• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az április elejei randink végén elhatároztam, hogy ismét vele szeretnék tölteni egy kis időt, ezért a VTR adta lehetőséget kihasználva, jó 4 hétre előre foglaltam is, mivel az egy fix napom volt a fővárosba jutásra.
    Hamar visszaigazolt, s innentől már csak számolni kellett a nem kevés napot vissza. De azért közben érdeklődtem hogyléte felől is, mind privátban, mind telefonon, talán így közelebb hozva a várva várt napot.
  • Megközelítés:

    Buda egyik frekventált helye, jó kis csomópont környékére kell navigálni.
    Egyszerűbb lehet a tömegközlekedés egy kis sétával, én inkább ezt tanácsolnám.
    Aki viszont kocsival érkezik, annak tuti, hogy rá kell számolni jó pár percet a parkolásra.
  • Helyszín:

    Polgári lakás, jó nagy belmagassággal, galériával.
    Alsó részen van a masszpad, itt lehet rendesen lazulni, míg a felsőbb részen tatami szolgálja a felüdülést, amelyen a kellemesebb rész abszolválható.
    Fürdő zuhanyzós, benne a tisztálkodáshoz szükséges illatszerek mind megtalálhatóak. Törölköző hatalmas, engem majdnem kétszer is körbeért.
  • Lány külseje:

    Berni számomra a tökéletes NŐ, ezt talán már párszor megerősítettem.
    Mindig tud újat mutatni, s mindig maximális hozzállása van.
    Az évek során semmit sem veszített a szépségéből, sőt, egyre szebb látványt nyújt a számomra.
    Mosolygós arc, csábító szemek, lélegzetelállító formák.
    Kérésemnek megfelelően fehér színű fehérnemű szettben fogadott, ami fantasztikusan jól állt rajta, ahogy megláttam, egyből kezdtem tőle éledezni.
    Aztán kaptam még egy meglepit is, de az maradjon a mi titkunk.
    Változatos ruhatárával mindig dob az amúgy is tökéletes alakján.
    Berni nem csupán a külső szépségével, hanem a belsővel is mindig elkápráztat.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a program végére sorolódott, s megmondom őszintén, túl sok idő jutott már rá, viszont amennyi volt, az kellemesen alakult.
    Az a meleg törölközős rész, hm, az mindig jól esik, persze Berni gyakorlott mozdulataival egyetemben.
    Lábaimtól haladt felfelé, nem túl gyúrósra sikerült, de nem is igényeltem azt. Hátamra is jutott pár kézmozdulat, ami nekem szakszerűnek is tűnt.
    Kicsit felfrissített, és sikerült is ezáltal még jobban magamhoz térnem.
  • Levezetés:

    Tusolást követően én kértem arra, hogy fordítsunk a sorrenden, s kérésemnek helyt is adott.
    Iszkoltunk a lépcsőn felfelé a magaslati levegő irányába, majd a tatamin hanyatt vágódtam, s vártam a Berni féle jóságot. Tudtam jól mire számíthatok, így teljes nyugalomba helyezkedtem, majd Berni nem kapkodva elkezdte felettem a játékát.

    Fölém kúszott, azt nem mondom, hogy beletúrt a hajamba, de a nyakamra lehelt pár puszit, közben a nyelvét is használva. Olyan szinten meg tud bolondítani, hogy nyomban leteperném, de persze itt erre nincs lehetőség, ezért tűrtöztetem magam. Míg lehelte rám a forró puszijait, egyik kezével rám fogott lejjebb, s megdicsérte a férfiasságom. Én mindig hiszek neki, mondjuk nála még sosem makacsolta meg magát a "haverom".
    Szép lassan haladt lefelé, engem meg egyre jobban tüzelt, s az elszórt kijelentései még inkább doppingolt. Simogatással, s enyhe karmolással még inkább fokozta bennem a vágyat. Tudja hol kell érinteni a pasit, ahol még érzékenyebbé válhat.

    Aztán lábaim közé telepedett, velem szembe, rám mosolygott azokkal a csodaszép szemeivel, s elkezdte rajtam a ténykedését.
    Kezeivel kezdte el a falloszom kényeztetni, ami elmondása szerint neki tetsző pont rajtam. Én az elején még nyitott szemmel élveztem a játékát, sokszor a szemébe merülve, majd lecsukottan, s ekkor már piszkosabb gondolatok is megfordultak a fejemben, s kicsit elkalandoztam erre meg arra. Olyan érzés töltött el egy idő után, mintha nem is a kezei közt lennék, pedig tudtam jól, hogy ott járok.
    Lassan csúszkáltam a tenyerében, néha olyan érzésem volt, hogy a forró leheletét érzem rajtam, de ez is csak érzéki csalódás lehetett. Hosszasan, nyújtott tempóban kényeztetett, s várta a feszülésem, ami ilyen előjáték után nem csoda, hogy hamarosan elérkezett. A vége felé rám gyorsított, kicsit keményebben tette, én pedig mint a gejzír, kitörtem.
    Letörölgetett, majd egymás mellé bújva kicsit még elmélkedtünk az élet nagy dolgain, amíg vissza nem tért belém a lélek.
  • Elszámolás:

    Most is utólag rendeztem, egy rákérdezést követően.
    Ár/érték arány számomra tökéletesen megfelel. Egyébként ez ügyben Berni adatlapján minden hasznos infó megtalálható.
  • Összkép:

    Nálam Berni az első számú hölgy, ahol maximálisan jól tudom magam érezni.
    A kevesebb néha több elven olyat tud nyújtani, amitől mindig beleborzongok.
    A kedvesség mintaképe, jó hozzá betérni, s rossz tőle távozni.
    Már hazafele úton azon agyaltam, hogyan is tudnék ismét eljutni hozzá, de sajnos arra még várnom kell.......a jóra pedig érdemes is.
Happy Massage