• Kiara

  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia édesem!💋 köszönöm szépen a beszit nagyon tetszik😍 örülök hogy ismét jól éreztük magunkat, varlak vissza sok szeretettel mint mindig!❤️😘

  • Egyeztetés:

    Szabad lett a délelőttöm. Kiarára gondoltam. Gondolatot tett követte. Hívtam Ő rögtön föl is vette. Öröm volt kedves hangját hallani. Kis kötetlen csevej végeztével gyorsan meg is egyeztünk az időpontban és küldtem is a Vtr-t, mit szinte azonnal vissza is igazolt.,
  • Megközelítés:

    Marinapart, ez nagyjából mindent elmond. A helyszínt a Gps ismeri, pontosan oda vezet. A parkoló helyek közül válogathattam így péntek délelőtt. Természetesen fizetős. Tömegközlekedés becslésem szerint 8-10 percnyi kényelmes hangolódó sétányira.
  • Helyszín:

    Modern környezet újszerű lakása. Előszobával egyben lévő nappali, honnan nyílik minden. A két szoba és a fürdő is. Nem voltunk egyedül, de a logisztikának köszönhetően abszolút nem volt zavaró. Fürdő tágas, kád zuhanyfüggönnyel és fölszerelve mindennel. Szobája hangulatos. Redőny lyukacsosra eresztve, így kellően világos. A meghittséget fokozandó kellemes hangulatvilágítás, gyertya és lágy zene. Helye van mindennek. Ágy kellően méretes és ruganyosan kemény. Előtte fehér hosszú szőrű kis puha szőnyeggel. Jó illatú levegő /füstölő az éjjelin/, patyolat tisztaság mindenütt. Minden szempontból tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Nem először látom, de mindég az újdonság erejével hat rám. Meg is jegyeztem, egyre szebb vagy! Mosolyogva megköszönte őszinte bókomat. Te is csinos vagy, jegyezte meg! Ezt én köszöntem. Mozgása természetesen kecses. Dereka karcsú, alattta az egyik legszebb popsi, hosszú combú kecses lábak. Szemei varázslatosak, mosolya kifogyhatatlan. Elbűvölően nézett ki fogadó szettjében. Melltartó, egy rövid szines kockás szoknyácska, mi épen takarta popsiját, fehér combmasni. Vállára omló haj. Szerintem nincs emmber kinek e látványtól nem szűkül be a gatyája! Az üdvözlő puszit kihasználva popsiját markolva magamhoz húztam. Bódító illatát beszippantani, mámoros. Nincs javítani való rajta. Így a maga természetességében tökéletes!
  • Action:

    Gyors vetkőzés és irány a vizes blokk. Gyors tusi, szájvíz, villany le és húztam vissza.
    Ajtó be és csók. Nem nyelves, de odaadó. Cicifixet egy mozdulattal eltávolítottam elismerő hümmögésének kíséretében. Tenyerembe fogtam meleg ruganyos melleit. Kis masszír, puszis bimbó szopogatás és újra csóók. Ezt követően Kedvesem ereszkedőbe kezdett. Végig csókolva testemet előttem térdelve kezd lompim kényettetésébe. Finoman nyalogatja, kezei golyszikat abajgatják. A vége az lett, hogy tövig eltüntette bösz bólogatásokat követően. Szemei nyitva, ártatlan tekintettel néz rám, miközben megszívja, hogy halántékom behorpad. Neeem ezt nem bírnám sokáig így fölhúzom és csóók.
    Egymásra nézünk, majd az ágyra, de előtte közös megegyezéssel megválunk a falatnyi szoknyácskától. Csak a masnis fehér kötő combján. Gerjedve bámulom tökéletességét.
    Hanyatt dobom magam Kiara hanyag eleganciával veszi birtokba lomposom. Közben megszólal, ha ujjazni akarsz az éjjelin a sikosító. Naná hogy akartam. Ő a farkammal játszadozott, szopta, nyelte, nyűtte mint paraszt a lenföldet, míg én csiklóját simogatva, majd hüvelyének belsejét kutatva igyekeztem örömöt okozni.
    Kértem és pózt váltottunk, immár kedvesem a hátán, de nem teljesen. Félig ülve az ágytámlának támaszkodva így nézi ténykedésem. Isteni érzés húsos gyönyörűségét nyalni, csiklóját finoman szívni ajkaimmal masszírozni, nyelvemmel játszani rajta mikközben ujjaim belűl masszírozzák izmos, redős hüvelyét. Mozdul, tudom Ő akarja folytatni. Nedvétől maszatos pofámat combjaiba törlöm. Fölcsúszok csóók és már hátamon.
    Most bal oldalamról egy törlést követően veszi birtokba lompit. Változatosan, mélytorkokkal füszerezve emeli egyre magasabbra kélyérzetemet, miközben balommal ujjazom és gyönyörködöm tökéletes testében. Közben rám tekint kérdően farkammal a szájában. Értettem és bólintottam.
    Már bontja is, fölhelyezi, sikosító puncira, lompira és már helyezkedik is. Na mi következik? A Kiara póz! Simán tolat rá farkamra. Na ami ezután következett az farokpróbáló. Ki be járatja teljes hosszában, majd körözni kezd, lompim dülöngél puncijában, mint árbócrúd a viharban. Tenyerem popsiján csattan, hátra néz válla fölött. Kéjes öröm csillog szemében. Mikor hosszra vált lökni kezdem. Mindkettőnkek hallatszott hangja. Eddig Ő vezényelt.
    Kértem és máris hátára perdült. Lompi nagy lelkesen tolakodott puncijába. Nem kapkodva kezdtük, de szeretkezésünk egyre inkább egy önfeledt dugásba torkollott. Csattogtunk és hangoskodtunk ahogy ágyékunk összecsattant. Tenyeremmel hol biztatom, hol markolom popsiját. Idő? Ilyenkor csak fülemben vérem dübörgésén át hallom Kedvesem kèjes nyögéseinek foszlányát, mi zene füleimnek és fullra hangol. Így let végem hangos hörgésem közepette. Hosszan hagyott magában lenyugodni, miközben puncija farkamra szorított.
    Pihe puha nedves, száraz takarítás. Tényleg, szinte babusgatva.
    Mellém bújt és beszélgettünk. Masszázst ajánlott, mitt örömmel vettem. Nagyon jól esett. Az idő megállapodásunk szerint az Ő feladata. Jól éreztem magam, de rákérdeztem. Ahh igen, de nem nézted, nem a hátadat néztem. No tán ez is mond valamit a hangulatról.
    Fürdés kihagyva, öltözés, mit hasra fekve követ. Szeme csillan, csokit kérsz és már sorolja is a választékot. Víz ivás, csoki majszolás. Kikémlel, majd előttem lépdel. Egy végső pillantás, de nem bánkódom, hisz tudom ....
    Kölcsönös vigyázz magadra, csóók és balra el.
  • Elszámolás:

    A végén kérdeztem, nincs változás jött a válasz és tettem a rezsihozzájárulást a gyertya mellé.
  • Összkép:

    Első ránézésre olyan kislányos Kiara, kinek játék és móka az élet. Ugyanakkor felnőttesen magabiztos, ki lazán elvarázsol. Burkot von körénk, miben csak mi vagyunk. Kedvemet kereső, odaadó szerető Kedvesem. Mindezt a világ legtermészetesebb módján, felejtetve a helyzetet. Kívül, bévül felújítva, mint autó nagyszervíz után távozom tőle. Még dolgoznom kell, de ma nem hiszem, hogy kibillenthető vagyok.
    Köszönöm e mai csodát, varázslatot, a rám fordított idődet! Legyen örömteli hétvégi pihenésed! Csóókjaim.
Happy Massage