• Happy Jasmine

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyen elértem, még aznap estére sikerült időpontot egyeztetnem. Előfordult korábban, hogy épp elfoglalt volt, ekkor valamelyik kolléga nő veszi fel a telefont, de most sikerült egyből vele beszélnem. Mivel már voltam nála, így konkrét dolgokra most nem tértem ki, de azóta beszéltem vele, ha különleges kéréseim vannak pl. miben várjon, akkor azt ilyenkor lehet jelezni neki.
  • Megközelítés:

    Új építésű társasház (lift van) előtt egy hatalmas parkoló található, rengeteg szabad hellyel, pár pillanat a parkolás. Nekem eddig sikerült mindig közvetlenül a telefonon megadott cím előtt parkolni (fizető övezet). Mivel nagy számokkal messziről látható minden bejárat felett ott a házszám, így még GPS nélkül is könnyű megtalálni a pontos címet. Két egymás melletti lakásban üzemel a szalon, így érdemes odafigyelni, hogy a kaputelefonban épp melyik ajtót mondják.
  • Helyszín:

    Nem csak új építésű, hanem a célnak modernizált, nemrég felújított szalonról van szó. Folyosón a szobák és fürdőszobák mellett egy függönnyel elválasztott szobában várakoznak a masszőzök, amikor nem vendéggel vannak. Ha épp úgy adódik akkor egy "Missy" kiviharzik, sokkot kap és visszaszédül a függöny mögé, majd legközelebb megint ki és vissza, majd megint.... :) Szobák tükörrel felszereltek, van tatami (fekete), szék, és egy polc a kellékekkel, buddha szobrok, valamint LED-es hangulatvilágítás. Kissé night club feeling van a szobákban, ami megadja az alaphangot arra ami minden alkalommal következik. Továbbá extra, hogy egy minibár is található üdítőkkel, amiből a fogyasztás a masszázs "csomag" része.
  • Lány külseje:

    Jasmine egy jó alakú, magas, csinos lány. Valóban nagyon magas, főleg hozzám képest. Arckitakarással hirdet, élőben nem okozott csalódást, bájos szép arca van. Hosszú haját úgy fésüli, hogy aki nézte korábban a Gyűrűk urát, felnézve rá egyből egy tündére / elf-re gondol :). Erotikus fehérneműben fogadott, mezítláb. Aki szereti a hosszú combokat, a magas lányokat, a nagy, de kecses 42-es lábakat, nem fog csalódni benne. Miután bent voltunk már a szobában, a fehérneműt egyből levette és meztelenül kezdett neki a masszázsnak.
  • Erotikus masszázs:

    Olajjal kezdett először a combomon, és a vádlimon masszírozni. Mellettem térdelve, kellemesen, odafigyelve masszírozott, nem túl gyengén és nem is erősen, nekem pont megfelelt. Leginkább az ellazulást éreztem, és a matrac melletti tükrökben tudta figyelni közben ahogy dolgozik rajtam. Nem csak a masszázs volt kellemes, hanem minden témáról jókat tudtunk beszélgetni, mint szexuális szokások vagy a csernobili atomerőmű katasztrófáját bemutató minisorozat. :) Lábak után a hátam kezdte masszírozni, majd kérte, hogy forduljak meg, a combomat fentről és mellkasomat is megmasszírozta, igaz, ott nekem nem sok masszírozni való van. Masszázs végén egészen ellazulva éreztem magam, jól esett ahogy átnyomkodta a testem különböző pontjait.
  • Levezetés:

    Masszázs végén szinte észrevétlenül áttért a lingam masszázsra. Beolajozta a kezét és olyan finoman masszírozni kezdte a farkamat a kezével úgy, hogy az teljesen életre kelt. Egy ponton úgy érezte, hogy ideje a finom simogatásnak nagyobb hangsúlyt adni, és a fejem fölé térdelve úgy helyezkedett, hogy szinte teljesen az arcomban éreztem Jasmine formás fenekét. Kérdezte tetszik-e, és szeretném-e egy befejezni. Jeleztem neki, persze, hogy nem! Hiszen egy lábimádó vagyok! Ezért mondtam neki, itt az ideje, hogy az igazán megfelelő lépést megtegye. Jasmine nagyon szereti elmondása szerint a láberotikát és egyből beolajozta a formás nagy talpait. Mellém ült és a jobb lábával megtámasztotta a farkamat, a bal talpával pedig finoman fel-alá kezdte masszírozni. Nagyon finoman simogatta, és ezen a ponton úgy éreztem, hogy ez már túl finom nekem. Így pozíciót váltottunk és azt kértem, álljon a lábam közé és jól tapossa meg a faszomat. Nagyon tetszett neki, szereti a férfiakat jól megtaposni. Ez már egészen tetszett nekem is, és az intenzitás növelése felé vittem a szeánszt. Megkértem, hogy miközben továbbra is én fekszem és ő áll, emelje fel a két bokámat és tartsa a magasba a lábaimat. Közben pedig lépjen továbbra is rá a farkamra. Felvettük a pozíciót, és már csak egy lépésre voltunk a kedvenc technikámtól a japán "denki anma"-tól. Kértem, hogy kezdje ebben a kiszolgáltatott pozíciómban előre-hátra mozgatva a talpával erősen áttaposni a farkam és közben ne engedje el a két lábamat, tartsa a magasban. Ez által teljesen immobilizált engem a matracon. Moccani sem tudtam és ő kérlelhetetlenül a 42-es talpával izgatta taposva a faszomat, átadva puha izgató talpának intenzív masszázsát a farkam teljes hosszában. Nem kellett hozzá sok idő és ebben a helyzetben hamar végem lett.
  • Elszámolás:

    Utólag, már távozáskor átadtam az előre megbeszélt ajándékot, kiegészítve azt egy kerekebb ajándékra. Ezen a helyen nagyon korrekt az elszámolás.
  • Összkép:

    Felejthetetlen élmény volt, Jasmine maximálisan alkalmazkodik az egyedi igényekhez és őszinte, nyílt módon meg lehet vele beszélni az ember igényeit.
Happy Massage