• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam reggel, másodszorra felvette és egyeztettük a randit. Kedvesen elmondta a programot és az extrákat is.
  • Megközelítés:

    Nehéz belőni pontosan hogy mennyi idő az odajutás, ezért bőven hagytam magamnak időt. Ezért végül BKV-val mentem, a villamos megállótól egy rövid sétára van a helyszín. Könnyű volt megtalálni a címet.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű ház magas emeletén van. Norina a telefonba elmondta hogy hova kell mennem. Mire odaértem már nyílt is az ajtó és kedvesen beinvitált.
  • Lány külseje:

    Norina abszolút megfelel a képeknek. Fiatal karcsú lány tenyérbe illő cickókkal és bomba fenékkel. Az arca szerintem szép, a műszempilla és a feltöltött szája pedig dögös külsőt kölcsönöz neki. Egy zsinór tangában és melltartóban nyitott ajtót. Már ott megcsodalálhattam a csodás alakját.
  • Erotikus masszázs:

    A szeánsz felvezetéssel indult az én kezdeményezésemre. Annak végeztével a hasamra fordultam és kellemesen de röviden megmasszírozott a nyakamtól a lábamig. Jó volt de lehetett volna alaposabb. Bevallása szerint a reggeli edzésben elfáradt. Masszázs közben beszélgettünk, inkább én kérdezgettem, annyira nem volt beszédes. Utána vízzel kínált, végül elküldött zuhanyozni.
  • Levezetés:

    A szobába érve levetkőztem, kaptam egy törülközőt majd gyorsan lezuhanyoztam. Visszatérve a szobában várt. Én ledobtam magamról a türcsit, odaléptem hozzá és gyengéden magamhoz húztam majd elkezdtem csókolgatni a nyakát aztán a száját és a melleit amit ő is viszonzott. Ekkor eldőlt hogy kényeztetéssel kezdünk. A hátamra feküdtem, ő bekente magát masszázs olajjal és kejesen elkezdtett rajtam csúszkalni a bomba testével és puha melleivel, közben csókolóztunk. Ezzel húzott egy ideig amikor felültem és megforditottam, így ő került alulra. Csókokkal egyre lejjebb csúsztam majd leértem a puncihoz amit alaposan kinyaltam. Ez szemmel láthatólag neki is tetszett mert egyre kéjesebben sóhajtozott és remegett. Majd fordítottunk ismét és ő kezdett el szopni. Fantasztikusan csinálta, nem túl mélyen de ütemesen és puhán, fogazás nélkül, vákuummal. Közben a testében gyönyörködtem, markoltam a melleit, paskoltam a fenekét. Kitartóan szopott, baromi jó volt. Így ért a vég a szájában. Kaptam egy papírtörlőt, ő pedig kiszaladt tisztálkodni.
  • Elszámolás:

    A csók, kölcsönös francia és a végén szájba extrák, én minddel éltem. Nem beszéltük meg az elején hogy mit kérek de tudtam előre hogy mire számíthatok. A végén megkérdeztem hogy mennyit adok, az pontosan követte az elmondottakat. A csokrot a kanapé szélére tettem.
  • Összkép:

    Nagyon jó élménnyel távoztam, bár a masszázs lehetett volna alaposabb, a hangsúly egyértelműen nem ezen volt :) Mindenképp visszamennék.
Happy Massage