• Rita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elérhető volt napközben. Telefonon egyeztettem az időpontot. Nagyon kedvesen tájékoztetott mindenről. Csodálatos mélyen búgó hangja azonnal megfogott.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, gps segítségével a megadott címre, könnyen megtalálható. Buszok közlekednek ezen a főúton, megállók pár perc sétára található.
  • Helyszín:

    Ház régebbi építésű, de a lakás modern stílusban felújított. Tisztaság mindehol és kellemes füstölő illat árad a lakásban . A baszobában van francia ágy, kanapé. Adott a lehetöség több helyet kiprobálni is.
  • Lány külseje:

    Ezt elég nehéz szavakba foglalnom, mert ez a hölgy minden tekintetben elképesztő. Karakteres arc, gyönyörű barna szempár, amivel úgy tud nézni, hogy attól az embernek rögtön felforr a vére. Bársonyosan puha, barna bőre szolizott, amit nem visz túlzásba. Fergetegesen szép nagy cickók (sebeszi remekmű). Hasa lapos, darázs derék, kerek formás popsi. Van arcos képe, rangtól függöen látható. Kedvencem amin szemüvegben látható.
  • Action:

    Kapuból telefonáltam, instrukciók alapján az ajtaja előtt találtam magam ami résnyire nyitva volt. Beengedett, és nem az ajtó mögül kukucskált. Egy fekete csipkés bodyban fogadott. Fenomenális volt ez a látvány, nem is tudtam levenni a szemem róla. Kedvesen mosolygott rám. Megkínált innivalóval, majd beinvitált a nappaliba, ami egyben a baszoba is. Rendeztem a rendezni valót. Felfrisítettem magam. Visszatértemkor már teljesen meztelenűl, kacér tekintettel és huncut mosollyal az arcán várt az ágyon. Nekem sem kellett több, értettem jelzését. Finoman kezdtem simogatni puha bőrét, csókoltam mellbimbókat, nyakát. Kellemes hang hatások, halk nyögések érkeztek felőle. Miután kiélvezkedtem magam cickóin elindultam kelyhe irányába, és sikeresen csúcsra jutattam. Kis pihi után Rita vette kezelésbe kis barátom. Azt kell mondjam, tud bánni a szerszámmal, változatos tempóval és hosszal is játszott, nyalogatta majd újra a szájába vette. Felöltöztette kicsi ént és missziben lett az enyém, így élveztük egymás egy darabig, majd kutyába fordulva a tükörképünket nézve folytattuk kéj utunkat. Sokáig nem bírtam. Ez a látvány és ahogy tolta rám magát, frenetikus élmény. Kis beszélgetés után fürdés, felöltözve megölelt, ez váratlanul ért de nagyon jól esett, majd távozás.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltek a helyszínen sem változott. Előre rendeztem, szó sem esett róla. Extra szolgáltatást nem kértem.
  • Összkép:

    Abszolult jól éreztem magam és partnerem. Rita csodálatos minden tekintetben, külsőre és hozzá állásra is. Biztos meg fogom még látogatni, amint tehetem. Nagyon örülök hogy megismertelek Rita. Csókollak.😘
Happy Massage