• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést. 🤗 Örülök hogy jól érezted magad velem .😊 Várlak vissza sok szeretettel. 😇 PusziCsók💝

  • Egyeztetés:

    Penteken irtam ra viberen, hogy hetfön szeretnek menni. Le is egyeztettük, kerte, hogy hetfön reggel irjak egy megerösitö SMS-t, ez meg is törtent, es a megbeszeltek szerint hetfön a helyszinen voltam.
  • Megközelítés:

    Marina part, kell meg vmit mondanom? Pont a haz elött tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    Ugyanebben a lepcsöhazban mar jartam, mikor mondta a cimet kivi voltam, vajon ugyanaz a lakas lesz-e de nem, egy masik rendelö intezet volt. Nem kellett sok emeletet felmenni. Normalis lakas, ketten reldenlnek, a celnak megfelelöen berendezve, rend es tisztasag volt.
  • Lány külseje:

    Ugye valos kepekkel hirdet es van rola kva sok beszamolo, ugyh felteteleztem, hogy nem fog csalodas erni. Az arc az mindig szubjektiv dolog, nyilvan itt bennem volt az aggodas, hogy arcra milyen lesz, legalabbis nalam az arc nagyon sokat szamit hogy meglesz-e a kemia vagy nem. Megnyugtathatok mindenkit, nagyon szep termeszetes arca van, mint egy szexi egyetemista vagy hostess lany igy tudnam kifejezni. Magas, kb 175 Cm lehet, kellemes tenyerbe illö cicik, lapos has, finom selymes bör. Es nagyon kedves erdeklödö fiatal lany. Siman elfogadnam baratnönek is.
  • Action:

    Zuhany, majd visszatertem, nem kellett elmagyaraznom hogy mit szeretnek, elkezdett simogatni, csokolgatni, meg persze en is öt. A bugyi es a melltarto meg rajta volt, de nagyon szerettem volna mar a szep formas ciciket latni ugyhogy lesegitettem rola a ruhakat. Aztan bekefüdtünk az agyba es a targyra tertünk, elkezdte a szaxofonozast kellemesen. Megmondom öszinten nem vagyok egy nagy oralis fun, nekem csak 1-2 perc ugy az ize kedveert eleg szokott lenni, most is igy volt es kertem h dobja fel a gumit mert a kufircot jobban szeretem. Meg is törtent, aztan hanyatt feküdt, ovatosan becsusszantam a puncijaba es elkezdödött egy finom menet. Közben a nyakat es a melleit puszilgattam es simogattam, itt is latszott hogy probal a kedvemben jarni, teljes harmoniaban tudtunk kufircolni, baratnös feeling volt. Mar akar el is birtam volna igy pukkanni de azert meg szerettem vna egy masik pozt is, ugyh doggyba valtottunk. Azt mondta neki ez a kedvence, ez latszott is mert nagyon ügyesen tolta magat. Igy apolgattam hatulrol közben persze a formas ciciket simogattam, majd hamarosan vegem lett.
    Itt arra szamitottam hogy akkor "szeretnel zuhanyozni" tipusu enyhe TP jön, de nem. Odabujt mellem, es kerte hogy akkor meseljek magamrol egy kicsit. Orakig tudnek magamrol meselni :) de egy 5 perc utan mar viszont bennem volt az ideg h mennem kene vissza a munkaba intezni a dolgaimat ugyh diszkreten mondtam hogy meg elmennek a fürdöbe. Majd rendbeszedtem magam, kicsit meg traccsoltunk aztan tipli
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt ügyfelbarat dijszabas, nincs elszallva magatol sem szemelyisegben, sem a kert tiszteletdijjal sem. Nagyon jo ar ertek arány
  • Összkép:

    Sejtettem hogy ez egy jo randi lesz, igy is volt, igazabol minden nagyon jol alakult, kedves formas fiatal lany, aki maximalisan igyekszik a kedvemben jarni, Gyönyörü alakja van, es ahogy emlitettem korrekt elszamolas. Biztosan visszaterek meg hozza.
Happy Massage