• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Van egy könyv, a Három órás kert. Sokszor feldobja az internet hírdetésben, azt hiszem arról szól, hogy hogyan lehet olyan kertet létrehozni, ami csak heti három óra törődést igényel, de megtermel mindent. Na Lili nem ilyen. Ő nem heti három óra törödést igényel, hanem 168 órát. Mégis ez a könyvcím járt a fejemben, amikor kitaláltam a 3 órás randit.

    Lilivel chatben állapodtunk meg a részletekről, mert nem volt könnyű találni olyan 3 órát, ami mindkettőnknek megfelel. Mivel a hétvégém szabad volt, kézenfekvő volt szombaton összefutni. Szerintem, ha 3 órás masszázsra mész (nekem ez az első ilyen próbálkozásom) célszerű elsőre menni, elsőnek lenni aznap, amolyan kellemes napindító mindenkinek :) Hát így is történt, rendelés kezdetére érkeztem….
  • Megközelítés:

    Leírtam már, a megközelítés egyszerű, könnyed, újépítésű ház a XIII kerületben nem messze a Honvéd kórháztól. BKV és autó is alkalmas a megközelítésre. Parkoló mindig van, de fizetős a környék. BKV-val gyalogolni kell, de nem vészes.
  • Helyszín:

    A lakás makulátlan, két rendelő szoba van, a fürdő tiszta, tusfürdő van bőven. Szájvíz, dezodor rendelkezésre áll. A szobában ágy van. Én még itt csak ebben a szobában voltam - hááát már többször is. De valami ide mindig visszahúz. Lilihez meg minden visszahúz. Lili csókos szája visszahúz. Lili boldogsága visszahúz. Lili.
  • Lány külseje:

    Lili egy kedves szőke lány, aki különleges filigrán megjelenésével bárki figyelmét azonnal felkelti. Belépéstől a búcsúzkodásig, nincs más, csak Ő. Annak ellenére, hogy vékony testalkata van, formás úgy ahogy kell, vonalai és karcsú termete ragyogóan összhangban vannak. Bájos mellei, markolni való feneke, simogatni való teste van. Gyakran elámulok azon, hogyan képes olyan könnyedén, elegánsan és vidáman lenni egyszerre. Szemei élettel teli pillantást sugároznak, és azonnal lenyűgözik azokat, akik belepillantanak. Lili állandóan mosolyog, és ezzel azonnal átragasztja rád pozitív kisugárzását. Bármi történik, mindig nevet és boldog. Az ilyen lányt mindenki szívesen veszi körül, nem akarod egy percre sem magára hagyni, mert a jelenléte mindig felvidít és megtölt energiával. Lili az a lány, aki mindig a legjobbat hozza ki önmagából, és másokat arra inspirál, hogy életük vidám legyen.

    Hát így érzem :)

    Ja, a külső: 170 cm körül, 50 kg, mint a képeken. Amit a kép nem ad vissza, az a varázslat, ami körüllengi.
  • Erotikus masszázs:

    Már megint nem volt részéről masszázs, illetve nagyon sokat simogattuk egymást. Volt egy pillanat a három órán belül, ahol én megmasszíroztam kicsit. Nem tudom, milyen a technikám, Lilinek jól esett :)

    A szobában lágy zene szólt, a masszázságy pedig puha és meleg volt, mintha csak arra várt volna, hogy elfeküdjön rajta az a gyönyörű nő és teste megmutassa magát a kicsiny, kettőnk által uralt világunknak. A helyiségben béke, nyugalom, szeretet honolt. A masszázs kezdetekor éreztem, hogy Lili izmai a kezdeti kissé feszült állapotból kiindulva fokozatosan megnyugszanak. Kezdtem a lágy, majd erősebb fogásokat, éreztem, hogy felenged/elenged. Liliben az a fantasztikus, hogy át tudja adni magát az érzéseknek. A mozdulataim nem voltak profik, de minden egyes kézmozdulatom tudatosan és célratörően történt. Vigyáztam, hogy a masszázs ne legyen túl erős, csak annyira, hogy érezze a hatását, de ne okozzon felesleges fájdalmat. A masszázs olaj kellemes illata és a masszázs technikáim együttes hatására éreztem, hogy Lili ellazul. Ahogy a kezeim végigfutottak a hátán, a vállán és az egész testén, éreztem, hogy az izmai fokozatosan elernyednek. átengedi magát nekem. Így a masszázs fokozatosan átváltott erotikus masszázzsá. Itt elkezdtem bevetni minden joni/erotikus masszázs tapasztalatom és tudásom, amire Lili jól reagált…

    Amikor a masszázs véget ért, Lili szemében láttam, hogy teljesen ellazult, és talán fel is töltődött kicsit. Ismét csókolóztunk.
  • Levezetés:

    Kényeztetés. Amikor beléptem, onnan. Nem, amikor chateltünk, talán onnan. Hát hol kezdjem? Lili maga a kényeztetés. (Na jó itt megjegyzem, borzasztóan elfogult vagyok, nem is ez a legjobb szó…, így az objektivitás a ő esetében részemről már nem létezik). A kényeztetés számos formája létezik - ami az étlapon kint is van -, mindenben odaadó és tökéletes Lili.

    Hogyan lehetne megírni három óra együttlétet nektek? Talán ott kezdtem, engem az tölt el boldogsággal, ha a másik boldog. És itt rendkívül jól alámerültünk Lilivel. Rengeteg csók - igen jól csókol. Rengeteg simogatás, rengeteg apró érintés, pillanat. Sok öröm Lilinek - többször, sokszor. Nem írom le, hogy, és miként. Ő az a lány, aki be tud fogadni téged, el tudja fogadni, amit kap, és közben rengeteget tud adni.

    Lehet, ha nem írok konkrétumot, lesz, akinek ez kevés. Pedig Ő az a lány, aki mindent megad. Nehéz eldönteni ez profizmus, vagy a lényéből fakadó kedves állapot.
  • Elszámolás:

    Lilivel az elszámolás mindig úgy megy, én kigondolok valamit és azt adom - nyílván ez több, mint a hivatalos összeg. Ma meg is nevezetem ezt összegszerűen. Mindenkinek mást jelent a pénzt, mást ugyanaz az összeg és mást, mi éri meg, mi nem.

    (az extrákat igénybe szoktam venni, három órában több is volt)
  • Összkép:

    Lili után a tavaszi űr van csak bennem. Boldogan, de kicsit szomorkásan vagyok itt.

    Nagy László:
    Ki viszi át a szerelmet?

    Létem ha végleg lemerült
    ki imád tücsök-hegedűt?
    Lángot ki lehel deres ágra?
    Ki feszül föl a szivárványra?
    Lágy hantu mezõvé a szikla-
    csípõket ki öleli sírva?
    Ki becéz falban megeredt
    hajakat, verõereket?
    S dúl hiteknek kicsoda állít
    káromkodásból katedrálist?
    Létem ha végleg lemerült,
    ki rettenti a keselyűt!
    S ki viszi át fogában tartva
    a Szerelmet a túlsó partra!
Happy Massage