• Niobé

  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Örülök, hogy ilyen élményekkel gazdagodtal és hogy ilyen hatással voltam rád.🥰
    Külön köszönöm a dicséretet és azt a sok szép szót amivel jellemeztél,igazán jól esik😊🙈
    Annyira kedves az a rész is, hogy kényeztetés nélkül is meglátogatnàl😀 Köszönöm 😊
    Tényleg nagyon jót beszélgettünk és egy hullámhosszon voltunk.
    Boldog vagyok,hogy sikerült teljesen feltöltődnöd testileg és lelkileg is,mindig ez a legfőbb célom.
    Ha "merülnél" én itt leszek és várlak szeretettel máskor is😊😘
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon hamar elértem és egyeztettem vele 2 napra előre. Már a telefonban nagyon laza és szimpatikus volt, jó érzésem volt vele kapcsolatban.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem, jelenleg a metró nem áll meg a közelben, így volt egy kis séta, de ezt leszámítva egy könnyen megközelíthető csomóponton van a lakás.
  • Helyszín:

    A helyszín teljesen rendben van, panel lakás, a célnak abszolút megfelel. Fürdő tiszta, igényes, bőséges tusfürdő választékkal.
  • Lány külseje:

    Előttem már sokan énekeket zengtek Niobéról, de ajtónyitáskor egyszerűen engem is lenyűgözött. Gyönyörű arcú nő csodás testtel, sokan megirigyelhetnék...Uraim, el kell látogatni hozzá, aki még nem járt nála. Egy szexi fekete szettben fogadott, testén igényes tetoválásokkal, egy szóval: vadító. Ami viszont még fontosabb, hogy rendkívül kedves, kellemes a hangja, közvetlen és laza, de mégis határozott, szóval baromi vonzó, nagy betűs Nő. Niobé külsőleg is tetszetős, de megmutatkozott benne a Nő és imádtam a stílusát, a természetét.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt átbeszéltük a programot, amin végül változtattunk. Az elején megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni és egy teát elfogadtam, ami később jól esett. Amíg elszaladtam tusolni, addig meg is csinálta nekem. Visszatéréskor neki is vágtunk a felvezetésnek /VÁGÁS/, majd a masszázsnak. Krémmel masszírozott és kifejezetten erős a masszázsa, amit én nagyon szeretek, nem simogatás és bár elmondása szerint nem tanulta, az évek során gyűjtött tapasztalat szerintem érezhető és rendkívül jó érzéke van hozzá. Egy csodás nő, andalító lágy zene, ami nem túl hangos, de mégis odavaló...hangulatteremtésből csillagos ötös. A felvezetés után talpmasszázzsal indított, majd átgyúrta a vádlimat és a hátamat is, megtalálta hol fáj és kellően kimasszírozta belőlem a csomókat. Végig meztelenül masszírozott, amikor a fejemnél masszírozott, akkor ínycsiklandó látvány volt a kis ékszerrel ellátott puncija, ami ugyan tiltott gyümölcs, de szép látvány volt. A masszázs közben Niobé nagyon jó beszélgetőpartner volt, szeretetre méltó nő és annyira jól esett a masszázsa meg a társasága, hogy nem gondoltam volna, de inkább választottam ezt a párosítást, mint egy második körös levezetést. Átgyúrta még a combomat egy fordulás után és a masszázs végén segített lemosni a hátamról az olajat, ami nálam megint csak plusz pont. Niobét kényeztetés rész nélkül is meglátogatnám.
  • Levezetés:

    Másfél órás program lévén felvezetéssel indítottunk, ami egy csúszkamasszázzsal indult. Bekentünk egymás olajjal és a masszázspadnak támasztott, mint ha a motorháztetőnek döntött volna és úgy csúszkált nekem háttal, ami nagyon izgató volt, közben feltérképeztem a tetoválásait és kicsit felfedeztem a testét a határokon belül. Ezek után lehívott a szobában található matracra és szemből nekilátott a kényeztetésemnek. Nagyon finom a technikája, volt itt minden, ami kell, nem csak úgy durr bele. Egyszer csak azt vettem észre, hogy teljesen eltűntem a szájában és bár nem vagyok egy óriás, de kellemesen meglepett. Sajnos nála csókra és kölcsönösségre nincs lehetőség, ami egyébként érthető, de így sem maradt bennem hiányérzet. Amikor kértem, hogy kicsit váltsunk pózt, akkor alkalmazkodott hozzám és megcsodálhattam a formás fenekét is, ebben tükör is segítségre van. Ezek után vissza szembe és már nem bírtam, de nem is akartam visszatartani az elkerülhetetlen és hatalmasat élveztem Niobé szájába miközben a kezével kicsit izgatta az ánuszomat. Isteni volt, egész testes, utána is bizsergős orgazmus volt. Romeltakarítás, majd masszázs...
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban megbeszéltünk, az történt. Az elején adtam át neki egy pici édesség kíséretében, aminek nagyon örült és el is fogyasztotta amíg tusoltam. NFVSZ nála alap, ami sok lánynál extra. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Egy baromijó fej Nőhöz volt szerencsém, aki nagyon kellemes társaság volt. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage