• Happy Yvette

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült egyeztetni, a Happy lányok egyikével beszéltem, aki be is írt másnapra, amikor Yvette elérhető volt.
  • Megközelítés:

    BKV-val és pici sétával könnyen megközelíthető, egyértelmű a cím. Jártam már itt korábban az egyik barátnőjénél, így szívesen tértem vissza. Szétnézve tényleg mindig van szabad parkolóhely a közelben, bár az is igaz, hogy nem a csúcsidőben érkeztem.
  • Helyszín:

    A masszázsszalon egyik igényesen berendezett szobájában voltunk. A fürdő rendkívül tiszta, tömérdek tusfürdő volt választéknak és minden egyes zuhanyzás új törülközőt kaptam, ami piros pont, az utolsó még kellemes meleg is volt.
  • Lány külseje:

    Yvette képei felkeltették az érdeklődésemet és a képeknek abszolút megfelel. Ajtónyitáskor beosontam és egy nagyon kedves lány fogadott. Arcra egy picit más típusra számítottam, de nem kell megijedni, szép arcú lány, egyedül szerintem a tetovált szemöldökért kár, az egy picit nekem túl erős volt. Ezt leszámítva minden természetes rajta és hát el kell ismerni, hogy igencsak férfi szemnek tetsző alakja van, szerintem tökéletes. A képeken látható fekete szettben fogadott és nagyon szexi volt benne. Yvette, mint a legtöbb nő nem elégedett magával, de ez legyen a legnagyobb baj...ritka szerencsés genetikával áldották meg szerintem és látszik, hogy szeret szolizni, szép a bőre. A mosolyával sajnos keveset találkoztam, rossz napja lehetett vagy én nem lehettem az ideálja, nem tudom.
  • Erotikus masszázs:

    A legelején üdítővel kínált, el is fogadtam egy üveg mentes vizet, amit véletlenül otthagytam a végén. 90 perces programra érkeztem, így egy kis masszázzsal indult a felvezetés - masszázs - levezetés körforgás. Hamar lekerült a melltartója, ami után alig tudtam levenni a tekintetemet a melleiről. Tényleg gyönyörű szép természetes mellei vannak, egyértelműen a mellei voltak a kedvenc testrésze, nehogy megcsináltasd őket kedves Yvette! :) Maga a masszázs olajjal történik, lábaktól indult majd kapott a hátam is egy kis fókuszt, a masszázsa szerintem nem annyira szakszerű, inkább a simogatós fajta, de volt pár jó fogása és jól esett, kikapcsolt. Valljuk be nem is feltétlen a masszázs miatt térünk be mi férfiak egy ilyen helyre. Masszázs közben lehet vele beszélgetni, de a csend se kínos. A körmeivel picit játszott, ami előhozta a libabőrt, itt szerintem be lehetne iktatni egy-egy sejtelmes benyúlást átvezetésnek. Egy idő után nehéz volt már hason maradni, így fordulás jött. A masszázs során a bugyija sajnos végig fent maradt, amit kicsit sajnáltam, jó lett volna megcsodálni a legféltettebb kincsét még ha csak távolról is. Elmondása szerint sose veszi le, ez van, de talán ez még változhat a jövőben.

    Snitt, fordulás, levezetés, romeltakarítás, gyors tusi, majd még egy kör hasonló szerkezetben. A masszázs végén megkérdeztem, hogy segít-e lemosni a hátamról az olajat, aminek készségesen eleget tett és innen is köszönöm!
  • Levezetés:

    A Happy lányoknál ugye csak kézi lehetőség van, de ez nem baj, mindenki megtalálhatja a megfelelő helyet az igényeinek megfelelően. Fordulás után rákérdeztem, hogy beolajozhatom-e a melleit, aminek eleget tett. A cickók szépen reagáltak, a kezeivel ügyesen nyújtotta a végkifejletet, hol lassított, hol gyorsított vagy épp fogást váltott. Kellemes kéztechnikájának köszönhetően a kezei közt ért a vég miközben a melleit masszíroztam.

    A 2.kör előtt kérdezte, hogy szeretnék-e még egy kényeztetést, naná! Ez a kör is hasonlóképpen zajlott, mint az első, fejben sikerült elmennem, de szemmel látható nyomot ezúttal nem hagytam.
  • Elszámolás:

    Extra nincs, a csokor mérete fix az időtartam függvényében. Az elején adtam át pici borítékban egy kis édesség mellett, később szó se esett róla.
  • Összkép:

    Korrekt és nagyon kedves, figyelmes lány. Ha többet mosolyogna, akkor szerintem férfi szíveket rabolna. Összességében jól éreztem magam.
Happy Massage