• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk. Az első próbálkozás nem volt sikeres, de a következő héten összejött. Azért telefonon is beszéltünk, nagyon kedves volt és vidám akkor is.
  • Megközelítés:

    Közel a belvároshoz, a parkolás nem gond, viszont fizetős. BKV-val meg ezer módon el lehet jutni.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű bérház, de a lakás maga teljesen rendben van, rend és tisztaság. A fürdőszobában legalább egy tucat tusfürdő, szájvíz is van. A törölköző tiszta. A szobában egy dupla matrac és egy fotel, ahová a ruhákat lehet tenni.
  • Lány külseje:

    A képeknek maximálisan megfelel, talán még annál is karcsúbb. Nagyon kedves lány, mindig mosolyog. Szép fekete haja van és az arca is szép, az alakja igencsak karcsú és vonzó. Bugyi és melltartó együttesben fogadott, de aztán eszébe jutott, hogy telefonon combfixet is ígért, így gyorsan felvette, bár inkább térdfix volt, de jól nézett ki.
  • Erotikus masszázs:

    Átbeszéltük a programot és abban maradunk, hogy rövid, 10-15 perces masszázzsal kezdünk. Megkérdezte hol masszírozzon és végül a comb-fenék masszázsban maradtunk. Nagyon kellemesen csinálta. Olaj és krém közül lehetett választani, én az olajra szavaztam. Masszázs közben beszélgettünk, rengeteget kérdezett rólam. Kellemesen telt az idő, aztán megkért, hogy forduljak meg. Itt jött a kényeztetés. A végén pedig kaptam egy nagyon kellemes talpmasszázst.
  • Levezetés:

    Már a masszázst is meztelenül végezte, így készen álltunk a kényeztetésre. Szájrapuszival indítottunk, ami igazi csókolózásba alakult át. Nagyon izgatóan, kellemesen csókol. A nyakamat is csókolgatta, majd haladt lejjebb. Először a kezével élesztgette a szerszámot, majd igen hamar ajkai közé vett. Nagyon kellemes, lágy a franciája, pont az az erősség, ami nekem tökéletes. Közben mellettem térdelt, így jól láttam a tükörben az erogén zónákat. Kedvemre simogathattam is, mindent kényelmesen elértem. Hosszú ideig voltunk ebben a pozícióban, annyira, hogy már kezdett közeledni a csúcs, úgyhogy inkább felhúztam magamhoz és megcsókoltam. Visszacsókolt, majd egymás nyakát csókolgattuk, közben keze lágyan foglalkozott a szerszámmal. Nagyon élveztem a helyzetet. Aztán kis idő múlva visszatért a franciára. Nagyon izgató volt amit csinált, a tükörből is kiváló szögben láthattam. Aztán egy ponton már nem volt visszaút, az ajkai közé robbantam. Nagyon türelmesen hagyott lenyugodni, mielőtt kiszaladt volna a mosdóba.
  • Elszámolás:

    Az oldalán minden információ meg van adva. Én az NFVSZ opciót is igénybe vettem. Az elszámolás utólag történt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Rebekánál. Mosolygós, kedves és csinos lány, gyönyörű karcsú alakkal és a kényeztetésben is ügyes!
Happy Massage