• Luca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Felvette, egyeztettünk, és egy óra múlva már Nála is lehettem :)
    (második tali volt vele, ez adott némi kölcsönös bizalomra okot)
  • Megközelítés:

    Kocsival, szokott helyen, 5 perc sétára, ingyen parkoltam.
  • Helyszín:

    A lakás tökéletes a célnak. Két L betűs nevű lány rendel itt. A nagy folyosón kicsit nehéz a lakás számok közt eligazodni, de másodjára ez sem volt probléma.
  • Lány külseje:

    Szép, hamvas, fiatal, csodálatos bőrű (nem) szűz lányról beszélünk :) Illatos testtel, puncival.
  • Action:

    Mivel rövid látogatásra mentem, így kicsit talán kapkodósra sikerült a dolog. A kezdeti zuhanyzásom már állítólag meg akarta szakítani, beszólt (nem hallottam), hogy nem marad idő a lényegre. (öreg ember nem kapkod :)
    Az ágyon hanyatt fektettem, és csodás combjai közé omlottam. Rögtön a lényegre, puncijára térve alapos nyelvcsapásokkal, szívogatással igyekeztem ráhangolni a dologra, illetve magamat is felizgatni. Minkettő sikerült, gyors merevedés lett a vége. Kicsit szopattam még biztos ami biztos alapon, aztán gumit kértem, és missziben hatoltam belé. Szeme picit fennakadt, nem nagy? kérdeztem, nem, pont jó, jött a válasz. Ezen fellelkesülve tövig nyomtam neki, kihúztam majdnem teljesen, majd újra tövig, és ezt ismételgettem, nagy gyönyörűségemre. Sikerült még keményebb erekciót produkálnom ez által, amire pozíció váltást kértem, hogy lovagoljon meg. Hanyatt vágtam most magamat, ő készségesen rám ült, bevezette a kígyót a barlangjába és mozogni kezdett. A fejem felett lévő polcba kapaszkodott. Pici de formás mellei az orrom előtt jártak táncot. Kicsit zavart, hogy nem nézett rám. Kértem, hogy nézzen a szemembe, amire szinte elpirult. A szemérem relativitása ez. Ez már túl érzéki volt neki. De azért, ha kis késéssel is, de lopva rám nézett, elkapta a tekintetét, majd újra rám nézett. Újabb pózváltást kértem, hogy hátulról. Hasra kértem Őt, zárt lábakkal, popsit felemelve, felnyomva, széthúztam a farpofáit, és miközben szétnyíló szemérem ajkait és rózsaszin popsilyukát gusztáltam, kemény farkamat a puncijába nyomtam. Most én lovagoltam meg őt, hátulról, csodás érzés volt, félig ülve rajta, félig fekve dugtam és dugtam, közben néha melleit simogattam, markolásztam és így lett végem. Tele lőttem a gumit. Még benne maradva lassítottam, lenyugodtam, majd kihúztam a punci szaftos felgumizott farkamat a helyéről, mikor már ereszkedni kezdett. Ő magát törölte meg, és nekem is adott papírt. Ilyen téren még lehetne fejlődni. Milyen jó lenne, ha az én farkamat is ő törölgetné meg.... Utána egy kis ágyon fekvés, beszélgetés, majd gyors zuhany, majd öltözés közben újabb beszélgetés. Felfedeztem az ágy mellett egy szép magassarkú cipőt, megjegyeztem Ő pedig elkezdte felhúzni, de az idő és a cipő is szoros volt, így végül lekapta, hogy jön a következő vendég (megjegyzem, ennyire szerintem nem kéne egymás után ütemezni a vendégeket, hogy szinte "meleg" váltás legyen). Viszont kedvesen megígérte, hogy legközelebb, ha telefonon jelzem előre, akkor egy szexi fehérneműben és magassarkúban fog várni. Búcsú puszi után én el. Egy másik lépcsőház és lift felé vettem az irányt, mert nem akartam makktársba botlani.
  • Elszámolás:

    Előre kérte és adtam.
  • Összkép:

    A múltkori értékelésemet bíztatásképpen fenntartom. Az apró hiányosságoktól (amiket közben próbáltam érzékeltetni) és a fiatalságából adódó tapasztalatlanságától eltekintve szerintem ígéretes tehetséggel van dolgunk, akiből még lehet itt valaki, ha Ő is úgy akarja majd. Aki a profizmust keresi, annak nem javaslom. Aki egy szűzies jellegű, fiatal, barátnő stílusú partnert keres, annak bátran ajánlom. Durvaságra, extrémebb dolgokra (se) vevő. Lehet, hogy részemről arra a magas sarkús fogadtatásra még lesz igény :)
Happy Massage