• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Villogott a jelzés, felhívtam, felvette. Először nem találtunk közös időpontot, de a következő alkalommal sikerült megegyeznünk. Nykolnak kedves hangja van, minden ki van írva a hirdetésben, de szívesen tájékoztat telefonon is, és kérdezni is lehet. Ami külön tetszett, hogy telegramon is elérhető.
  • Megközelítés:

    Pontos címet mond. BKV-tól 5-6 perc séta, én autóval érkeztem. Parkolni a ház előtt nem lehet, kicsit tovább kell menni és a párhuzamos utcában már van parkolóhely. Spórolósoknak 2 utcával feljebb már fizetni sem kell, vége a zónának. Időben érkeztem, csörögtem, és Nykol személyesen beengedett.
  • Helyszín:

    Kis lakás, nagy rend. Konyha + előtér/nappali, kanapéval. A tetthely szeparálva egy franciaággyal. Fürdőben nagyobbacska kabin, trükkös ajtóval, sok tusfürdővel. Megfelelő törölközőt kaptam, szájvíz is rendelkezésemre állt. Az ágyon lepedő, kényelmes, nem túl puha, párnák a fej feltámasztásához, amennyiben a vizuális élményt is kedveled.
  • Lány külseje:

    A beengedéshez természetesen utcai ruha kellett (bár miattam kijöhetett volna meztelenül is ;) ), szexi top és nadrág volt rajta. Nykol esetében teljes a WYSIWYG élmény, a képek a valóságot tükrözik. Kis termet, nagy cicik, tini popsi. Dögös. Mire beértünk a lakásba, már a szám szélét nyalogattam. Meg is dicsértem, fel is kaptam ölbe - jelentem a súly is valós, ha kicsit leadok a pocakomból, elérhető közelségbe kerül az állva dugás :D. (Azóta szorgosan edzek!) Kis csevegés után gyorsan irányt vettem a fürdőbe, sietve tisztálkodtam, mert Nykol már várt.
  • Action:

    Mire kiértem a fürdőből, Nykol már meztelen volt, ki is használtam a lehetőséget, nem ellenkezett. A szemrevételezés után tapintással győződtem meg, hogy nem álmodom, majd bőrlátással is próbálkoztam (angol tudósok kimutatták, hogy a férfiaknál a nyelv hegyén előfordulhatnak látóidegek is). Élvezet volt őt ide-oda pakolni, forgatni, minden irányból kívánatos.
    Idővel Nykol odaküzdötte magát a farkamhoz, és... hát, nem finomkodott, bekapta, majd heves bólogatásba kezdett. Itt kicsit elvesztettem a fonalat, de hát mégiscsak én vagyok a vendég, hogy ellenkezzek a házigazdával! Hagytam a puncit, és a látványra koncentráltam. Majd kaptam gumit, hanyatt vágtam magam, és Nykol beleült. Irtózatos energiabomba, fáradhatatlanul lovagolt, de megkívántam missziben is, megfogtam, és miközben benne voltam, hanyatt fektettem, és jött a klasszikus misszionárius. Majd a nem klasszikus görcs a lábamban. Mire elmúlt a fájdalom, már baszhattam... de Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.
    A szünetben beszélgettünk, kínos csend nem volt, majd Nykol szólt, hogy szóljak ám, ha készen vagyok, és folytassuk. Folytattuk franciával, jó volt, de az újabb élvezés nem jött össze, Nykol az első menetben fullosan kiürített.
    Az idő haladt, így fürdés, és fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Amit mondott, az volt. Borítékban tettem ki az asztalra a végén, szó nem esett róla előtte.
  • Összkép:

    Nykol profi. Nagyon. Nem az a romantikus típus, szerelmesek ne keressék. Szexelni viszont nagyon tud, és hát ugye azért megyünk lányokhoz... Én most elsőre csak a felszínt karcolgattam (azt is óvatosan), de úgy érzem, Nykollal a határ a csillagos ég lehet - mármint az általa megszabott határokon belül maradva.
Happy Massage