• Kiara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia édesem!😘 Köszönöm szépen a beszit, nagyon tetszik!❤️ Örülök hogy jól érezted magad én is jól éreztem magam veled!😍 és várlak vissza sok szeretettel ahogy mindig!❤️ Addig is csodás napot és millió puszit mindenhova! 💋💋

  • Egyeztetés:

    Telefonon, hamar felvette, könnyen egyeztettünk időpontot egy hétre előre, amit VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    BKV-val szoktam menni, jár arra busz, pár perc séta a háztól, könnyű megtalálni, bejutás is egyszerű.
  • Helyszín:

    Két tünemény dolgozik itt, két szoba van, tisztaságra, rendre, diszkrécióra maximálisan figyelnek. Zuhanyzóban sok tusfürdő és szájvíz, ha valaki csókot szeretne (ki nem?:)
    Szobában kellemes hangulatvilágítás van, halk zene és tükrök a mozizáshoz, érdemes élni vele.
  • Lány külseje:

    Istennő :)
    Magas lány, hosszú combokkal, markolnivaló, izmos popsival, marokba illő formás cickókkal, és gyönyörű arccal. Örjítő, ahogy a szemeivel tud nézni, ezt ő is tudja, és él is vele :)
    Bőre is szép feszes, hibátlan.
    Mindig egy szexi szettben fogad, melltartóval, combfix-szel, most egy diáklányos kockás szoknya volt a kiegészítő, ami végig fent is maradt.
  • Action:

    Mikor belépek és meglátom őt, mindig konstatálom, hogy egyrészt csodaszép, másrészt, hogy megint jól döntöttem, hogy hozzá jöttem.

    Kedvesen, mosolygósan üdvözölt, kis beszélgetés és irány a fürcsi. Visszatértemkor még mindig rajta volt a fogadóöltözet, aminek örültem, mert így én csomagolhattam ki belőle. Megkért, hogy vegyem le a melltartóját, levettem és egyből kezembe vettem a ciciket, finoman masszíroztam és puszikat adtam rá. Az ágyra heveredtünk kellemes csókok közepette, síkosítót adott a kezembe, hogy úgy izgassam odalent, ő addig a kezével gyengéden cirógatta, simogatta a farkam.
    Megkértem, hogy térdeljen az ágy elé, én a szélére ültem, és kezdetét vette a nála megszokott isteni francia. Nem erősen csinálja, nem vad, de nem is szükséges. Gyengéd, barátnős, de mélytorkos elemekkel izgat, amit szíve szerint órákig elviselne az ember (ha el nem élvez persze). Kiveszi, kézzel veri lassan tovább, a nyelvével, szájával a golyókat kényezteti és közben végig rád néz azokkal a gyönyörű kék szemeivel. Nyalja oldalt a farkam teljes beleéléssel, majd megint beveszi, nyelvjáték miközben a szájában vagyok, aztán megint mélytorok... Ember legyen a talpán, aki ezt sokáig bírja, főleg, hogy látszik közben, hogy szereti, amit csinál.

    Ki akartam próbálni a speckó Kiara pózt, úgyhogy az ágytámlához "parancsolt". Olyan ez, mint egy fordított lovagló póz, csak kicsit más. Nekem háttal letérdel, beakasztja a lábát az enyéim alá és így ül bele. Ezt át kell élni. Lassan hullámzik a csípője miközben ütemesen feji a farkam, néha körkörös mozdulatokat is belevisz, vagy teljesen beleül, és így mozog tökéletes ütemérzékkel előre-hátra a csípőjével, közben persze sokszor, hátrafordulva szemez velem. Előttem a tökéletes, izmos popsija, simogatom, markolom, óvatosan rápaskolok, vagy előrenyúlok, vagyis fel a cickókért és közben eszembe jut, hogy ezért érdemes élni, ezekért a pillanatokért. De ezt el is mondtam neki is :)

    Kutyapózba váltottunk, szerintem ez is alap póz kell legyen Kiarával, hasonló okokból, mint az előbb említettek. Végig téged néz közben, ha kicsit abbahagyod ő kezd el rámozogni, hasonlóan kellemes ütemérzékkel és csípőmozgással fűszerezve.
    Misszibe mentünk, csókolóztunk, puszilgattuk egymást, én a melleit is, és amikor így egymáshoz közelhajolva, mosolyogva a szemedbe néz, tényleg olyan, mintha a barátnőd lenne.

    Kicsit felfüggesztettük az akciót, egymással szemben térdelve pusziszkodtunk, csókolóztunk percekig, majd megkértem, hogy üljön az ágy szélére. Megtette, én elé álltam, és a szájába vette a farkam. A már megírt módon vett kezelésbe, kicsi kezet is használva most. Ügyesen dolgozott rajtam, nem akartam már tovább tartani magam, és egy óriásit élveztem a szájába, nagyszerű élmény volt. Gyengéden ügyködött tovább a szájával, amíg le nem nyugodtam, aztán kiment a fürdőbe elintézni, amit ilyenkor kell. Utána még beszélgettünk az ágyon sokmindenről, célokról, magánéletről. Nagyon aranyos lány :)
  • Elszámolás:

    Mindig annyi, amennyi meg lett beszélve, ár-érték arány 5*. Az általam megadott összeg tartalmazza az extrát is. Felfele kerekített összeget adtam oda, tudott volna visszaadni is, de nem éltem vele.
  • Összkép:

    Kár, hogy csak ilyen minősítést tudok adni, mert kétségtelen, hogy a lila besorolás lenne a méltó. Szép, kedves, aranyos, a kedvemben jár végig, és kimagasló szexuális kultúrával rendelkezik. Örülök, hogy rátaláltam annak idején, ha ő lenne az egyetlen lány, akihez mehetnék, akkor sem lenne hiányérzetem, és ez sokat elmond.
Happy Massage