• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Afuri,
    Köszi ezt a szuper beszámolót! Én is jól éreztem magam veled. Bármikor visszavárlak, hogy bepótoljuk azokat, amik kimaradtak. Amúgy matchás citromos teát ittál.
    Puszillak! :)

  • Egyeztetés:

    Valamikor tavaly év vége felé vettem fel vele a kapcsolatot először, de akkor épp szabadságra ment nagy sajnálatomra. Mostanáig kellett várnom hogy minden csillag a helyére kerüljön az együttálláshoz, és testközelből érezhessem őt. A belső levelezést használja, lehet keresni ott is, de a végső megoldás természetesen a jó öreg telefon volt. Mivel ismerte a számomat, tudta ki vagyok, majd hamar megállapodtunk egy időpontban.
  • Megközelítés:

    A cím szerintem könnyen megtalálható, egyértelmű ha valaki kicsit használja google barátot. Buszok a ház előtt tesznek le szinte, csak pár lépés a kapuig. Korábban már jártam a címen, akkor is és most is lett volna parkoló, szerintem ezzel sem lehet gondja senkinek. A kilátást viszont még a ramaty idő sem volt képes elcsúfítani, nagy örömömre még mindig csodás. A bejutás körülményeiről pontos tájékoztatást kaptam vendéglátómtól.
  • Helyszín:

    Az ajtó előtti rövidke toporgást rövidre zárta Nina ajtónyitása, és már be is surrantam a résen. A lakában nem csak Nina rendel, de mivel a kollegina épp nem tartózkodott ott, nem kellett aggódnom hogy másokkal is összefutok. Kis konyhás előteres helyiségbe léptem ahonnan nyilt a majdani tetthely, és egy keskeny folyosó, melyből további szobák ajtajait láttam, és a végén egy remek kilátást biztosító ablakot. Tip top kis kégli, laknék benne. A tetthelyen hangulatos félhomály, tatami, kanapé, szobainas mint kötelező kellékek, plusz falon tükör, és Nina mint extra felszerelés. A fürdő kicsit passzentos még úgy is hogy nem vagyok egy vastag fazon, termetesebb kollégák kicsit morgolódhatnak majd tisztálkodás közben. Ez a legnagyobb probléma amit felróhatok, minden más rendben van. Ha nem vigyázunk kipacsálható a zuhanyvíz függöny híján, de ennek felszerelését a kialakítása akadályozza kissé. Tisztaság és minden kellék adott a kikapcsolódás megalapozásához.
  • Lány külseje:

    Mikor vigyorgó pofám előtt kinyílt az ajtó, megláttam Ninát egy apró miniben, ami amúgy is a gyengém, magassarkú nélkül, a maga természetes szépségében, kihagyott a szívverésem asszem kettőt. Vendéglátómnak van már publikus múltja, tudtam mire számíthatok, legalább is azt hittem. Úgy is tetszett a lány, nem véletlenül látogattam meg szerény repertoárja ellenére, de az amit ott helyben tapasztaltam letaglózott. Elfogult vagyok nem tagadom, de nagyon az esetem Nina, szó nélkül hazavinném. Alacsony lány, csodás szomszédlányos arcal, nőiesen sportos formákkal, teljesen odavoltam érte, amit sűrűn tudtára is adtam. Enyhe lefolyású lábfétisem van, így rögtön lecsekkoltam apró lábfejét és tökéletes lábujjacskáit. Mennyország! A képek elég jó támpontot nyújtanak milyen is ő külsőleg, de személyesen mindig kapunk pluszt, ami most is négyzetre emelte a puszta látványt.
  • Erotikus masszázs:

    Megbeszéléssel startolt a program, felajánlott több opciót is, de azon kívül hogy egy lövésre korlátozzuk örömeim számát,és élnék a láberotika opcióval is, szabad kezet adtam neki mindenben. A tatamira hasaltam, és kellemes csacsogás közepette beolajozódtam vendéglátóm kezecskéi által, és a talpamtól kezdődött a szakszerű fogásokat felvonultató masszázs. Kérdésére az erősebb massz mellett tettem le a voksomat, és bizony azt is kaptam. Rendesen meg lettem dolgozva, és mivel jó masszázsban nem volt részem egy ideje, volt is dolga bőven. Van erő a lányban. Néha bizony felszisszentem de roppant jól esett. A nyakamig bezárólag csomótlanított mindent, mint utólag érzem elég jó hatásfokkal. Összekötött hajjal dolgozott, amit a tükörben lehetett volna mozizni bájaival egyetemben, de olyan jól esett amit csinált, és a beszélgetés is kellemes volt, jó témákkal, hogy nagyrészt csukott szemmel élveztem ténykedését. A vége felé finoman be-be simított az érzékenyebb testtájak felé, aztán finoman rásimult a hátamra több csodás alkatrészével is, majd halkan elrebegte a varázsszót. Pazar.
  • Levezetés:

    Kérdezte megfordulsz? Már úgy voltam. Kérdezte kérek párnát a fejem alá? Naná! A program vérnyomásemelősebb részéhez érve, Nina a lábaim közé kucorodott olajos tégellyel a kezében, majd minden felületet igyekezett alaposan összekenni. Kézzel masszírozta a kistesót, miközben a szemkontakt szüntelen volt, én pedig elvesztem huncut tekintetében. Csak gyönyörködtem vendéglátóm bályaiban és éveztem kezei játékát. A golyók is gyakran meg lettek látogatva, alapos és hosszas kényeztetést kaptam, semmi sem lett elhanyagolva. A beszélgetés itt sem szünetelt, folyamatosan szóval tartottuk egymást. Majd pózt váltott, és kényeztető végtagokat. Először mindkét talpát bevetve okozott élvezeteket, majd egyik lábikóját a számba adva, a másikkal a kistesót izgatva tovább kölcsönösebb élvezkedés vette kezdetét. Jelentem a lábujjai is csoda finomak! Kóstoltam. Alaposan kiélveztük ezt a pózt, majd helycserére kértem hogy én is megpróbáljak a kedvére tenni, a szoros határokat betartva persze. Hasra kértem őt, és finom simogatós maszatolásba kezdtem, alaposan kigyönyörködve magam domborulatain. Majd mindkét lábát térdben behajlítva felemeltem hogy megfelelő magasságba kerüljön, és a kistesót a talpai között finoman megjárattam. Az élőkép és a tükörben látott is fenomenális volt, de nem csak nekem mert mint észrevettem Nina is széles mosollyal az arcán mozizta az eseményeket, és meg is jegyezte hogy ez filmre kívánkozik... Na bumm. Neki istenuccse elhiszem.
    Kértem forduljon meg hagy emelkedjen az a vérnyomás. Megtette, és azzal a mozdulattal háton fekve a lábikói közé kapta ismét harcostársam és csodás mosolyával a szemembe nézve izgatott tovább. Jaj nekem. Kegyelemdöfés gyanánt ismét az egyik lábát a számba adta, én meg az égiekhez fohászkodtam hogy álljon meg az idő. Mivel sajnos ez nem történt meg, a célegyenesbe kellett fordulnunk. Kedvesen rákérdezett hogy így legyen e végem, de én a lábzsibbadás végett a lusta pasi pózt preferáltam. Hanyatt penderültem és szívdöglesztő kinézetű vendéglátóm, hihetetlen finom kézimunkával módszeresen kivégzett. Asszem az agyam felét is ellőttem ott. Eszméletlen. Azt hiszem még teával kínált, de ez a rész kissé ködös. Bocs.
  • Elszámolás:

    Szóba sem került a végéig ,amikor is a homlokomra csapva a kis üvegasztalka tetejére helyeztem a telefonban előre megbeszéltet. Extrája nincs, max. ő maga, de az az alapba van foglalva.
  • Összkép:

    Az alapvető probléma hogy Nina totál a zsánerem, így elfogult vagyok. A külseje nekem a best, kedvessége spontaneitása profizmusa hozzámállása az egekbe repíti ezt a kis légyottot, és ordít a folytatásért. Sok minden kimaradt ami az agyamban megfordult, és a kereteken belül lehetséges, van még bőven potenciál. Ha viszonylag ritkán is, de visszajárósa leszek. Tuti.
Happy Massage