• Valéria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felszabadult egy kis időm,így keresgélni kezdtem a kedvenceim között. Szerencsére Ő felvette és olyan brutál szexi,kacér hangja volt a telefonban,eskű azt hittem közben pont van nála valaki,akinek az a heppje,hogy dugás közben mással beszél a nő telefonon. De lehet csak vibrizte magát🙂 Mindenesetre már a hangjától mocorgás indult odalent,így gyorsan lefixáltuk az időpontot,mivel pont akkor mázlim volt,hogy rá is ért.
  • Megközelítés:

    BKV, pár utcára a Nagyvárad tértől a város felé,utcán belül is közel az Üllői úthoz. Ha VTR-en jelentkezel,látod is a címet egyből. Na az emeletre már nem emlékszem,de azt tudom,hogy lifttel mentem,majd jobbra és megint jobbra a sötét,hosszú folyosó végén. Ott már azért résnyire nyílt az ajtó,mutatta a fény az utat, drága vendéglátom felé,én meg egyre izgatottabb voltam.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben van,egy kis előszoba,vele szembe a fürdő,felszerelve mindennel ami ilyenkor kell,rengeteg tusfürdő,amit készséggel meg is mutatta kacéran bepucsítva a kád felett, már ott betettem volna neki hátulról. Jobbra van a konyha+nappali kombó,ahol egy jó nagy francia ágy van,piszok jól lehet rajta kúrni.
    Pár szót beszêltünk,aztán mentem zuhanyozni,mert már nagyon benne akartam lenni.
  • Lány külseje:

    Nagyon bájos arca van,de ugye mindenkinek más az ízlése,mindenesetre nekem tetszett. Egy kis piros miniszoknyában fogadott, combfix,ami szerencsére végig rajta is maradt. Az összkép nagyon kellemes, a szex része még fenomenális.
  • Action:

    Hosszan szeretnék írni,de a randi előtt volt egy üzleti megbeszélésem,amit egy félreértés miatt megszakítottam,ezért is szabadult fel egy kis időm. Ez azért eléggé befolyásolt,pedig nagyon kívántam őt.
    Mikor kijöttem a fürdőből, ott várt az ágy mellett,majd elkezdtem levetkőztetni,közben csókoltam ahol értem,meg simogattam. Elég g,orsan lekerült minden ruhadarab róla,majd négykézláb az ágyra mászott én meg egyből kihasználtam, és elkezdtem nyalni a popsilyukát a nagyon finom punciját meg mindenét amit akkor elértem. Aztán valahogy már csókolóztunk( nem tudom,hogy a nyelvét csak nálam nem használta,vagy másnál sem,nekem ez kicsit hiányzott) de ettől függetlenül brutál izgató vele lenni. Látszik rajta,hogy imádja a szexet és a partnerét is,mindent is lehet,ha arról van szó. Olyan mélytorkos szopást nyom,hogy csak lesel.Komolyan. Imádja a faszt. Mikor benne vagy ő is mozog( persze más nők is) de ő komolyan odateszi magát.
    Az elején mikor betettem neki,lassan indultunk,de pár perc múlva éreztem ez nála édes kevés itt kérem baszni kell rendesen. Szóval ezt csináltuk. A gumi majd em lejött rólam, és mikor megigazítottam ott már ki is estem a ritmusból így mikor bepucsított,hogy hatúlról is rakjam meg,az már nem ment.
    Így maradt a brutális mêlytorok,de olyan hogy én térdeltem ő meg befeküdt a faszom alá és onnan amit ért nyalták falta szopta mindent is,plusz úgy benyelte a farkam(szerencsére nem nagy,mert így gond nélkül fogom seggbedugni legközelebb),hogy csak lestem. Néha ráfogtam a fejére és komolyan toltam neki,adva ennek a kényszerfranciás lehetőségnek is,de azért nem vagyok vadállat. Szóval a fejemben zajló élvezetek párosultak az elején említett kellemetlenségekkel(üzleti megbeszélés) így annak ellenére,ahogy szokott,ja és közben úgy izgatta magát a csiklójánál,mint a tinik vagy a filmeken,szóval én ott szerelmes lettem belé😀nekem ez az egyik becsípődésem,hogy szopatom a csajt,ő meg játszik a csiklójával,vagy ujjazza magát közben. Plusz pont,hogy nagyon szép keze van és a műköröm dob rajta,ahogy játszik a piercingea csiklójával.
    A lényeg,hogy azért szépen belespricceltem a szájába az adagomat,amit szépen le is nyelt,legalábbis nem láttam,hogy bárhová máshova ment volna.
    Fantasztikus volt. Zseniális ahogy szop.Meg ahogy dug.
  • Elszámolás:

    Talán kettő extra van,én csak a popót jegyeztem meg,de az most kimaradt. De legközelebb nem fog.
  • Összkép:

    Biztos,hogy törzsvendég leszek,feltéve ha még beenged😀 aki igazán jót akar dugni,vagy akár csak szeretkezni, mindenképp menjen. Elszámolás teljesen korrekt.
Happy Massage