• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, a randi napján telefonon egyeztettünk még. Minden simán ment, hamar kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    A GPS a ház elé navigál, parkoló is volt bőven, nagyon könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás egy újabb építésű házban van, mindkettő szép, rendezett. A lakásban egy nappali, és abból nyíló pici háló található. A fürdőben kád, tusfürdő, szájvíz, friss törölköző volt. A fürdőbe a hálószobán keresztül juthatunk el.
  • Lány külseje:

    Egy valamilyen lenge kis fekete ruhácskában fogadott, mely alatt szexi fehérnemű takarta gyönyörű cickókat és az illatos, fazonra borotvált puncit. Alina szép arcú, jó alakú, a képeknek abszolút megfelel. Érkezésem után a nappaliba invitált, ahonnan pár perc ismerkedős beszélgetés és a virágszálak rendezése után a hálón keresztül a fürdőbe kísért.
  • Action:

    A fürdőből kilépve rögtön a pici, de jó magas ággyal ellátott szobába léptem, ahol Alina egy szexi fehérneműben, az ágy szélén ülve várt. Hozzáléptem, elkezdtem (kissé bátortalanul) simizni puha, bársonyos bőrét. Megkérdezte, hogy szeretném-e megcsókolni. Erre természetesen nem tudtam nemet mondani, és megcsókoltam. Nagyon fincsi volt. Egyre hevesebben csókolóztunk, és egyszer csak lekerült Alináról a melltartó. A mellei igazi művészi munka. Nem is tudtam ellenállni, nyomtam pár puszit a cickókra is. Amikor már kellő képpen egymásra hangolódtunk hátradőlt, és levette a bugyiját. Meg is jegyeztem, hogy elérkeztünk a kedvenc részemhez. Szépen lassan elindultam a fazonra igazított punci felé, hogy közelebbről is megismerjem. Alina elmondta, mit szeret és mit nem nyalakodás közben, aminek próbáltam megfelelni. Ahogy finom punciját nyaltam, egyre többször és hevesebben rándult össze teste, aztán a végén egy orgazmussal koronázta meg tevékenységem. Eddigre már csont keményre duzzadt a szerszámom, minek látván Alina meg is jegyezte, hogy látszik, hogy tényleg élvezem a nyalakodást. Nagyon is élveztem! Ekkor felmásztam az ágyra, hanyatt fektetett és elkezdte szopni a farkam. Nagyon jól csinálta. Igazi, érzéki, olykor tövig nyelős franciaóra volt ez. Nagyon jó volt. Ekkor kérésemre 69-be fordultunk, hogy tovább kényeztethessem finom punciját. Ez is nagyon szuper volt, de úgy gondoltam, emeljük magasabb szintre a találkánkat és gumit kértem, nehogy idő előtt elsüljön a fegyver. Megkérdezte, hogyan szeretném, amire én a lusta férfi pózt, a lovacskát választottam. Óvatosan beleült, aztán szinte minden átmenet nélkül egy frankó, csattogós vágtába kezdett. Közben símogattam ahol értem. Jónéhány percig ment ez így, amikor megkértem, forduljon meg. Készségesen teljesítette a kérésemet, és beleült a farkamba, immáron nekem háttal. Gyönyörű látvány volt ahogyan puncija elnyeli a kőkeményre dagadt férfiasságom. Nagyon fincsi volt ez is, de a popsija láttán nem tudtam megállni, hogy ne kérjek engedélyt a popsidöngölésre. Ezt a kérésemet is szívesen teljesítette, és nekem szemből, popsival meglovagolt. Gyerekek! Ez a látvány mindent megért, arról nem is beszélve, hogy szűk popsija szorításától már a mennyben éreztem magam. Mivel eddig szinte csak ő dolgozott, megkértem, hogy az ágy mellett állva dőljön az ágyra, hogy én is kivegyem a részem a munkából. Ahogy az ágyra dőlt, én hátulról dugtam a popsiját egyre gyorsabban, aminek eredménye az lett, hogy hatalmasat élveztem a popsijában. Hagyott lenyugodni, majd szétkapcsolódtunk és letisztított. Kicsit beszélgettünk még, aztán, mivel nálam a második menet nem szokott összejönni, gyors tisztálkodás után elkőszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, talán nincs is. Minden benne van alapból. A virágcsokromat a randi elején átadtam neki, így később nem esett szó róla. Nagyon korrekt volt ebben is.
  • Összkép:

    Alina nagyon jó szerető. Kitűnően próbálta oldani a kezdeti bátortalanságomat, ami a végére kétségtelenül elszállt! :)
    Nagyon köszönöm, hogy bearanyoztad a napom!
Happy Massage