmes franciaágy található. Kaptam egy tiszta törölközőt érkezésemkor, amelyet újrahasználtam az akció utáni tisztálkodáskor, vendéglátóm panaszkodott is rá, hogy nincs elég törölköző, ez picit fura volt.
  • Lány külseje:

    Teste a képeknek megfelelő, fiatal, vékony és sportos. Mellei kicsik, de formásak és feszesek. Nekem nagyon bejönnek a vékony, sportos lányok, ezért is választottam őt és nem kellett csalódnom. Hozzáállását tekintve iszonyú cuki a csaj. Kicsit félénk, látszik hogy kezdő, de ez nekem most inkább pozitívum volt. Végtelenül természetes hatást keltet ahogy zavarában csacsogott, teljesen olyan érzésem volt, mint ha egy egyetemista lánnyal kacérkodnánk egyet titokban. Kedvesen érdeklődött, kötetlenül tudtunk beszélgetni privát dolgokról is.
  • Action:

    Tehát fürdés után a szobában várt engem. Kicsit megkönnyebbült mikor jeleztem, hogy semmi natúr dolgot nem kérek. Ezek után felraktuk a gumit, kent rám jó adag síkosítót és be is hatoltam a cuki kis puncijába misszionárius pózban. Finoman kell vele bánni, nem szabad azonnal tövig nyomni. Kis reszelés után átfordultunk lovaglóba, ahol a gyönyörű feszes hasának látványától el is élveztem. Tisztogatás és kis beszélgetés után kérdezte hogy szeretnék-e második kört, én igent mondtam. Na itt kipróbáltunk minden pózt, volt kutya, misszionárius, lovagló, kanalazás. Egész jól belejöttünk és itt már lehetett lendületesebben tolni neki. Egy órára mentem, így végül az időhiány miatt nem tudtam elmenni másodszorra, legközelebb két órát fogok foglalni. :D Gyorsan lefürödtem, öltözés közben még viccelődtünk kicsit, majd a távozás mezejére léptem.
    Nagyon elégedett vagyok, csak egyetlen dolgot említenék meg ami picit zavaró volt. A második menet közben többször megkérdezte hogy elmentem-e már, és ez picit siettetésnek érződött, így inkább távolabb vitt a céltól, mint közelebb.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, sőt semmilyen natúr lehetőséget sem, de arra amúgy lett volna lehetőség. Megérkezésemkor adtam oda járandóságát, a rózsaszálak mértéke szerintem nagyon korrekt, ahhoz mérten hogy egy ilyen fiatal és fitt leányzóval élheti ki a vágyait az ember.
  • Összkép:

    Fiatal, barátnő feelinges, kedves kis csaj, bomba testtel. Maximálisan ajánlani tudom azoknak, akiknek ez a típus bejön. Nem pornós hangulatra, hanem egy közvetlen de kicsit félénk lányra számítson mindenki. Köszönöm szépen Lucának, hogy kiélhettem vele a fiatal hölgyek iránti vonzalmamat, lehet még visszatérek egy újabb randira.
Happy Massage