• Szederke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, ami első próbálkozásra már a kicsörgésnél megszakadt, de vissza is csörrentett, mire elegendő térerővel ellátott helyre mentem.
    Ezen technikai malőr után sikerrel kaptam időpontot, alig több mint fél órával későbbre.
    Imádni való hangon elmondta amit kell.
  • Megközelítés:

    Cím egyértelmű, parkolás szerencse kérdése (Bp., belváros...).
    BKV-val a hely frekventáltsága miatt több opció is használható.
  • Helyszín:

    Az utca és a ház állapota egyáltalán nem utal a lakáséra. Egy piszkos utcáról, lepukkant házban rejtezik ez az igen kellemesen berendezett, tiszta lakás.
  • Lány külseje:

    Szederke hangja a telefonban megalapozta a jókedvemet és igazán boldoggá is tett, mikor megláttam.
    Fiatal, természetes szépség, hatalmas szemekkel, nulla műanyaggal. Egyetlen apró, alig észrevehető tetoválással, amit rosszul látók akár valami pici hegnek is vehetnek..
  • Erotikus masszázs:

    Ez inkább volt simogatás, de esetemben ez nem volt baj, mert most kevésbé ezért mentem. De érezte is, így nem fordítottunk erre túl sok időt. :-) Ellenben, nagyon jó kis beszélgetésbe kezdtünk, több témát is érintve.
  • Levezetés:

    Ott kell kezdjem, hogy felajánlotta a közös pancsit. Senki ne hagyja ki! ;-) Majd ha kicsit nagyobb gyakorlata lesz benne, akkor biztosan bátrabb lesz, de így is nagyon-nagyon jó alapozásnak. Törölközés közben megkérdezte, hogy felvegyen-e valamit a folyatatáshoz, rábíztam.
    Egy nagyon cuki piros nemtudommiben jelent meg, ami igazán jól állt neki.
    A masszázs vége felé ez a kis textil lekerült róla és helyette érkezett a csúszka, majd az orális kényeztetés.
    Önző disznó voltam (Legközelebb nem leszek, én ostoba!) és hagytam, hogy Ő dolgozzon, kihagytam a kölcsönösséget. Ha eddig nem vettem volna észre a gyengédségét (De! Nagyon is!), akkor itt már mindenképpen fel kellett volna tűnnie, hogy úgy kényeztet, mintha a szellő fújdogálna. Őrjítő! :-) Mondtam is, hogy ezt így egy hétig el tudnám viselni étlen-szomjan!
    A tett helyszínén ugyan van óra, de nem működik, így a kevésbé jó időérzékemre hagyatkozva felgyorsítottam a folyamatot, a saját kezembe véve a dolgok menetét. Utána mint kiderült, bőven maradt még időm. A legtermészetesebb módon bújt hozzám és folytattuk a korábban megkezdett beszélgetést.
  • Elszámolás:

    1,5 óra 35.000Ft, de szokásomhoz híven megtoldottam. Érkezés után, az asztalra leraktam.
  • Összkép:

    Azért választottam Őt, mert megtetszett az egyedi képi prezentáció a hírdetésében, ahogy a helyesen és jól megírt bemutatkozása is. Éreztem, hogy Ő lesz a legjobb ajándék, amivel meglephetem magamat születésnapomra és egyetlen apró csalódás sem ért!
    Ha valaki egy nagyon kedves, természetes, őszinte, érzéki és gyengéd fiatal hölgy társaságát szeretné élvezni, akkor bátran menjen hozzá feltöltekezni!
Happy Massage