• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Akkor itt is hirdetett, úgyhogy VTR-en kértem időpontot, gyorsan válaszolt, úgyhogy simán ment minden. Az egyeztetés után úgy tűnt előbb is sikerül odaérnem, ebben is rugalmas lett. Végül a parkolás miatt még késtem is pár percet, de ebben is rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a helyszíntől nem messze egy kör után, az egyik szomszédos mellékutcában találtam is helyet. A parkolás fizetős, és mivel nem vagyok ebben gyakorlott, tökölős is. :-))) Bkv is kényelmes lehet, megállók a közelben... A pontos címet az utcában megerősítette, picit pontosította, de egyszerű megtalálni.
  • Helyszín:

    Emeleti lakás de van lift. Felújított, teljesen rendben van. A fürdő is felújított, megfelelő, tiszta, rendezett, és jól felszerelt. Tusfürdő, szájvíz, nagy puha törcsi volt. A szoba viszonylag kicsi, de teljesen megfelel a célnak, az ágy kényelmes.
  • Lány külseje:

    A képeken ő van, de ügyes volt a fotós. Tudtam hogy nem egy nádszálhoz megyek, így nem ért csalódás. Szeretem is az ilyen alkatot, úgyhogy kifejezetten tetszett, de aki a vékony csajokat szereti, nem biztos hogy Kriszta a megfelelő választás. Hatalmas cicik, pici poci, és kéttenyérnyi punci, amit bátran lehet dögönyözni. Egy hálószerű egyberuci volt rajta és valami köntös. Szexi volt benne.
  • Action:

    Az elején pontosítottuk a lehetőségeket és az árakat. Megkaptam a törcsit, és megmutatta a fürdőt. Gyorsan lemostam az út porát, és már szaladtam is vissza, Kriszta már köntös nélkül várt a szobában, de a háló még fenn maradt. Az ágyra heveredtünk és kezdtük felfedezni egymást, de kértem, hogy vegye le a ruhát, hogy mindenhez jól hozzáférjek. Mikor lekerült KF-ben folytattuk. Úgy tettem, mint Lassie. Csak nyaltam és nyaltam. Tiszta maszat lett a képem is. Ő közben francia tudását mutatta be és meg kellett állapítanom, hogy megállná a helyét a Francia Intézetben. Mikor már álltam mint a cövek, és meguntam a lefetyelést, fordultunk. Elölről kezdtem, aztán hátulról folytattam. Itt kaptam kedvet a popihoz. amit szó nélkül teljesített. Óvatosan becsusszant, aztán már lehetett keményebben is döngetni. Derekasan állta a sarat, Visszakértem magam szembe és így,, missziben is becserkésztem a popót. A végén lovaglásra váltottunk és így teljesedett be a pásztoróra. Mivel volt még idő, a tisztálkodás után egy kellemes masszázst is kaptam, amit Kriszta nekem tetszően, viszonylag határozottan csinált, jól átgyúrta a fájós hátamat. Ezzel telt el az óra maradék része, és mivel az első menet számomra fullos volt, a másodikat már nem erőltettem. A végén gyors fürdés után távoztam.
  • Elszámolás:

    Az általam választott programban minden alapáras volt (popó is), a tiszteletdíjat az elején át is adtam. Az adatlap szerint extrák nincsenek is, ami szerepel ott, azt valóban vállalja.
  • Összkép:

    Amiért mentem megkaptam, egy közvetlen, jófej lánnyal találkoztam, akivel egy kellemes órát tölthettem el. Bátran ajánlom az ilyen alkatot is kedvelőknek.
Happy Massage