• Kira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egy hölgy vette fel, kedvesen tájékoztatott 2 óra múlva tudott is fogadni. A beszámolói és a szolgáltatásai alapján raktam be a kedvenceim közé.
  • Megközelítés:

    A címet könnyen megtaláltam. Új építésű társasház a 13. kerületben. Ismerem a szalont, így tudtam, hogy hamarabb kell érkeznem a parkolás miatt. A GPS-ben már nem vagyok biztos, de a házszám kint van és az épület is kitűnik a környezetéből, oldalt csomagküldő trezorok, a földszinten üzlethelyiség, szemben fodrászat.
  • Helyszín:

    A lakásban minimum 3an vannak, kommandózni és várakozni kell kicsit, de szalonhoz képest nem okozott kellemetlenséget. A földön tatami. A szoba rendezett és tiszta.
    A fürdőszoba is tiszta száraz, 2 türcsit kaptam, mindkettő száraz és nagy. A zuhanyzóval valami kezdeni kell, mert a hideg/meleg beállítás nehézkes és a viznyomás nagyon alacsony volt a randi idején.
  • Lány külseje:

    A képek frissek és valósak. A hölgy nem a zsánerem, mert kerülöm a szilikon dolgokat, de az idő teltével a kisugárzása, az arca, a szeme, a haja, a beszéde nagyon vonzóvá és izgatóvá teszi. Tetszik az arca és a szeme, telt hölgy, gigantikus mellekkel, husis combokkal.
  • Erotikus masszázs:

    Remek a masszázs. Az erős masszázst kedvelem. Erős keze van és nem fél használni. A könyökét is beveti a mozdulatok során. Krém nem, csak olaj állt akkor rendelkezésre, ez apró szépséghiba. Jól irányítható, arra megy amerre kérem, figyel rám és nagyon jól esik az érintése, a simogatása. A tenyere puha és jó tapintású, még nekem is fura, hogy ilyenekről is írnom kell, de kemény, érdes kezű hölggyel is találkoztam már, akinél a masszázs csakcsak, de a kézi munka nem túl kellemes még a krémmel/nyállal sem.
  • Levezetés:

    A csúszkát a melleivel a hátamon kezdi el,ezt nekem annyira nem ad sokat, majd fordulás után előlröl folytatja. Én úgy éreztem, hogy kicsit monoton, lehet nem szereti csinálni. Szerintem ilyen mellekkel sokkal több kihozható ebből és idővel több élmény tud nyújtani, ha szeretne. A gát és a herék cirógatása egyébként már előtte elkezdődik.
    A francia jól esik, magától variálja a mozdulatokat, változtat a rúd keménységét figyelembe véve, hol lassabban/gyorsabban, mélyebben vagy csak a végével játszik.
    Számomra nagyon pozitív, hogy szenvedélyes, nem túl nyálas, kitartó, kevés a kezezés. Talán 3-4 szor olyan vehemenciával szopja, hogy a fogait is érzem, de azonnal változtat így nem eredményez ernyedést vagy zsugorodást csak pillanatnyi kellemetlenséget. Nekem nehézkes ebben tippet adni neki, a kor/tapasztalat, kémia/szimpátia miatt ügyes.
  • Elszámolás:

    Extrakból a NFVSZ-t választom, nem lehet rá panaszom, a szájába érhet véget a lecke, nem kapkodós, hagyja, hogy a szájába távozzon a tár. Legközelebb megkérdezem a többi extrát.
  • Összkép:

    Ajánlom és visszatérek, remélem sokáig marad velünk és sokáig marad ilyen (vagy lesz jobb).
Happy Massage