• Nina

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Nina reagálása

  Kedvesem!
  Nagyon szépen köszönöm ezt a szuper írást és gondolatokat nagyon örülök és jó volt olvasni mennyire fantasztikusan érzed magad köreimbe nah nem mintha nem érzeném ezt😉! Mindig egy élmény veled😘!
  Jövő héten találkozunk addig is sok sok csókom 😘

 • Egyeztetés:

  Ismeretségünknek Ninával már van bőven előtörténete, ezért kialakult egy rendszer, hogyan tudom a leghatékonyabban elérni. Általában sms-ben keresem, amikor látszik, hogy mikor lenne jó nekem és pár órán belül már jön is a válasz. Most is így volt, még a hétvége előtt kértem e hét elejére egy reggeli másfél órát. Már tudja, hogy szeretem vele kezdeni a hetet, vagy a napot, vagy, mint most egyszerre mindkettőt. Mindkét oldalon előfordul, de én a másikon találtam rá még régebben, de akkor a KÖKI irányában rendelt, ami nekem nagyon nehezen elérhető, ezért megörültem, amikor a közelembe került és most már heti rendszerességgel édesítjük egymás napjait, remélem valamennyire én is az övéit. Mivel egyedül rendel ezért lehet, hogy telón kitartónak kell lenni, pl., ha velem van biztos nem jársz sikerrel, de persze én sem, ha épp nála vagy:)
 • Megközelítés:

  A napról elnevezett palota egy kis kuckóját kell keresni Óbudán az Amfiteátrum tőszomszédságában. Nekem maga az álom a megközelítés, csak le kell csorognom a Szépvölgyin. A parkolás a lakópark környékén jól működik, de van egy kifejezett parkoló terület is, ha az utcán nem lenne hely. A Dunával párhozamosan HÉV, a Lajos utcán busz érhető el, azt nem tudom milyen jelzésű. A gps nem lehet probléma, legfeljebb a lépcsőházra kell figyelni, először nekem sikerült eggyel arrébb próbálkoznom, ma már ez nem gond, a kapukód is egyszerű. 2 lift van, ami majdnem a legfelső emeletre repít.
 • Helyszín:

  Maga a lakás az egyik felső emeleten van, a liftből kilépve balra esik pár nyújtott lépés és már nyílik az ajtó. Egyre érdemes figyelni, hogy elöl-hátul nyílik a liftajtó és azon kell kiszállni, ahol beszálltál, különben Margit nénihez fogsz bekopogni és a különbséget alább leírom, nem érdemes tévedni. Ahogy előttem tanult barátom már megírta gyönyörű természetes világosság fogadja a belépőt, ami rögtön körberajzolja Nina pompás alakját. Egy másfél szobás új építésű világos lakásba lépünk, feltűnő tisztaság mindig, kellemes natúr illat, egyszerűen valami meghatározhatatlan frissességet érezni mindenhol. A törölközőt épp ma dicsértem meg, nem 5 kilós, de puha és tényleg nedvszívó, a zuhany full üveg, kétszemélyes, épített, nincs könyökbeverés. Minden feltűnően tiszta, mint egy ötcsillagos szállodában, de nem steril. A kilépő hatalmas és puha, harmonizál a törölköző színével és még a szájöblítő is kék. A kedvenc tusfürdőimből 6-8 alsó hangon. A baszoba a fürdővel szemben, teljes szélességében egy kényelmes épített ággyal, két oldalon végig tükrök, sok párna, a ferde ablak sötétítővel ellátva. Minden tökéletes és méltó a Nina által képviselt színvonalhoz.
 • Lány külseje:

  Ha nem lennék elfogult, nem térnék rendre vissza hozzá, de azért nézzük objektíven. Engem Nina egy gátfutóra, vagy kétszázas sprinterre emlékeztet. A megadott méretei teljesen valósak, megfelelő magasság, arányos testalkat, nőiesen izmos, elképesztően domborodik ahol kell és pont annyira, ahogyan én szeretem. Egy izgalmasan szép, jó testű, kedves mosolyú, minden ízében érett és elképesztő szexuális kisugárzással rendelkező, de azt természetesen viselő nő ölelt át, mikor beléptem. A sötét hajzuhatag, ovális arc huncut szemekkel, szép ívű ajkakkal, a telt, feszes popsi és combok, természetes, gravitációmentes cicik, varázslatos illat. Elegáns testtartás és finom mozgás, amiben jól keveredik a kecsesség és némi kihívó nőiség. Az baromira a gyengém, amikor úgy néznek rám, hogy "próbálj meg, de nem ígérhetek semmit előre". A hatvanas-hetvenes évek csak filmekből és zenékből ismert woodstock-i hangulatát idézte ahogy édes mosolya, áradó erotikus kisugárzása, gyengéd érintése egy teljesen egyedi kontrasztba olvadt a néha kissé rockeresnek látszó stílusával. Nálam igazából az összhatás dominál, amit látok, érzékelek és főként amit ez bennem elindít. Ha jól emlékszem egy lazán megkötött fekete áttetsző valamiben fogadott, alatta egy valószínűtlenül textilhiányos tangában, amik így együtt különösen kihangsúlyozták a kontrafényben e nemes test kontúrjait, amit kecses mozdulatai még inkább egészséges férfivággyá konvertáltak amint belibbent előttem a nappaliba.
 • Erotikus masszázs:

  Amikor a fürdőből visszaértem az ágy előtt állva fogadott bal lábát lazán az ágy szélére támasztva, hogy a kimonóból ágyékáig mintegy véletlenül kivillant izmos combja. Mivel törölközőmet a szárítón hagytam e látványtól már félkemény állapotba kerülve húztam magamhoz és éreztem, hogy az a finoman sikló selyemcucc mennyire izgató tud lenni, hisz bár mindent érzek alatta, de mégis rajta van. A forró ölelkezésből rögtön heves csókolózásra váltottunk, ami a masszázst azonnal zárójelbe tette, de legalább is függőleges csúszkává konvertálta. Csókoltam a nyakát, az álla hajlatát, a vállgödreit, ujjaim a tarkóján, nyakán játszadoztak, amit forró ölelésekkel, csókokkal viszonzott. Ujjamat a tanga pántja alá csúsztattam, bal lábát lazán leengedve segítettük át a kis fölöslegessé vált textilt a bokáján. Bal lábát újra az ágyra pihentette, miközben alányúltam segítőkészen combján lassan végigsimítva tenyeremmel a lábai közé fogtam. Valószínűtlen forróság, nedvesedő, szétnyíló szirmok jelezték, hogy épp a világ legjobb helyén vagyok. Farkam az átélt ingerek hatására utat talált a szétnyílt selyem köntös redői között. Nina mestere a kéz nélküli, testtel történő masszírozásnak. Szorosan magához ölelt, miközben egymás ajkait csókolgattuk néha kissé ellazította combjait, miközben én szívélyesen kissé beroggyantottam a térdemet, hogy csípőjét mozgatva jobbra-balra sodorgathassa combjai között a szivaromat, majd ráfogott és előre hátra húzogatta anélkül, hogy kézzel hozzáért volna. Az egész nagyon intim és felajzó pajzán játék volt, különösen amikor hátranyúlva meg-megérintette a combjai között kíváncsiskodó makkomat.
  Azt sem tudom hogy kerültünk az ágyra, de mint egy puma egyszer csak odalapult, érzékien magára húzva, én meg persze hogy ráomlottam...
 • Levezetés:

  Alulról izmos combjaira tévedtem, majd felsimítottam a popsi irányába. Kemény és gyönyörű ívbe hajló domborulatok fogadtak, éreztem, ahogy lúdbőrössé válik és meg-megrezdül apró sóhajok kíséretében átélve az izgató pillanatokat. Ahogy nyomom a billentyűket szinte érzem ujjaimban a bőrén a kis pihéket, a feszülést, a vágy játékát. Melleit valamelyik reneszánsz olasz mester is mintázhatta volna legjobb fantáziája, vagy tapasztalatai nyomán...teltek, nulla gravitáció, elképesztő ruganyosság, egyszerűen lehengerlő. Kissé felkönyökölt, szinte rátapadva két kezembe fogtam a szabaddá vált cickókat és gyurmáztam rendületlenül. Gyengéden és magasról vékony sugárban olajat csorgattam csodás popsijára, hagytam leszivárogni ahová kell, miközben ágyékomra tereltem a maradékot finoman elkezdtem csúszkálni összezárt combjain és popsiján. Farkamat nedvesen csillogó egyre forrósodó farpofáihoz dörzsölgettem, melyek telt fokhagyma gerezdekként simultak egymáshoz, föl-le húzogattam a vágatban, mint egy kanyarból kirobbant bobos siklottam gerezdjein, melynek ütemét erősítendő csípőjét fel-le mozgatva kergetett az őrületbe, majd combjait hol összezárva, hol kissé megnyitva masszírozta kilövésre kész szerszámomat. Csodálatos érzés volt, amint testünk szinte minden ponton összeért, finom ritmusban mozogva simogattuk egymást, mint egy erotikus argentin tangóban. Kétoldalt a tükörben persze már sokkal több látszott a valóságnál, ott már a képzeletem dolgozott előreszaladva a vágyak világába. Rendesen vissza kellett tartanom magam, ezért hátára fordítottam és lassan lecsusszantam, mint kíváncsi csiga eső után. Szirma olajosan fodrozódva várták, hogy nyelvem közéjük furakodjon, nyaltam zamatos, egyre duzzadó kelyhét, ajkaim közé szívtam megfeszült csiklóját, majd lágyan épp csak rányalintottam, éreztem, ahogy e játéktól teste megfeszül, majd elernyed kéjesen, félreérthetetlen sóhajai jelezték, hogy ő már átért a túloldalra.
  Kis pihegés után mellém omlott és birtokba vette őkeménységét. Először valamilyen semleges olajat rácsorgatva combtőtől a makkom hegyéig feldörzsölt olyan mozdulatokkal, aminek már a látványától is kész lettem, főleg ahogy a hatást lepásztázta azzal a mímelt ártatlansággal. Egyszerre ejtette rabul a farkamat ajkaival, nyelvével, ujjaival. Nem vagyok képes pontosan leírni, hogy mi történt, mert ilyennel rég találkoztam. Technikája egészen fenomenális, gyengéd, változatos, egyszerre kreatív és érzelmes, a zsigereimből olvasva kényeztetett: lassú, hosszú puha ajaksiklás, mélyre leengedés, megállás, rágyűrűzés, csücsörítés nyálasan a végén, majd pulzáló haránt mozgások a makkomon és amikor már lőnék finoman kihullatja az ajkai közül....Hosszú percekig lehettem az élvezés határán, mint a kukkoló, akinek múzsája vetkőzés közben telefonhívást kapott épp a bugyi levétele közben.... Az egész kényeztetésem voltaképpen egy hosszú orgazmus volt, őrület amit átéltem, percekig éreztem, hogy most robbanok, de még fokozta a tébolyt, egyszer a farkam tövét meg-megszorítva késleltette a kitörést, aztán a golyszikat ingerelte leírhatatlan fortéllyal, érzékiséggel,. Többször elvitt a határig, majd vissza, míg végül megkegyelmezett, ütemes rángásokkal ajkai közé robbantam, egy ideig bent tartotta, majd résnyire kinyitott ajkai közül a farkamra engedte vissza a kimerült srácokat és kéjesen rám pillantva hagyta lecsordulni...a látvány, az érzés, eszméletlen élmény volt...
 • Elszámolás:

  Ez nem volt téma, a megszokott csokrot szigorúan a végén a polcra helyeztem, meg sem nézte természetesen. Úgy gondolom, hogy nála nem lehet a csokrot és a szolgáltatást összekapcsolni, mert tőle mindig élményt kapok, melynek nálam még mindig nem lehet ára...Ninánál nincsenek dedikált extrák, A másfél órás rózsacsokrot be kell lakni, változó és szimpátiafüggő, hogy abba mi férhet bele, természetesen a masszázs adta kereteken belül.
 • Összkép:

  Nina egy igazi nő minden porcikájában, közvetlen, vagány, de nem közönséges. Ráadásul értelmes lány, kiváló beszélgető partner és amit erotikában nyújt az belülről jön, hozzátartozik, mint sivataghoz a homok. Élmény vele lenni és az időfaktort teljesen relativizálja, sokat ad, ezért érdemes törődni vele. Amit ő nyújt az egyre ritkább, élményt ad, egyfajta dejavu-t a legjobb emlékeimből és mindezt olyan természetességgel, amit én különösen nagyra értékelek. Az alakja úgy tökéletes ahogy van, intelligenciája, kedvessége, visszafogottsága és amikor olyan a helyzet szenvedélyessége belülről jövő, őszinte. Izgalmas megtapasztalni, ahogy megnyílik egy bizonyos ponton, ahogy eltűnik a távolságtartás, mert felépül a bizalom, ami nélkül nincs igazi erotikus élmény szerintem. Egy olyan intim szférát tud létrehozni, amiben lelkileg és testileg egyaránt tökéletesen egymásra tudtunk kapcsolódni.
Happy Massage