• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Akkor hívtam, amikor az oldalon hívhatónak jelezte, és a kiírás szerint volt is közeli szabad időpontja. Ezt nagyon kedvesen egyeztettük is és nemsokára már a ház előtt jártam.
    Itt szeretném megjegyezni, hogy rendszeresen frissíti az aznapi szabad időpontokat, ami példás, sok fölösleges telefonálástól megkíméli az embert.
  • Megközelítés:

    Az iroda nem túl rég költözött a címre, kerületen belül, a parkolás megoldható, BKV-vel is biztos könnyen meg tudja oldani, akinek ez a kívánsága. A cím, bejutás problémamentes, minden instrukció világos.
  • Helyszín:

    Patent állapotú, és nagyon hangulatosan berendezett új építésű lakás. A lányok többen vannak, a logisztika ottjártamkor kifogástalan volt. A szobák között azért van áthallás, az előszobában trécselő lányok hangja behallatszott, de számomra nem volt zavaró. A lakás nagyon szépen be van rendezve, nem csak a szokásos tatami - fotel - lámpa kombó, hanem olyan feelingje van mint egy lakás, mintha a csajod halószobájában lennél.
    Az általam látogatott szobában nagy franciaágy, kényelmes párnák, hangulatfények, díszítések és halk háttérzene ment. A fény pont elég, kellemes félhomály, de azért minden látni lehet, amit kell.
  • Lány külseje:

    Nati hasonlít a képekre (biztosan ő van rajtuk), bár, ahogy eddig szinte minden lánynál megállapítottam, a képekhez képest pici súlytöbblet van rajta, viszont arányosan, feszesen és nem volt zavaró. Mosollyal, kedvesen fogadott és ez a hozzáállása maradt meg az első pillanattól az utolsóig. Egy egyrészes fekete csipke body és átlátszó köntös volt rajta, ami a szeánsz elején le is került. A cicik nagyobbak, mint amiről a képekről számítottam, puncija nagyon picit borostás, de szép és illatos volt. Popsi, combok jól markolható, nem pici, de arányos feszes...
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás ottlétem közepén került sor a masszázsra. Őszintén szólva a korábbi beszámolók alapján ezen a téren nem vártam sokat, így csalódás nem ért, minden esetre egy kellemes gyengéd, simogatós masszázst kaptam, majd én is megmasszíroztam Natit, közben beszélgettünk, szerintem oldott hangulatban, itt is kicsit hasonló volt ahhoz, amikor egy barátnőjéhez megy fel az ember egy lazulásra.
    Minden esetre csak a masszázs miatt nem mennék, a simogatás viszont jól esik egy ilyen együttlét előtt/után.
  • Levezetés:

    Másfél órában két kényeztetési lehetőség van, egyből azzal is kezdtünk, gyorsan megszabadítottam a fölösleges textiltől, közben tisztáztuk a feltételeket (lásd lent).
    Magamhoz húztam, csókolóztunk, ami nagy meglepetésemre teljesen normális, nyelves volt, semmi alibi. Franciázott kicsit előttem térdelve, majd feltessékeltem az ágyra, ahol folytatta a lábam közé térdelve, közben nyögdécselve, néha a fel- felpillantva. Bejött nagyon, kezét alig használja, foglalkozik a zacsikkal is, sőt, lejjebb is ment volna, de ezzel a lehetőséggel most az első randinkon nem éltem, legközelebb nem fogom kihagyni. Pár perc után cseréltünk, és én is végigpuszilgattam a ciciket és a szép és illatos punicját.
    Biztos velem van a hiba, mert nehezen hiszem, hogy a lányoknak nagy örömöt tudunk okozni ezeken a randikon, de az eddigi pályafutásom során most érzem a legvalószínűbbnek, hogy némi élvezetet nyújtott a ténykedésem, pár perc múlva Nati teljesen úgy mozgott és nyögött, mintha... szóval nem tudom, de az illúzió nekem megvolt, és végülis ezért jövünk. Ha nemcsak illúzió volt, akkor nagyon örülök, hogy Nati is jól érezte magát. Ezután cseréltünk és egy nagyon kellemes franciával kivégzett (NFVSZ), majd mosolyogva hagyott lenyugodni és csak utána szabadította meg magát az utódoktól.

    A második levezetés egymás kölcsönös masszírozását követően jött és nem kevésbé volt kellemes, mint az első, többször jó mélyre is bevette, hibátlan volt.
  • Elszámolás:

    Fürdés után kérdeztem rá a lehetőségekre. Mondott pár extrát, én pedig úgy döntöttem, ráhagyom, hogy folyjanak a dolgok a maguk medrében és a végén majd mondja meg, hogy mi a kötelességem rózsák terén. A beszámolók alapján bíztam benne, hogy ezzel Nati nem él majd vissza, és nem is tett ilyet, viszont emiatt nem tudok pontos extrákat írni, azt hiszem végül kettőt számolhatott, de nem azonos árban vagy kerekített vagy nem tudom. A megadott rózsaszálak tehát másfél órára, NFVSZ, mélytorok, csók összeállítással értendők, én pedig megelégedetten, plusz borravalóval köszöntem el.
  • Összkép:

    Az egyik legjobb élményem volt erotika terén, a masszázstól nem kell sokat várni. Nati, kedves, lelkes, fiatal, és egyszerre hozza a barátnős és pornós feelinget pont olyan mértékben, ahogy szeretem. Rendszeres vendég leszek.
Happy Massage