• Lara.22

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször belefutottam az adatlapjába az oldal keresőjét használva, és a többi beszi alapján úgy döntöttem, meg kell ismernem Larát. VTR-en kértem időpontot, amit másnap reggel vissza is igazolt. Indulás előtt azért még felhívtam, hogy halljam a hangját is, és hogy megkérjem, csizmában fogadjon. Kedves volt, biztosított, hogy vár engem.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, belváros közepe, közel az Operaházhoz, így autós közlekedés nem javasolt, elsősorban a parkolási lehetőségek hiánya miatt. Érkezéskor 1-2 percet várnom kellett, míg Lara megjelent és beengedett.
  • Helyszín:

    Pici garzonba léptem, ahol félhomály uralkodott. Galérián található a tetthely. 2m-nél magasabb embernek biztosan kényelmetlen. Tisztaság azért hagy némi kívánnivalót, de nem tragikus. Az sokkal jobban zavart, hogy kb. 3x kérdeztem Larát, hol találom a fürdőszobát, de erre mindig kitérő választ adott, így arról nem tudok nyilatkozni.
  • Lány külseje:

    A képek alapján nem erre számítottam. Biztosan ő van a képeken, és a magasság - életkor - stb. adatok stimmelnek. A testére nem lehet panasz, ruganyos, finom bőrű, olyan markolnivaló. De fogai sajnos elég rossz állapotban vannak és a hajzat nagy valószínűséggel paróka. Számomra leginkább egy ijedt kiscsajnak tűnt.
  • Action:

    Utcai ruhában fogadott. (Sajnos hiába kértem előre, hogy szexis legyen.) Felhívott a galériára, ahol leült a matrac szélére és megkérdezte, kérek-e inni. Kértem vizet, kaptam.
    Gondoltam beszélgessünk egy kicsit, mert nagyon feszülten viselkedett, hátha csak oldódnia kell. Kb. 10-15 percen keresztül próbáltam vele cseverészni, kicsit összevissza kalandozott a figyelme, de azért mesélt egy kicsit korábbi furcsa élményeket, ami nem a vágyfokozó irányba terelte e beszélgetést. Én azért finoman simogatni is próbáltam, a megbeszélt rózsaszálakat átnyújtottam, levetkőztem.

    Mikor 3x kérdeztem, hogy fürdőt merre találom, ismét elhárította kérdést, elővett egy adag nedves törlőkendőt és ő is levetkőzött.
    Próbáltam mindenféle finom lassú mozdulatokkal oldani a hangulatot, de sajnos nem jártam sikerrel. Miután már legalább fél óra elment, így egy kicsit határozottabb tempóra kapcsoltam, és elkezdtem irányítani. De az élmény kb. ugyanaz maradt - mintha egy bábut irányítgatnék. :( Ujjal izgattam szép punciját, amire kevés reakciót kaptam. Úgyhogy kb. a további percekben a szájában voltam, óvatos mélytorok, még óvatosabb kényszerfrancia leckét tanítgattam neki, majd végén megkértem, hogy fogja össze a melleit - kicsit ahhoz is hozzáérintgettem a farkamat - majd a mellére élveztem.

    Gyors öltözés, elköszönés, és spuri.
  • Elszámolás:

    Nem volt kérdés, bővebb info-val megegyező, a telefonban is megerősítette, és a helyszínen sem változott.
  • Problémák:

    Tisztaság: a helyszín még csak-csak alkalmas egy légyottra, de a fürdő (lehetősőgének) hiánya nagyon zavart.
    Külső: leginkább a fogak állapota zavart, így csókot nem is kértem, de ő se nagyon akarta.
    Hozzáállás: Lara nekem nem azt az arcát mutatta, ami a képekről sugárzik. Ijedt, visszahúzódó, a szexet pedig valamiféle kötelességként teljesítő hangulat áradt belőle. Igazából csak azért maradtam, hogy hátha sikerül jobb hangulatra derítenem - saját Önös érdekeim miatt is - de nem jártam sikerrel. Nem leszek visszatérő.
Happy Massage