• Aida

  • Beküldte:
  • Aida reagálása

    Kedves Milf1!

    Köszönöm a kellemes beszámolódat! Örömmel láttalak újra ! S persze köszönöm az érzést, amit átélhettem! Remélem, Neked is valóban jólesett az az órácska, ami azt gondolom hamar elillant!
    Természetesen szívesen látlak maskor is, ha éppen kedved lesz engem meglátogatnod!
    Puszillak! A.

  • Egyeztetés:

    Arra felé volt dolgom és haza felé úgy gondoltam teszek egy próbát hátha sikerrel járok. Telefonon próbáltam elérni, amivel sikerrel is jártam 3-4 csörgés után felvette és mint régi ismerősként üdvözöltük egymást. Megbeszéltünk egy közeli időpontot, ami telefonhívás után kb. fél óra lehetett.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a már ismert címhez, ahol már jártam egy másik lánynál. A parkolás fizetős, de most is találtam helyet közvetlenül a ház előtt a fizető automata is pont van. A cím egy forgalmas fő út mentén található. Amit VTR-en kaptam pontos volt és könnyen meg is található ahová a GPS is oda navigált. BKV-val megközelíteni villamossal és trolibusszal lehet a legkönnyebben.
  • Helyszín:

    A lakás szépen felújított nagy szobákból áll. Higiéniailag is minden rendben van látni, hogy figyel erre. A fürdőben van bő tusfürdő választék is és szájvízből is van több is. Kényelmes francia ágy van a szeánsz szobában. Kaptam egy nagy méretű törölközőt is. Tökéletes randi helyszín.
  • Lány külseje:

    Arc nélküli profi képekkel hirdet, de mivel már találkoztunk régebben még a másik lakásban így nem okozott meglepetést. Sötét barna már majdnem, hogy fekete rövid haja van és szép arca. Formás alakja súly felesleg nélkül a cicik, amik kicsit gravitálnak, de engem cseppet sem zavart lehetett gyurmázni sőt még kért is rá. Fekete szexi ruhában fogadott alatta pedig csak szintén fekete tanga volt. Nekem mindene tetszett.
  • Action:

    Korábban sikerült odaérnem, de az egyeztetésnél megbeszéltük ha mehetek korábban csörögjön rám így is történt korábban elkészült fogadásomra csörgött én pedig visszahívtam.. Parkoló automatába dobtam egy kis aprót, megkapva kapucsengő számát mentem is a lakás felé, ahová diszkréten sikerült a bejutás. A lakásban ölelésekkel és puszikkal köszöntünk egymásnak. Cipőt levettem, majd a szobába mentünk. Beszélgettünk egy keveset míg levetkőztem. Irány a fürdőszoba egy gyors tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába, ahol az ágyra heveredtünk.

    Egy kicsit simogattuk egymást közben puszikat adtunk egymásnak, ami a végén átment csókolózásba abból is legjobból igazi nyelves mindent beleadó. Ezután megszabadult attól a kevés felesleges ruhadarabtól, ami rajta volt. Így már test a testtel tudtuk érezni egymást. Bemelegítésnek ennyi volt. Elkezdtem újból felfedezni teste minden zugát. Kezdve a nyakától puszilgattam a ciciknél fennakadtam nagyon jó volt foglalkozni velük. Ekkor már érezhető volt, hogy kezd izgalomba jönni Aida ez a hangokból leszűrhető volt.

    Tovább haladva félúton a hasára megkapta a babapuszit, amire a reakciója egy huncut kacaj volt. Visszatértem egy pillanatra a cicikhez, hogy érezzék a törődést. A hasát átugorva, már a puncija környékén is jártam. Körbe puszilgattam nyalogattam majd bele a közepébe eleinte csak a nyelvemmel aztán az ujjammal is bebocsájtást kaptam, itt éreztem, hogy rendkívül szűk a puncija van, nem egyszer rá is szorított az ujjamra, próbáltam megkeresni azt a pontot, ami neki a legjobb és azt hiszem sikerült is eltalálnom, mert úgy éreztem mintha elélvezett volna, de a végén mondta is, hogy sikerült élvezetet okoznom neki. Ezt mondjuk éreztem, mert érzékeny lett a puncija.

    Elindultam visszafelé puszilgatva cicik is kaptak belőle. Már a szájánál is voltam újabb csók csata után átadtam neki magamat. Ő is hasonlóan kezdte puszikat adva. Elhelyezkedett a lábam közt eleinte a golyszlikkal játszadozott, majd szájába került a kis pajti. Nagyon kellemes franciája van többször is végig ment a golyszliktól a makkig. Kijátszadozta magát kérésemre gumit húztunk majd szemből ült bele így pedig a cicikkel is tudtam foglalkozni. Próbáltam beirányítani puncijába pajtit, de szólt hagyjam majd megtalálja magától és így is lett. Óvatosan engedte be mivel, hogy szűk, de azért csak sikerült, amikor már bent voltam akkor már nem volt gond kellően nedves volt

    Éreztem, hogy lassan jön a vég így szerettem volna kutyusban élvezni, viccesen megjegyezte, hogy muszáj, de a végén engedett a csábításnak és leszállt rólam bepucsított én pedig bele a punciba mivel, hogy rendkívül szűk így hamar ki is végzett kutyusban. Hagyott benne egy kis ideig, kapott a hátára egy puszit ráhajolva a ciciket is megsimogattam. De a végén csak elő kellett jönni a puncija szorításából.

    Hátamra feküdtem és megszabadított a gumitól, gondosan tisztába tett és a környékét is pajtinak. Egy kicsit összebújva beszélgettünk, mondta, hogy tusoljak le, de ezzel most nem éltem teljesen sikerült tisztába tennie, majd otthon mondtam Aidának letusolok.

    Érkezésemkor kaptam egy szörpös vizet, mert a tiszta vizet nem tudom meginni, amit külön köszönök neki, mert bevallva nagyon jól esett. Míg öltöztem közben megittam finom volt. Búcsú puszikkal engedett utamra.
  • Elszámolás:

    Mivel, hogy ismerjük egymást így meg volt a kellő bizalom így utólag rendeztük a piszkos anyagiakat, ami talán még a Pesti átlag lehet. Viszont a külön ajándékát előre átadtam neki, aminek kimondottan örült, mert a kedvencét vittem és már ki is volt fogyva a boldogsághormonból.
  • Összkép:

    Ismét remekül éreztem magam ebben az egy órában, de elmondása szerint ő is hasonlóan érezte magát velem. A csókja isteni finom volt még mindig érzem a számon. Ami viszont fontos, hogy teljes mértékben korrekt volt végig. Barátnőmnek érezhettem ebben a rövid időben. Köszönök mindent, amit kaptam szuper volt ez a lepedőgyűrés.
Happy Massage